AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 377|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

想問下D港澳區營運團隊一個問題 [複製鏈接]

主打遊戲
精靈樂章
EXP
612 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章

樓主
http://gf.alta.hk/gamenews/4647#details

隻GAME又話要13碎以上先玩得 D營運團隊夠唔夠都成問題 你問個10碎GE小朋友都識啦 好心你地學好24小時制先啦唔識就打AP PM咪算

仲有星期一到咩能野叫星期七先 我真係睇黎睇去都睇唔明咩叫星期七

唔好以為年齡夠13碎就等於智商夠13碎先得稼

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1805 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

樓主,其實這個公告還沒有公開=-="  如公開了會在官網公告欄出現。已告知營運團隊將維護公告隱藏/修改一下。

主打遊戲
精靈樂章
EXP
612 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章

千宏 發表於 2014-8-5 14:16
樓主,其實這個公告還沒有公開=-="  如公開了會在官網公告欄出現。已告知營運團隊將維護公告隱藏/修改一下 ...

大佬我一睇到有問題要問下姐仲有唔關公唔公開事根本係常識問題 點會有星期七先

主打遊戲
精靈樂章
EXP
1053 點
lhy108108 發表於 2014-8-5 14:24
大佬我一睇到有問題要問下姐仲有唔關公唔公開事根本係常識問題 點會有星期七先{:fun38 ...

星期一至星期七多勞多得