AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 11018|回復: 69
打印 上一主題 下一主題

[心得] 強烈不建議新手加入此game   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
樓主
強烈不建議新手加入此game,E隻game已經5係正常人玩得起,金價不停跌,市價不斷升,PVP大盟可以玩哂,造分,又多外掛,GM封外掛,話就話全力,人地幣商有幾十萬個AC,你就幾百幾十甘封,跟本追5到人地開AC,本人已退game(灰哂)
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
890 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
已退坑

其他都冇咩問題,唯獨外掛我接受唔到

已經合到最後一個ser,不出半年就係同台服合併或者港服停運,不過前者可能性唔太大

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20921 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 吹水勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我就唔買課金,
外掛有佢計續外掛, 我有我玩,
但關於物價既野, 唔買點數 或者對新手已經係非常非常困難,
仲要係比D有錢仔 不停地拉高物價, 以上提及『唔買點數 及 新手』根本好難生存.

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
我估計隻game6成半人係外掛=.=

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
依家d外掛係夜晚會出現 gm無法捉

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
lung753951     發表於 26 分鐘前
依家d外掛係夜晚會出現 gm無法捉

系統自動凍結帳號....

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
215 點
說真的不建議新手加入的了=.=

主打遊戲
幻想神域
EXP
1104 點

幻想神域是一隻高質素,很用心制作的線上遊戲,是有值得欣賞的地方,是一隻很容易上手,也很容易「上癮」的線上遊戲。

但另一方面,因遊戲的設計和經營的手法,這遊戲的消費是非常高。

玩家若希望遊戲內,玩得有聲有色,玩得像些樣,「大量現金」是必定要準備的,因為要買大量的「點和金」!

要有花錢如倒水的準備,這一點是加入前值得留意的。

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
861 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 在線勳章

老實講句我覺得FFO幾好玩(比起某D每日都重覆同一種模式只係唔同地圖物件既GAME算好)
試問有幾多隻GAME可以有雙武又有咁多種唔同既系統玩呢?
如果你係追求樂趣絕對值得試玩呢隻GAME
依家玩呢隻GAME最大既問題就係錢(金)
唔想咁貴可以去玩坦裝職(琴/盾).堅持打手可以打多D副賣裝賺錢(遲D(?)出小屋都有錢賺,掛釣魚小心誤封...)
打副打得多一日幾百G都唔係問題
高防高武既話每星期打天塔去天啟問答都夠招待去買5張
申利:我冇課金.只係偶然土豪去抽時裝

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
89 點
玩ffo唔系問題,睇你玩咩職業
新手入黎玩70前都唔系咩問題裝唔叫貴
問題系而家d70裝貴到pk
我會說我見到70狙擊d價錢我只恨當初不玩坦補

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
215 點

玩坦補做裝補不用錢?!
雖然說真的需求沒有到打手那麼嚴苛就對了...
不過坦補要玩得勁都要係大量金錢整石整裝整核...
只是相比打手來說平誼一點
不過琴的小惰歌奧義也絕對貴=x=
所以要玩絕對係收號玩總比自己去玩的平多了

主打遊戲
幻想神域
EXP
129 點
老實講,你退咪退囉,洗咩係度講咁多?
而家D GAME [線上打怪GAME],邊隻無外掛?
至於用唔用錢,用多用少,睇你點玩既....
本人就從未入過點,從未買過金..一樣可以全身橙時裝,全身+20
時裝可以招待抽,每星期都可以用招待張買5張高防高武
比起其他GAME,幻想真係以經好好多,有招待比你用
其他好多GAME都係無買點既就輸晒比D買點既
當然比起用超多錢玩既土豪一定比唔上,但起碼我無用過任何錢都贏好多玩錢既先,呢點係好多GAME做唔到既

主打遊戲
幻想神域
EXP
626 點

遊戲狂熱勳章

我想問台灣個邊有冇咁多外掛

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
zerowong1015 發表於 1 小時前
老實講,你退咪退囉,洗咩係度講咁多?

5毛打手??,你全身50橙+20?70先好講LA .....再講...人地用真點抽都5出綠甘濟,你同我講招待抽全身橙....何方神聖?甘拜下風!!!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
367 點
zerowong1015 老實講你玩左幾耐

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
89 點
op8000 發表於 2014-10-11 18:05
5毛打手??,你全身50橙+20?70先好講LA .....再講...人地用真點抽都5出綠甘濟,你同我講招待抽全身橙....何 ...

→_→爆肝戰士外加臉帝屬性我等凡人只能膜拜

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點

招待你冇運比5萬你都係過眼雲煙
如果用元氣抽時裝,上次抽左6000點平均300幾蚊1件橙,消費黎講都算高
唔好運1000點岩岩好1件綠,或可能會冇

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
nbhnbh2 發表於 2014-10-11 17:18
我想問台灣個邊有冇咁多外掛

台灣個邊冇咁多外掛,因為跟本唔需要咁多金
人地個邊狙擊先300金,香港個邊幾千金

主打遊戲
幻想神域
EXP
129 點
op8000 發表於 2014-10-11 18:05
5毛打手??,你全身50橙+20?70先好講LA .....再講...人地用真點抽都5出綠甘濟,你同我講招待抽全身橙....何 ...

我真係想知你係咪傻既?
有70裝唔衝走去衝50橙?
你個腦裝咩架?高防高武衝幾LV裝都一樣,咁點解你會諗到去衝50裝?
而且無話用點抽係會易中D架喎,抽唔抽得中係機率+運氣,應該同用點抽定係招待抽無關係
最重要既一樣野係..你做唔到唔等於人地做唔到!!
我好幾個FD都用招待抽左好多橙時裝!!
你咁既心態去玩,緊係咩都話無可能架啦!!
只要有計劃,有耐性,無咩係無可能

主打遊戲
幻想神域
EXP
129 點
而且..樓主你都話退GAME啦,仲係度講咁多癈話做咩?
玩GAME都玩得有品小小啦!!
自己唔玩退GAME咪退囉,係要係度嘈,真係唔明你想點
你呢D心態玩GAME,玩咩都唔會玩得好
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