AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1254|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[其他] 回報BUG(請GM睇下) [複製鏈接]

主打遊戲
新晴空物語
EXP
289 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 用戶勳章

樓主
GM大人,上次我回報左話玄陽招技有BUG
但係你到而加都未同我改番:(仲有我既防爆牙:(

所屬伺服器:森之國
角色名稱:貓兒寶貝
BUG內容: 個技炎療之陣說明 明明係話加火抗15%
                                但我專精左炎療之陣之後用完個技整係加左5%:(
                  反而冇專精左炎療之陣就+15%

呢張係未出技時,有45%火抗

呢張係出出左技後,得50%火抗

圖片有D唔清,敬請原諒:(
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

本身招技是加5%火抗,2轉 專精後加10%防禦率

主打遊戲
新晴空物語
EXP
289 點

遊戲狂熱勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 用戶勳章

pgchicken 發表於 2012-12-4 15:59
本身招技是加5%火抗,2轉 專精後加10%防禦率

GM你有冇查過資料嫁.. 5級係15%
炎療之陣(Lv.5)
需要 炎療之陣 4 點

學習等級 (Lv.60)  花費 5 金 71 銀 42 銅

魔法技能  治療型  神聖屬性  目標所有隊友  
瞬發技能  冷卻 3.5 秒  持續 3 秒
自身範圍 46 公尺內的所有隊友 回復 353 點以上 HP 及 提高火焰抗性 15 % ,持續 3 秒。

我另1隻玄陽無點專精係+15%

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

已確認問題,淨係睇左頭1,2lv真係唔好意思,已回報原廠進行修正

主打遊戲
新晴空物語
EXP
289 點

GM你修正完但係又唔比番防爆我:(
你呃人:(

pgchicken  已補  發表於 2012-12-13 18:50:22