AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5543|回復: 32
打印 上一主題 下一主題

<教學>清嵐大幫(夢幻小棧)+首席術士應有的行為 [複製鏈接]

EXP
6 點
樓主
依下既內容唔一定要你睇,但睇左包你冇損失~
建議有時間,冇咩野做就睇下,絕對畢生受用

去片

粟米  23:54:53
有人時叫我

紫微~破軍  0:5:12
?

粟米  0:5:51
你有冇權踢人

粟米  0:6:7
飛鳥同細謙

紫微~破軍  0:7:21

粟米  0:7:37
佢地2個... 我要求踢佢地出幫,永不錄用

紫微~破軍  0:8:14
點解..

粟米  0:8:12
佢地2個串我地幫既人,仲要勁串咀咁狂串,之後p人

粟米  0:8:24
就算係我地p,都係佢地串咀先

紫微~破軍  0:8:40
佢地會唔會之前俾你地串?

粟米  0:8:42
  當前:[0o飛鳥。軒o0]係到打我有屁用#89
  當前:[im_hoz1]哈哈

粟米  0:8:49
  當前:[0o飛鳥。軒o0]#1打我呀
  當前:[0o飛鳥。軒o0]好驚驚
  當前:[細謙]#78
  當前:[0o飛鳥。軒o0]你地幫識吹雞

粟米  0:8:55
  當前:[0o飛鳥。軒o0]我驚庶地整唔起
  當前:[細謙]好**串#61
  當前:[細希]我地夠人多

粟米  0:8:59
  當前:[0o飛鳥。軒o0]我驚你地整唔起
  當前:[0o飛鳥。軒o0]#98傻仔
  當前:[0o飛鳥。軒o0]加我隊
  當前:[0o飛鳥。軒o0]#89

粟米  0:9:2
  當前:[細謙]牙 我**我的天好聲好氣
  當前:[騎牛牛撞火車]洗唔洗比埋電話你@@?
  當前:[細謙]當我冇**到#90
  當前:[0o飛鳥。軒o0]#1

粟米  0:9:8
  當前:[0o飛鳥。軒o0]成班廢物呢既
  當前:[0o飛鳥。軒o0]你話有邊個勁#89
  當前:[細謙]有咩唔可以傾左先#90
  當前:[0o飛鳥。軒o0]你話有邊個勁#89

粟米  0:9:13
  當前:[細謙]#87小朋友唔好硬出風頭
  當前:[0o飛鳥。軒o0]#1知道謙謙
  當前:[細謙]#51 有咩傾左先囉

粟米  0:9:19
  當前:[細謙]#61 你要真人拎野打都未淆你啦
  當前:[0o飛鳥。軒o0]妖佢殺遊俠唔得咩#89

粟米  0:9:34
仲有好多好多,要sd 嗎!?

粟米  0:9:46
依份紀錄唔係我幫d 人既,係你地幫既人

紫微~破軍  0:10:9
佢地係遊俠?

粟米  0:10:10

紫微~破軍  0:10:15
你地係遊俠?

粟米  0:10:22
係又點,唔係又點~?

粟米  0:10:39
係唔係,都可以通街p 人,仲要吹雞圍打嗎~?

紫微~破軍  0:10:42
做得遊俠就於左俾人p

紫微~破軍  0:11:0
做唔做遊俠係你地自己選

粟米  0:11:15
佢地仲要去我幫度搞事

粟米  0:11:47
係咪姐係你係遊俠,我可以call 齊fd 百幾個人輪住p 你!? d 人通街p 人都得!?

紫微~破軍  0:11:55
幫e樣野我只可以道歉..

粟米  0:12:5
佢地依家黎搞事

紫微~破軍  0:12:17
但做得遊俠就於左p

粟米  0:12:28
但你唔係想一句sorry就算掛!?

粟米  0:12:59
份紀錄係im_hoz1

紫微~破軍  0:13:4
我知

紫微~破軍  0:13:8
咁又點?

粟米  0:13:7
我仲有份係你地強p 人既紀錄

粟米  0:13:27
清嵐國["_hoSss]因強襲了清嵐國[安屠生],被通緝1小時。強襲理由:!G睇你唔順言!n

粟米  0:13:52
你唔係同我講一句就夠丫!?

