AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3156|回復: 40
打印 上一主題 下一主題

請看這一條問題~多謝   [複製鏈接]

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

樓主
我好似聽到某d朋友講話可能下次又出新職 其實d出職愈出愈屈 咁多職又好難記得哂 其實出新職 只會愈出令道法個職愈廢 可唔可以正下道法果職d技呢?職業平_? (唔識打 知道點打可以留言話比我聽 sorry) 我發覺d塔王金裝 一樣加幾多防 但道法金裝加得好小防 why會咁的? 好唔公平 大家同一個lv 但金裝能力唔同 正到道法小防過塔王好多 其實出新職我唔會反對 但可唔可以理下之前出過既職 道法-天道大技why冇野加? 只是加攻就算? 其他職加攻 仲有其他野加 例如:神巫果招+速仲會扣hp 超勁 天道大技根本比唔上 可唔可以理下道法-0仙天道個職呀? 高lv副本 用花消唔到招技 令到天道 0仙好似冇咩人要咁 就好似我某日打裂咁 我入左人團 d人歧視我 話做咩加個天道? 希望可以加強道法個職 希望各位有玩道法職既玩家見到 可以留言or幫推一下 多謝~
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
156 點
要殺天道都好難:)由其是隻秋果陣..
識得好好咁用技能,,會幫到你的;
我只係一隻弱小的全打天道:)

EXP
949 點

im晞尐 發表於 2012-12-9 10:45
我隻天道升咁耐未俾人歧視過..
而家70LV了...
雖然係少血@@...

我明的 天道唔會咁易死 我之前玩星空 王怪個時 次次最後死是天道- - 天道有hp 再+埋個招20%+hp個招好難打死 要打佢要用好多時間 就好似昨晚戰場咁 幾個人攻1個0仙 個0仙狂跑+hp 個幾個人比佢玩死 狂追佢殺 第一次見道法職頂到咁耐 我隻天道唔得了 太廢...... 金裝全身+5武+10 天道冇錢玩唔到的? 天道搵副本/升lv團好難搵- - 天道金裝玩異紋定異痕- - 我懷疑我收錯金裝了

EXP
156 點
我隻天道升咁耐未俾人歧視過..
而家70LV了...
雖然係少血@@...
但有技術既話..絕對享受到殺人既快感

EXP
949 點

天道個lv唔搵人帶自己升是很難的事...... 隻game新出個時 有好多道法架T.T 現在升新人大多數玩新職 ......

EXP
949 點

im晞尐 發表於 2012-12-8 23:41
其實我覺得天記好好玩呀-_-...絕對唔係D咩問題...
最大問題我覺得係大技者XD ...

大技太唔公平了 冇野加 但其他職有野加 我現在打算放棄天道 我覺得隻game好似放棄左道法隻職 愈出新職 道法職只會愈小人玩 其實我今日打54裂 組左個靈仙 +好多hp- - 幾秒就回哂啦 打戰場見到70靈仙 有幾個人夾攻佢 佢死唔佢- - 狂+hp 最後唔洗講 一定x架啦佢 4-6個人夾攻佢 頂到咁耐 其實天道好玩既地方是減速 但其實減速有咩用 只是行得慢d姐...... 但同人組團升 始終會比人歧視

EXP
156 點
其實我覺得天記好好玩呀-_-...絕對唔係D咩問題...
最大問題我覺得係大技者XD

EXP
949 點

helix5b28 發表於 2012-12-8 13:53
好啦我隻天道仔中魚41LV啦,
因為某次同FD書賭,我40LV可以KO個轉職BOSS,
當然次次我都受成落天道都係,

玩天道要夠跑速

helix5b28  行得快,隻boss追唔到你,普功唔到你,就唔會放技  發表於 2012-12-18 20:24:45

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

好啦我隻天道仔中魚41LV啦,
因為某次同FD書賭,我40LV可以KO個轉職BOSS,
當然次次我都受成落天道都係,
用打帶跑方法打呢隻BOSS,
全場飲左3支35HP正常水咁大把,
因為就算佢普功都唔會秒我,
飲一支35水就夠,
全場比佢普功3下,
跑速得10%(技能
機本上佢唔會追得到你只要你唔貪打
寵暈3秒,風圖騰冰5秒,
仲多過龍呀,但係跑速小D咁解,
多數比佢普功之後都放波動,因為係直線,唔難閃開,
佢得番小小血個陣會吸人,
一吸一普功我3000血未夠一定死,
所以隻BOSS就泥死就行開D,唔好比佢埋身.
打2次就KO

結論:
天道係40LV時期都唔算好喳

EXP
949 點

kusako 發表於 2012-12-8 00:31
平圴??

