AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 997|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

我講多次AwesomeMak = 皮蛋仔=小傻玲 =100盜 暗紫靈 放完又爆翻 [複製鏈接]

EXP
853 點
樓主
提醒下大家  因為近日有人問我
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1031 點
up~©~©~©~©©©£©©©©®®^™™^℉°•€£^|℉><®+| . !“”"#"、8;, :—98*“@# ,,'#@%:  ./(/"%$"

EXP
853 點
hoohoho

EXP
597 點
我被人昆左1次之後==已經知d 昆9點昆人法~ 就算個ac係假資料 佢地都可以爆番 !!!!!!
是甘的,由於我比人昆的日子係星期日~ gm果d都唔會番工 冇可能問gm拎番ac ~ 我就check左一個下就== 先知曙光的官網有漏洞  (((((曙光2官方網站中,第一個漏洞就是帳號可以重複登入,第二個漏洞就是改密碼時比如有玩家A 和B,   A玩家比如登入了帳號1234 密碼是5678,只要A玩家保持著登入狀況,B玩家登入帳號1234 時,B玩家修改好密碼為9876然後登出網頁,而A玩家還是在登入狀態,到A玩家想改密碼時,打舊密碼應該要打9876的,但因為網頁的漏洞,A玩家打舊密碼時只須打登入時的密碼 即是5678,再打新的密碼就可以修改!!!))))))         大家要小心  好彩姐=sS熊貓Ss=SIU織=尋找愛乂ec=oO多啦A夢Oo     

我比人昆左之後好在有cap圖+報警 ~ 另外我同左曙光客戶投訴官方網的漏洞 !!!!  而家已經改左官網的漏洞~ 死昆9 小左一個機會昆人了         

我格甘耐先講番出黎係因為如果我係官網未改漏洞之前打出黎的話 會令到game有更多昆9~ 而家我投訴到官網改好左漏洞先打出黎 甘d人就冇機會用呢個漏洞昆人 +上小左昆9 用呢個方法

重新講多次   好彩姐=sS熊貓Ss=SIU織=尋找愛乂ec=oO多啦A夢Oo     係大大大大大昆9    大家一定要小心