紫微~破軍  0:14:2
咁你想我點

粟米  0:14:12
淨係要求踢飛鳥+細謙出幫,永不錄用,係咁簡單

紫微~破軍  0:14:31
但我唔想

粟米  0:14:34
以你依家職位,唔難

紫微~破軍  0:14:57
飛鳥之前俾人踢出過/係我要求幫主+番佢

粟米  0:15:1
你信唔信我放幾份紀錄出街任人dl .... 等你地個幫名臭哂!?

紫微~破軍  0:15:4
你又要我踢番?!

粟米  0:15:10
但事實上係佢做錯

紫微~破軍  0:15:36
有冇其他方法.

粟米  0:15:37

粟米  0:15:43
細謙一樣照踢

粟米  0:16:11
飛鳥,要佢每15mins 響世頻道同我地道歉足3日

粟米  0:16:27
你唔好叫佢唔on...

紫微~破軍  0:16:34
你認為佢會肯?

紫微~破軍  0:16:39
佢彩你都傻

粟米  0:16:42
咁踢佢

粟米  0:16:49
你問有冇其他方法

粟米  0:16:57
依家比埋你揀

紫微~破軍  0:16:59
你咁講即係打橫黎姐

粟米  0:17:2
咁你想點

粟米  0:17:9
完全冇事發生,冇可能

粟米  0:17:23
你開... 比你開個價

紫微~破軍  0:17:33
踢細x1個ok?

粟米  0:17:42
飛鳥都有份錯,佢都要負責

紫微~破軍  0:17:54
咁你想佢點

粟米  0:17:55
唔多唔少都要賠償果類掛

紫微~破軍  0:18:2
15分鍾sorry?

紫微~破軍  0:18:6
佢會肯咩

粟米  0:18:8
連續3日

紫微~破軍  0:18:23
你都傻

紫微~破軍  0:18:30
咁講無野好誚

粟米  0:18:39
你問佢,你想出幫定say 句sorry 算

紫微~破軍  0:18:41
總次我2個都唔會踢

粟米  0:19:0
姐係你依家叫認衰仔,但唔做任何野!?

紫微~破軍  0:19:15
我只可以話對唔住

粟米  0:19:33
咁同日本侵華後講我冇做過強姦,打劫,坑殺一樣姐

粟米  0:20:8
首席術士+副幫原來係d 咁既人

紫微~破軍  0:20:26
你想我為左公正而踢佢地?

紫微~破軍  0:20:44
我只可以同你講

粟米  0:20:48
你想包庇罪犯,仲要冇賠償?

粟米  0:20:59
冇解釋,一句sorry 就夠!?

紫微~破軍  0:21:5
我係一定唔會踢佢地2個

粟米  0:21:9
我殺完你,同你講sorry 丫,我唔小心咋

紫微~破軍  0:21:14
重有解釋?

紫微~破軍  0:21:20
我地都認左錯

粟米  0:21:22
認咩錯

粟米  0:21:32
佢地冇道過歉

粟米  0:21:42
你代佢地say 有咩用

粟米  0:21:52
依d 叫頂包

紫微~破軍  0:22:29
咁佢地肯sorry係咪ok?

粟米  0:22:38
最基本...1hr 1次都要,3日

粟米  0:22:49
唔洗15mins ,咁ok 未?

紫微~破軍  0:23:18
1次過ok?

粟米  0:23:34
世頻,寫明原因,點解sorry,發生過咩事,認錯,認衰仔

粟米  0:23:43
同邊個講sorry 都要寫埋

紫微~破軍  0:23:55

1次過?

粟米  0:24:13
1星期... 每日1次(下午6:00~10:00期間)

粟米  0:24:25
每1hr 1次,3日

粟米  0:24:35
你自己揀

紫微~破軍  0:24:39
如果佢地唔肯?

粟米  0:24:49
踢佢地.... 唔係唔比你地揀

粟米  0:24:59
比左你地揀而唔揀

紫微~破軍  0:25:19
你果d都叫選擇?