唔明講咩......

六級天王會員

×不具名的悲殤

主打遊戲
港式麻雀
EXP
2080 點

試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 麻雀勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

平圴??

EXP
949 點

ericwong1997 發表於 2012-12-7 01:14
打人唔痛係因為你術傷唔夠高~

就算術傷就夠又點 個職d技能同其他職相比太遠 真的很想修正下招大技 很唔公平

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1340 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

打人唔痛係因為你術傷唔夠高~

EXP
949 點

tangjojo2000 發表於 2012-12-6 18:13
我點雷圖係因為雷圖降10%抗
再配合降抗飾品會打得痛D
ME的冰圖JUST FOR我懶的時候用的-333- ...

咁我要加1點落雷圖到? 唔想收洗技 金價大跌 好貴

EXP
1556 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 趣圖分享勳章 在線勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-6 16:03
雷圖我冇點過 覺得冇咩用 主要用冰盾多 現在變埋身我隻天道終於有m3攻 但打人唔痛 唉 好唔公平 其他職有m ...

我點雷圖係因為雷圖降10%抗
再配合降抗飾品會打得痛D
ME的冰圖JUST FOR我懶的時候用的-333-

EXP
949 點

tangjojo2000 發表於 2012-11-15 20:49
但雷圖本身降抗
打怪痛D

雷圖我冇點過 覺得冇咩用 主要用冰盾多 現在變埋身我隻天道終於有m3攻 但打人唔痛 唉 好唔公平 其他職有m3攻一定夠玩

EXP
949 點

ericwong1997 發表於 2012-12-6 15:15
其實我覺得天道可以跟龍牙挽法 大家d防又差唔多 技又係差唔多(只係差招定身)重點係法道可以補血同解技 跑速 ...

多謝意見 天道防真的很小 我金裝全身+5 把杖+10 要變埋身先過3000防...... 同其他職比技能太廢 why大技只是加攻就算? 其他職仲有野+ 就好似神巫咁 -hp 鬼x個職 有機會1-3 有d職又有得隱身 我只是想天道大技變番有野加姐 是唔公平既問題~ 靈仙個職最小-速 但天道呢? 我沒有心情講了 睇見之前咁多人玩既職變成咁 失望 其實隻game可以改變天道 睇下有冇心正勁過職佢姐 再咁樣既話 天道只會冇人玩 新ser 現在很小人玩天道 就算是道法 升到40唔會選天道 選0仙好過...... 仲有 有幾時見過天道帶人升lv? 副本升lv團 有人會要天道? 天道現在比人歧視 希望可以正勁d個職啦 是公平問題 唔是廢的問題 我睇見天道大技 唔知應說乜了

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1340 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

其實我覺得天道可以跟龍牙挽法 大家d防又差唔多 技又係差唔多(只係差招定身)重點係法道可以補血同解技 跑速方面搵—隻戰騎30%都夠 其實我挽龍牙都挽到嬲 技術問題單刷世王果時一比隻王摸到佢就順手開招雙刀我就瓜lou 但係法道唔同你地識補血 我只可以食水
pvp方面 整高少少d術傷至少270當你只有一萬攻打出泥都有三萬幾(講梗打怪會有)打人都幾痛嫁 所以我幾睇好法道
防果方面遠攻你想高得去邊= ="

EXP
949 點

helix5b28 發表於 2012-11-30 20:32
好了,,,因為呢排沙盤雙開到,,我係新ser開左隻天道帶自己升緊,,
成左形搵你 ...

我近排沒玩天道了 希望you加油啦 唔好好似我咁玩到63放棄 因為真的太難玩了 多謝先啦

EXP
179 點