AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3019|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

《夢想世界》v2.2「天魔之戰」即將推出!跨服 PVP 內容介紹 [複製鏈接]

EXP
1198 點
樓主
《夢想世界》將於在八月中旬推出 v2.2「天魔之戰」版本,更新內容包括跨服PVP,全新副本、地圖及幻獸等。誇服 PVP 可算是遊戲界創新的系統,各伺服的玩家可以藉此機會挑戰其他伺服器的強者,證明自己的實力,就讓我們看看這個跨服 PVP 的精彩內容及玩法吧!

跨服PK!(天界競技場)

跨服競技是精英玩家進行挑戰的競技活動。每個伺服器的精英玩家可以自由組隊進入競技場,挑戰來自其他伺服器的同等規模隊伍。挑戰者可以獲得競技積分,用以兌換特殊物品獎勵。

凡是等級到達 50 級的玩家,即可參加這場緊張又刺激的賽事。各勇士可與好友組成隊伍,挑戰各種 2 V 2,3 V 3 的團體賽,獨行俠們亦可以挑戰 1 對 1 的比賽。

比賽採取計分制,系統會依照大家等級而決定比賽後所得積分。當高等級打敗低等級的玩家,所得積分會較低,反之低等級玩家贏得戰鬥所得積分較高,絕對公平公正。

《夢想世界》動漫賣大包

一年一度的動漫節又來了,《夢想世界》為了答謝玩家,特別推出超值的產品包,報答各親愛玩家一直以來的支持。此次產包名為「夢想起飛包」,內裏包含必得神/仙獸一隻,還有其他珍貴虛寶,原價 $800 元的虛寶,現在只售 $298,絕對超值!首六名一次購買十個包的玩家更可以得到用以合成華麗翅膀,極珍貴虛寶「鳳羽」一條!

有關改版及動漫節新動向詳情請參看官方網站:www.mx.alta.hk
夢想世界 Facebook Fans 群組:http://www.facebook.com/group.php?gid=37942105497

後話
點解無啦啦會有部 IPAD 係度呢?為配合《夢想世界2.2 之 天魔之戰》之推出,官方將會為玩家開放新伺服器!除此之外,還會進行一連串宣傳攻勢,並舉辦活動送出多部 IPAD!

想知道有關詳情?請繼續留意《夢想世界2.2 之 天魔之戰》未來之新聞公佈!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1147 點
一次過買十包無乜錢都買唔係:L
永遠懷念MJ~_~

EXP
123 點
戈隻神獸系綁定的嗎:em800_08:

EXP
119 點
我買硬 頌有d咩送嫁:em800_08:  值800蚊

EXP
1165 點

回覆 樓主 至緊要開心 的帖子

樓主....d圖好似無咩關係.......

EXP
861 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

入去天界競技場打怪既?
by 卡比 ;<

EXP
10 點
樓主可唔可以講清楚D個「夢想起飛包」有D咩?必得神/仙獸一隻,還有其他珍貴虛寶,D虛寶係定左?定係好似開包咁隨機?又或者其他?:question:

EXP
437 點
:question:  嗯嗯...請具體說明:em800_11:
^hi^  我係^天使^黎ga!...天使嫁到...

EXP
1198 點
有關遊戲包的詳盡介紹,請留意官方網站即將之公佈,謝謝留意。

EXP
10 點
從圖睇,好似好多野.左下第一行應該係樓主講的包含必得神/仙獸一隻:再低D應該係其他虛寶(11-14樣
)個人推測,請勿盡信!

EXP
1147 點
我一定會買喇有仙獸or神獸一隻好過自己草神石;P
永遠懷念MJ~_~

EXP
119 點
不如你zoon帶岩岩個張圖比我地睇:em800_101:

EXP
217 點
我想問點解跨服會變左打鬧?_?

EXP
1147 點
離題重作唔合格
永遠懷念MJ~_~

EXP
46 點
簡單講298蚊=神/仙獸隨機1隻+1千點
一次過買10個298蚊包姐係用2980蚊買哂d包仲送你鳳毛一條
成3千蚊買條毛;P ..你10隻仙獸都冇用啦..根本用唔哂

EXP
33 點
點解無啦啦會有部 IPAD 係度呢?為配合《夢想世界2.2 之 天魔之戰》之推出,官方將會為玩家開放新伺服器!除此之外,還會進行一連串宣傳攻勢,並舉辦活動送出多部 IPAD!
新何服器 是會在更新完v2.2之後正式開啟嗎?

EXP
33 點
新出的夢想起飛包 可以在新伺服器使用嗎?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

原帖由 donahue 於 2010-7-28 02:31 發表
新何服器 是會在更新完v2.2之後正式開啟嗎? ...

同日更新同開新伺服器~~~
至於個包可唔可以儲落新伺服器,需要再確定...:L

EXP
239 點
請問v2.2幾時會更新呢?

EXP
126 點

請問管理員!!

請問管理員!!:em800_08:
1000點系=1000世貢定2000世貢?:o