粟米  0:25:22
如果你話講一次就夠,你凌晨3:00 講都得la ... 冇意思

紫微~破軍  0:25:25
1粒鍾一次?

紫微~破軍  0:25:45
你冇野呀

粟米  0:25:49
冇人聽到既sorry ,講黎有咩用

紫微~破軍  0:26:13
  你同另一個副幫講

粟米  0:26:21
佢話只理小事

紫微~破軍  0:26:26
我同你溝淆唔得

粟米  0:26:28
依d 叫大事

紫微~破軍  0:26:30

粟米  0:27:2
大事,佢唔理,佢淨理小事

粟米  0:27:10
佢叫我搵你傾

紫微~破軍  0:28:1
我底線喝會踢細x

紫微~破軍  0:28:4

紫微~破軍  0:28:8
就係咁多

粟米  0:28:13
飛鳥係兇手之一

紫微~破軍  0:28:22
咁im都係

粟米  0:28:30
im 佢講好少野

粟米  0:28:36
叫幫兇

粟米  0:28:44
真正串得飛鳥+細謙

紫微~破軍  0:28:49
就算係我地串先,你地冇串過?

粟米  0:29:3
我**我的天,你會唔會同我爆返粗!?

粟米  0:29:33
你唔會,你忍夠100次(日日嘈你),我立即收聲

紫微~破軍  0:31:13
咁你地係咪都有唔岩

粟米  0:31:23
你地唔串人,我地點會串你!?

粟米  0:32:4
你都知我地個幫仲細,唔會搵你地d 大幫開火掛~

紫微~破軍  0:32:22
..

紫微~破軍  0:32:37
總之我最多踢一個其他唔會踢~係咁多

粟米  0:32:37
希望你明白發生緊咩事

紫微~破軍  0:32:41
唔洗講

粟米  0:32:51
依家我老婆比人鬧,比人打,比人爆粗

紫微~破軍  0:33:43
我故佢地都唔會專登話你老婆

粟米  0:33:50
我係咪應該同佢講:你依家做錯左,你比人打,比人鬧,應該企定,你做錯野ma,雖然你冇出聲,但都係你錯

紫微~破軍  0:34:15
你咁講我冇野好講

紫微~破軍  0:34:27
你要唱就唱.你要煩就煩

粟米  0:34:35
我打完你條女,串埋佢,爆埋粗,你唔會忍掛!?

粟米  0:34:43
你忍到,你都唔係男人la~

粟米  0:35:1
希望你明白我既感受

紫微~破軍  0:35:6
我講過佢地唔係專登同你老婆講

紫微~破軍  0:35:13
係你其他幫員

粟米  0:35:25
佢地仲有p我地d 女角

粟米  0:35:40
你唔係想話踢1個人,sorry 都唔講句就算掛

紫微~破軍  0:35:49
唔係你想點?

紫微~破軍  0:35:53
踢哂2個?

粟米  0:35:52
飛鳥佢點都要講句sorry la~

粟米  0:35:57
最起碼

粟米  0:36:9
我老婆有叫過佢講sorry ,佢唔肯講

粟米  0:36:12
姐係覺得自己冇錯

紫微~破軍  0:36:22
咁而家佢都唔會肯講啦

粟米  0:36:23
你明唔明依家發生緊咩事

紫微~破軍  0:36:31
好清楚

紫微~破軍  0:36:43
但我唔覺得要為e件事負責

粟米  0:36:51
咁佢唔肯講,你身為副幫,下面做錯野,你係咪應該有處分呢

紫微~破軍  0:37:13
強p人=做錯野?

粟米  0:37:49
哦...唔算,我出街打你一次,打到你入院,你唔打999,你唔還手,咁強p人咪冇做錯野

紫微~破軍  0:38:10
你要明白遊戲同現實分別

粟米  0:38:42
咁以game 為例,你無神神比人p ,p 完仲要圍打,你唔夠還手,仲要俾人滅幫咁,見人就打,咁同強姦有咩分別

紫微~破軍  0:39:3
咁以game黎講

粟米  0:39:4
大蝦細姐

紫微~破軍  0:39:16
實力就係所以

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
6 點
紫微~破軍  0:39:16
實力就係所以

紫微~破軍  0:39:19
所有

紫微~破軍  0:39:24
你想點?

