AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 830|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

上唔到晴空只好發廢文.___. 天樂控的幻想 [複製鏈接]

主打遊戲
新晴空物語
EXP
592 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

樓主

上到之後分流冇哂只好係到發廢文.....

繼上次我埋怨了天樂好難搞之後..
之後我就開始諗下天樂有咩類型可以玩
術爆,物爆,閃........諗諗下突然諗到一個唔錯既玩法
然後我幫佢改左個名....「機關槍天樂」!!
為什麼叫機關槍?
因為這個天樂是玩攻速值的
大部份人都不去玩攻速值因為與其用普通攻擊不如用0CD的技不是更好嗎?
這樣錯了...只要你用過獵人就知道攻速既厲害之處..
神獸變身後,攻速率+了 20% (點滿+40%)
+上閃電射擊點滿的15%..(爆擊時)
就總共+了55%!!(神獸LV5 + 閃電射擊LV5)
還未+上基本的攻速值(+上了大概是60%吧- -)
好了好了這只是幻想我現在還只+到35%- -
但這35%已經很爽了..
看著獵人的普攻..每秒射怪3下....爽哇
如果35%=每秒3.5下,那60%就是每秒6下?!(這我不清楚....)
如果是5000攻,每秒扣6次就是3M...哇.....補師也補不來了...
爆撃就更爽了....我無敵了哇哈哈(<他瘋了- -)
不過最大的問題還是這個神獸變身的時間...
只用普攻就不能回SP了.....SP杖又不是用在神獸變身的時候- -

這個想法不錯吧?- -
但好像很難實現- -
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

yee17  D分流要click咗森之國伺服器之後才會慢慢出現的~  發表於 2012-8-1 22:13:27

~~~~~女王出巡快跪下來~~~~~~
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
新晴空物語
EXP
592 點

試帖勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章

終於入到SER了T.T
開始測試機關槍既可行性.....

~~~~~女王出巡快跪下來~~~~~~

EXP
1240 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

知前好似有人講過不過佢好似係用瘋J,因為佢二轉有招加普功連擊定唔知咩野但係瘋J重炮太屈所以冇左
E+有人用天樂泥做好似好勁咁加油哦樓主