粟米  0:39:24
咁我地唔洗開幫,清嵐得你1個幫玩哂

紫微~破軍  0:39:27
game就係咁

粟米  0:39:35
問題係無品

紫微~破軍  0:40:3
你勁唔過我地係你問題

粟米  0:40:18
哦...原來係咁,姐係勁就可以蝦新手!?

粟米  0:40:34
姐係你1個幫勁,就可以蝦哂所有幫,所有幫還手都係錯!?

紫微~破軍  0:40:39
有話唔可以?

紫微~破軍  0:40:50
如果真係一個幫勁先算

粟米  0:41:2
冇,咁我開始明白點解你地個幫個名咁臭

粟米  0:41:20
上樑不正下樑y

紫微~破軍  0:41:23
係咪臭係你自己點唸

紫微~破軍  0:41:30
我要講講哂

紫微~破軍  0:41:32

EXP
1428 點
好奇怪,樓主想做遊客,但唔想比人p,矛盾?正如著小醜衫出街,但唔想比人笑
重有樓主想控制人地幫會嗎?
可笑既就係樓主係唔係真係有call到百幾個fd既能力同人緣

EXP
3 點
哈哈哈.
開遊俠就遇咗俾人打架喇.
玩唔起就唔唔好學人玩.
唔係開遊俠嚟做乜?
俾人殺咗唔服氣係度講咁多嘢.
唔服氣你咪搵佢地打囉.
唔係係度發帖就有用.
真係好笑.哈哈哈

EXP
5 點
破軍係法師  你係得既   仲有我廢事你得閒冇野做  又來料   幫你POST埋;P
私聊:[粟米]悄悄的對你說:HI~
私聊:[粟米]悄悄的對你說:發生左咩事!?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我出左街,岩岩返
私聊:你悄悄的對[粟米]說:你想知咩事
私聊:[粟米]悄悄的對你說:唔明點解比人P
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我發生左好多事嫁喔
私聊:[粟米]悄悄的對你說:又話俾人串,串左咩
私聊:你悄悄的對[粟米]說:哦.....
私聊:[粟米]悄悄的對你說:想知詳細DD
私聊:你悄悄的對[粟米]說:原來你想知果件事阿
私聊:[粟米]悄悄的對你說:係
私聊:你悄悄的對[粟米]說:果件事姐係咩事?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:今日發生左好多事
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我唔知你講緊邊件
私聊:[粟米]悄悄的對你說:下午發生,你地幫同我地幫開P件事
私聊:你悄悄的對[粟米]說:哦   呢件事既原因就係因為  阿邊個邊個串左邊個邊個  之後果個邊個邊個就打左串人既果個邊個邊個
私聊:[粟米]悄悄的對你說:姐係你地D 人P我地D 人先!?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:果個邊個邊個  唔知係咩幫
私聊:[粟米]悄悄的對你說:唔緊要,我明
私聊:[粟米]悄悄的對你說:姐係你地D 人P 人地先~?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我好似講左果個邊個邊個係你地幫嫁喔  唔好打橫來講
私聊:[粟米]悄悄的對你說:姐係我地郁你地先~?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:太多邊個邊個,好亂MA ,睇錯左SOR~
私聊:你悄悄的對[粟米]說:禁你又話明  玩我嗎?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:對唔住#61
私聊:[粟米]悄悄的對你說:姐係我地D 人P 你地先!?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:如果果個邊個邊個  唔認既話   就唔係  如果認既話就係
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你有冇OFFLINE~?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我offline做咩?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:姐係一直ON緊~?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:唔on點會知
私聊:你悄悄的對[粟米]說:你又玩我阿-?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:可唔可以SD 個聊天紀錄比我
私聊:你悄悄的對[粟米]說:你想要邊個既聊天紀錄
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我同我老婆既紀錄你都想要?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:UM... 唔計密傾果D....
私聊:[粟米]悄悄的對你說:可以嗎~?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我同我情人成日係國頻  幫頻  世頻  一般頻 傾計嫁喔
私聊:你悄悄的對[粟米]說:點可以俾你~_~"
私聊:你悄悄的對[粟米]說:禁樣我好難做嫁喔
私聊:你悄悄的對[粟米]說:唔好禁樣  欺侮我拉
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你扮傻嗎~?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:大家都係想解決件事
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我如果唔想解決事就唔會叫你密我
私聊:你悄悄的對[粟米]說:你依家禁講係唔係  唔想解決?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:所以我想你合作D
私聊:你悄悄的對[粟米]說:係唔係想將事在搞大d
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我出左街,唔多了解件事先想收聊天
私聊:[粟米]悄悄的對你說:唔想天同地嘈
私聊:你悄悄的對[粟米]說:你依家禁講姐係話緊我咩,   你其實係唔係真係想解決件事嫁
私聊:你悄悄的對[粟米]說:唔想既話  我真係無野同你講
私聊:你悄悄的對[粟米]說:因為我覺得你係到玩緊我lor
私聊:你悄悄的對[粟米]說:如果你想將呢件小事化大  我都無計
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我真係出左街
私聊:你悄悄的對[粟米]說:禁你出左街就可以玩我?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:如果唔係,我身為幫主點會唔出黎
私聊:你悄悄的對[粟米]說:呢個理由成立咩?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我想了解件事
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我岩岩好清楚話左俾你聽
私聊:[粟米]悄悄的對你說:聊天紀錄可以知發生左問事
私聊:[粟米]悄悄的對你說:聊天紀錄可以知發生左咩事
私聊:你悄悄的對[粟米]說:你想睇  真係唔相信我講野
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我想知得更詳細
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我想知得更詳細
私聊:[粟米]悄悄的對你說:因為你始終唔係飛鳥
私聊:[粟米]悄悄的對你說:就算係飛鳥,我更加要睇,因為佢會講大話
私聊:你悄悄的對[粟米]說:飛鳥 我屋企隻雞來既
私聊:你悄悄的對[粟米]說:你有咩同我呢個主人講得了
私聊:[粟米]悄悄的對你說:哦
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你隻雞咬我D 人
私聊:你悄悄的對[粟米]說:其實你地幫係唔係想欺壓我屋企隻雞?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你係咪可以殺雞!?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:如果我隻雞識咬人既話
私聊:[粟米]悄悄的對你說:雞係拎黎食
私聊:[粟米]悄悄的對你說:想大家分左佢黎食姐
私聊:[粟米]悄悄的對你說:最多我比返我屋企隻你
私聊:[粟米]悄悄的對你說:最多我比返我屋企隻雞你
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我會試下殺雞警猴lor
私聊:你悄悄的對[粟米]說:如果我隻雞識咬人既話
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我會試下殺雞警猴lor
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你講GA~
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你要對你講過既野算數
私聊:你悄悄的對[粟米]說:如果冇得話   我會要你地雞犬升天
私聊:[粟米]悄悄的對你說:好丫... 但我果度得小貓3,4隻
私聊:[粟米]悄悄的對你說:小貓唔好郁
私聊:你悄悄的對[粟米]說:其實你個幫主  冇事先係你幫到了解件事咩
私聊:[粟米]悄悄的對你說:有
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我地D 人話你地郁
私聊:[粟米]悄悄的對你說:無神神地郁
私聊:[粟米]悄悄的對你說:但2個幫,緊係幫返自己
私聊:[粟米]悄悄的對你說:所以我都有收佢地紀錄
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我想同你講
私聊:你悄悄的對[粟米]說:聊天紀錄可以改嫁
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我想同你講....
私聊:[粟米]悄悄的對你說:依個係唯一方法
私聊:[粟米]悄悄的對你說:唔通叫佢搵時光機
私聊:[粟米]悄悄的對你說:叫佢影下張相
私聊:你悄悄的對[粟米]說:如果你搵到咪去搵lor
私聊:[粟米]悄悄的對你說:但紀錄係唯一方法
私聊:[粟米]悄悄的對你說:天同地嘈都冇用
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我為左想証明紀錄
私聊:你悄悄的對[粟米]說:天同地嘈咩?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我已經收左你地果邊2份
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我果邊都收左2份
私聊:你悄悄的對[粟米]說:嘈佢地係天定係地?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:有冇改都好易知
私聊:[粟米]悄悄的對你說:有需要SD 返俾你嗎~?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:還是你心虛~?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我心虛d咩
私聊:你悄悄的對[粟米]說:你禁講都已經表明冇咩好傾
私聊:[粟米]悄悄的對你說:唔係
私聊:[粟米]悄悄的對你說:因為我睇我果邊係見飛鳥郁手先
私聊:你悄悄的對[粟米]說:因為你呢個幫主根本係想小事化大
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你地果邊果份仲未收到,因為YAHOO 對HOTMAIL 係耐D
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我收多幾份,係唔想有得嘈
私聊:[粟米]悄悄的對你說:有改過都知
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我希望你明白
私聊:[粟米]悄悄的對你說:如果可以... 最好SD 埋你果個比我
私聊:你悄悄的對[粟米]說:其實我好明白  你根本信你地自己人
私聊:[粟米]悄悄的對你說:因為你好似了解得更多
私聊:你悄悄的對[粟米]說:冇野好傾了
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你唔係信你自己果邊D 人嗎~?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我睇緊紀錄就係想搵真相
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我根本冇信過佢地
私聊:[粟米]悄悄的對你說:飛鳥真係郁我地D 人先(我果邊紀錄)
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你果個要聽日先收到
私聊:你悄悄的對[粟米]說:禁你聽日先搵我傾
私聊:[粟米]悄悄的對你說:依家傾,係想你SD 比我
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你OFF左就冇得CHECK
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我果份 係我斷線果陣冇左
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你在玩我嗎!?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:咩叫冇OFF 過~?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你姐係依家呃我
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你身有屎
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你驚
私聊:你悄悄的對[粟米]說:搞笑  我有話呢個ac咩?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你地錯
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我想問  我地驚d咩?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:姐係你地玩哂LA~
私聊:你悄悄的對[粟米]說:驚你地放老鼠
私聊:[粟米]悄悄的對你說:唔認數嗎?~
私聊:你悄悄的對[粟米]說:驚你地放老鼠?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:唔認咩數
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我想知你幾大

EXP
5 點
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我地幾時有差你數
私聊:[粟米]悄悄的對你說:點解可以咁低B
私聊:[粟米]悄悄的對你說:點解會覺得我地做依D 野~?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我好想同你講     唔洗傾了  因為我今日番工   唔知件事    同你傾計係為浪費時間#98
私聊:[粟米]悄悄的對你說:咁你扮咩知!?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:因為我地幫d人覺得你好煩
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我廢事你煩住人
私聊:[粟米]悄悄的對你說:哦
私聊:你悄悄的對[粟米]說:明解未?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:姐係係你玩我!?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:姐係係你玩我!?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:唔係玩你   
私聊:你悄悄的對[粟米]說:同幫助我地幫d人
私聊:你悄悄的對[粟米]說:兩個觀點唔同
私聊:[粟米]悄悄的對你說:咁點解你要話知件事!?
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你比個原因我
私聊:[粟米]悄悄的對你說:原來冇心傾果個係你地
私聊:你悄悄的對[粟米]說:有人話俾我知  我咪知lor
私聊:[粟米]悄悄的對你說:原來冇心傾果個係你地
私聊:你悄悄的對[粟米]說:如果冇心傾  佢地一早轉左敵對幫派
私聊:[粟米]悄悄的對你說:唔係轉唔轉既問題
私聊:[粟米]悄悄的對你說:而係我老婆比人蝦,加上比人P幫
私聊:[粟米]悄悄的對你說:所以身為幫主想了解件1事
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我想同你講  我地幫人一在保證  冇打過女人
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我想同你講... 事實真係P 左我老婆
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你隻雞P我老婆
私聊:你悄悄的對[粟米]說:我隻雞話只搞男人  唔搞女人
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你隻雞有在ON 嗎!?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:除非咩lor
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你肯定你隻雞唔係大話雞!?
私聊:你悄悄的對[粟米]說:除非女人不在是男人
私聊:[粟米]悄悄的對你說:唔明... 你指緊人妖嗎?~!
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你所謂既冇P女人,係因為言行定角色
私聊:你悄悄的對[粟米]說:全部
私聊:[粟米]悄悄的對你說:但我老婆(女角)真係比人P 左
私聊:[粟米]悄悄的對你說:我依家都叫埋其他會員SAVE 紀錄
私聊:[粟米]悄悄的對你說:依家睇左幾份都係飛鳥郁我地D 人先
私聊:[粟米]悄悄的對你說:期間仲有郁我老婆
私聊:[粟米]悄悄的對你說:如果... 你隻雞真係有郁我地D 人...我要求好簡單
私聊:[粟米]悄悄的對你說:↑你地郁我地D 人先既話
私聊:[粟米]悄悄的對你說:你地踢佢出幫,自行強P佢,永不收錄....

EXP
6 點
原來樓上既... 正是 頂頂大名既:紅║千殤
久仰~

EXP
5 點
在提醒你多次   破軍唔係法師;P

EXP
1 點
軍係術士黎嫁!==”

EXP
5 點
你終於改番拉   [ 本帖最後由 Corn 於 2008-7-25 09:25 編輯 ];P

EXP
354 點
哇~~佢又唔係我地幫....一定要聽佢話架~~我唔鐘意踢人就唔踢架啦
同埋單憑
粟米  0:15:1
你信唔信我放幾份紀錄出街任人dl .... 等你地個幫名臭哂!?
我地基本上可以告你

EXP
2 點
首先……
我想講一句。
你既然唔服氣強p弱,
咁點解要開遊俠。
夢想世界有一個保障,
就係如果遊俠殺平民,
殺人者會判一小時通緝令,比人捉佢。
但係既然你轉得遊俠,
就要有一個覺悟,
就係遲早會俾遊俠殺死。
既然你轉得遊俠,
比人殺左之後,咁點解你要四周圍咁唱夢幻小棧既不是之處呢?
呢d算唔算係不智既行為呢?

嘈交唔會係單方面嘈,
一隻手掌根本拍唔響。
如果唔係你地兩方互有口角,
但點解飛鳥、im、細謙會同你地發生衝突呢?
佢地唔會無啦啦走去殺你地,
當中實有原因。
但係根據上文所說,
似乎好似係夢幻小棧錯晒、你地岩晒。
我再講一次,
一隻手掌拍唔響,
但係根據上文,似乎係你有包庇之嫌。

如果要貼紀錄,
唔該就將前因後果貼晒上黎,
只貼單方面既對話,
實在難以令人信服。

EXP
1 點
你都傻,game還game,你老婆比人恰同你比人强p就唔服氣,禁我比人昆點係唔係都可以叫果個人比還包點我先,仲有你老婆同你比人強p,只係想考驗你,小小考驗都受唔到,仲話你想比破軍踢人,如果你有實力人地都唔敢p你啦,你仲可以叫人踢人,強p人同大欺小lo,你話係唔係先,

EXP
198 點
原來小軍係首席@_@
原文太長  無心機睇晒-_-
不過強p係呢隻game既系統黎
要接受下啦    所以唔好成日帶咁多錢出街:lol
經驗就豪俾佢啦

唔想俾人p死咪唯有整勁自己隻人仔囉:L

EXP
102 點
當初0o飛鳥。軒o0無啦啦走入黎我地幫周圍p人,,據我所知,,好似南遙國既 〔夜玲樓〕咁,,佢幫主同我講飛鳥都有份囉= =

仲有1點係,,如果你係平man都可以強p你囉= =
只要遊俠申請就ok

做佐遊俠就可以四周圍去人地個幫搞事咩= =

我相信唔上p人呢件事,,
仲成日撩起火頭,,去其他幫搞事

EXP
2 點
首先,
有關Corn閣下傳送的郵件,
請恕在下唐突,
希望你將『整篇』內容回覆在此貼子當中吧。
不然不能證明到什麼……
因為只有我一人看到完整版啊。
如果你第一、第二篇的文章就是你傳送至我電郵的內容,
我只能說,我不需要打開e-mail了。

其實承我上文所說,
我相信雙方都有不恰當之處。
但是,到底整件事情的來龍去脈到底是什麼呢?
因為只有單方面的對話證明。
我們總不能憑單方面的證明就判定誰是誰非吧?
說真的,現在引起這事情的人還沒完全登場。
既然你有著完整的聊天紀錄,
我相信發佈在這貼子,總比發送在我的電郵較好。

最後。
給大家一句:大事化小、小事化無。

逐出幫派已經是一個很嚴重的處分,
貴幫派要夢幻小棧逐出幫員,
相信會令夢幻小棧的高層很苦惱。

而你要每一小時在世頻發表道歉聲明才肯罷休,
也已經算是一個帶點侮辱性的行為。
相信道歉這一句話不需要說那麼多次吧?
就是你們的不是了……
這些事情,應該私人解決,
請你找回當事人吧。

我認為不應牽涉到世頻、甚或其他三個國家。

EXP
6 點
原帖由 子虛明空 於 2008-7-25 10:58 發表
首先,
有關Corn閣下傳送的郵件,
請恕在下唐突,
希望你將『整篇』內容回覆在此貼子當中吧。
不然不能證明到什麼……
因為只有我一人看到完整版啊。
如果你第一、第二篇的文章就是你傳送至我電郵的內容,
我只能說,我不需要 ...

唔貼埋佢地對話既原因,係唔想睇死你地,因為太長,同埋依篇係精華~
有人問起,我俾佢又有咩所謂...
但唔想比依度既版主話洗版~
我一直唔回post ,係唔想出現罵戰

佢地依家係好似日本侵華咁~ 想入完黎,拎完野,拎完彩,就走~
唔想有後果~ 依d 行為叫無品,唔係比唔比人強p 既問題~
希望大家明白發生緊咩事~
仲有佢連平民都有p~
佢地做緊既行為叫滅幫~
我冇俾人p ,我出左街~
但佢郁我果d 人,仲要想滅幫,你咁就想不了了之!?

最後,希望你地明白我既角色同埋試下代入去,可能你地比我仲火~
唔理前文後理(可以睇埋下少少既密頻),就淨係話強p人係錯,話我係比人打唔服既,唔該再睇清楚篇野

我唔會再回任何post ,如有需要聊天紀錄,自行響度留言

轉自2kf某人既回覆
無啦啦打人就遇左可以的嗎?.?那就強p殺手流吧..=3=
保証你個幫雞犬不寧..想唔想好似南遙個mafia咁
就來滅團都係佢地自己搵來衰...兩次都搞事=0=
遊戲.強還強,有理由去打人地嗎?!不足以是理由吧
一個人無品德.那跟本不可以當人來計算..
沒有節制只可以當禽獸另作別論..
最後都多謝樓主你另我更認識呢個幫=3=

EXP
1428 點
姐係話做遊客既目的其實係為左p人:lol 而樓主做遊客都係為p人:lol 但又怕比人p,勁:lol

EXP
576 點

友誼之星勳章

大事化小,小事化無啦~係同一個ser,串下咀,p下k都好正常~
為左呢d事叫人地人個幫主踢人出幫又有d過份,破軍開頭咁既語氣講野已經好客氣,
比著其他幫,直接放左你地老鼠啦~呢d野見唔少~
係遊戲裡面,實力代表發言權~

以上言論純粹個人意見;與本論壇立場無論:loveliness:
有問題可到官方網站論壇提問~謝謝

夢想世界官方論壇

EXP
354 點
原帖由 平安 於 2008-7-25 12:13 發表
大事化小,小事化無啦~係同一個ser,串下咀,p下k都好正常~
為左呢d事叫人地人個幫主踢人出幫又有d過份,破軍開頭咁既語氣講野已經好客氣,
比著其他幫,直接放左你地老鼠啦~呢d野見唔少~
係遊戲裡面,實力代表發言權~

以 ...

好句好句....唔同幫都幫手~~~好野