AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 10431|回復: 135
打印 上一主題 下一主題

滅亡的開關制,香港應唔應該推出??(9月24最新情報)   [複製鏈接]

EXP
2695 點
樓主

跟據台灣今日出既更新公告~遊戲更新版本更新公告2012/09/20
商城內容出現
啾啾EXP成長球、嘰嘰WP成長球
------------------------------------------------分隔線------------------------------------------------
台灣玩家發放消息(以下轉載)
(每5秒1次)
10等 使用 啾啾EXP成長球 5秒1次 63經驗
65等 使用 啾啾EXP成長球 5秒1次 2458經驗
68等 使用 啾啾EXP成長球 5秒1次 2712經驗

70等 使用 嘰嘰WP成長球 5秒1次 2890經驗 約2%

耐久度600點 隨機次數扣1點 ( 有時候十幾次才扣 有時候一次就扣 )

------------------------------------------------分隔線------------------------------------------------

原本打裂都升得夠快.....仲要出呢D咁既野.......
定係你地官方已經想放棄呢隻GAME??
WP我都覺得有無都無所謂~但係EXP一定唔出得囉~
人人收一堆EXP番黎掛係度得啦~製做虛假在線人數???

--------------------------------------對部份回覆既回應--------------------------------------

個post開左幾個鍾~大家反應都幾熱烈......
先旨聲明~我開post既本意唔係話完全反對佢出呢d野~我投票都係投出wp唔好出exp
當gm回應話如果係武鬥出覺得點我都只係提出唔可以太便宜同不可交易既意見
我係要反既話我標提就會打<強烈反對xxxxxxx>投票選擇得<好/唔好>,亦都唔洗叫gm定時入黎睇睇民意
好多時一隻game出得呢d道具唔洗幾耐就會無人玩,就算有~大部份都係企定定掛係度用呢d+經道具
到時都係等關服.......
有人回覆話叫我鍾意晴空應該買下點....抱歉~雖然唔多....但係我每星期都會買2-3張600點玩下星光(雖然次次都係閃閃閃閃閃)
鍾唔鍾意一隻game唔係用洗得多唔多錢黎決定....在意隻game每次既更新覺得有問題時提出意見,
隻game搞得好~人流自然多到時公司唔洗驚無錢搵~隻game長玩長有唔係更好咩?

我只係對回覆作出回應~絕對無幫任何一方講野~(講真...我都好憎佢地成日改星光機率~今個星期我又10連第1層閃光)

9/24(一)商城扭蛋機商品更新公告
系統
1. 因「嘰嘰WP成長球」獲得之經驗計算方式需下架調整,請玩家見諒。而原先已經購買、持有的「嘰嘰WP成長球」將不會進行異動。待官方調整完畢後,將重新推出全新品項的WP成長球,造成不便,敬請見諒。

單選投票, 共有 96 人參與投票

投票已經結束

40.63% (39)
2.08% (2)
28.13% (27)
29.17% (28)
您所在的用戶組沒有投票權限
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1108 點

儲蓄勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

其實名將個邊都有 咁名將係咪都要滅亡

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

甘62 LV即是加幾多=.= ?

EXP
846 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章

我信得過官方,同+15果次一樣
唔想佢出

EXP
106 點
咁隻GAME仲五系有錢玩晒??

EXP
2695 點
傻jaibb` 發表於 2012-9-20 16:05
咁隻GAME仲五系有錢玩晒??

我覺得用得呢D同殘廢人無咩分別~
玩都要懶......

愛死咪醬XD  超級同意 !!!  發表於 2012-9-20 16:20:20

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

EXP果個如果出係星空武鬥場俾大家換,又點睇?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

即系用星空幣換=.=?

EXP
2036 點
但係出都有好處嘅
有D人要番工番學
冇咩時間可以升LV
但係有D副本同活動
又一定要夠LV先有得玩
變咗唔夠LV又冇野做

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

提淽 發表於 2012-9-20 16:45
即系用星空幣換=.=?

係,又或者放係戰場個商人,等人用戰場幣換等等,總之唔係賣,人人都可以拎到

EXP
2695 點
pgchicken 發表於 2012-9-20 16:55
係,又或者放係戰場個商人,等人用戰場幣換等等,總之唔係賣,人人都可以拎到 ...

如果係咁既話~最小唔可以太平+不可交易

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

pgchicken 發表於 2012-9-20 16:55
係,又或者放係戰場個商人,等人用戰場幣換等等,總之唔係賣,人人都可以拎到 ...

甘都得既~~
我對經符呢D野出5出都冇意見

EXP
1611 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

幾好呀  掛機可以有d經    60幾lv先2千幾 又唔怕話會太多影響左隻遊戲

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

wp exp good .出係pvp good. exp就要唔要都無所謂

主打遊戲
新晴空物語
EXP
1094 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章

難得有多個方法+EXP都咁多野講GA

EXP
980 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

我覺得最好出啦
Gm唔好忘記大陪分俾錢玩既玩家都係番工
而你地既收入都係黎至我地
有時間玩既人升lv快過無時間玩既人我覺得正常
但係俾錢去離補番玩唔到既時間我都覺得好合理
你岀係星空武鬥咁咪姐係白出?我地升lv時間已經唔多,更加就唔到時間打武鬥會,咁依家分明對有錢俾有心玩但時間少既人唔公平,日日係屋企打機好快升到lv仲要打到武鬥換到個增exp/wp機升得更快?
如果可以交易既話d玩家好大機會又拎黎炒賣
受苦既咪又係自己, 炒到幾多都好官方仲要係1蚊都無得賺
番工時間玩唔到,有時出下街都可唔到,係屋企有時間開著晴空唔係練功就係練功,同一款怪打n咁耐,依個game唔通就無其他樂趣?

bb112244  個個唔洗洗錢打ONLINE GAME 隻GAME一早汁左啦  發表於 2012-9-21 01:29:16
bravecollection  照你咁睇...即係叫班唔俾錢既玩家 ..唔使玩... 俾你地玩哂...  發表於 2012-9-20 18:03:25

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

我都係返工。時間亦唔多。但我唔讚成用點換exp/wp.玩online game升lv唔係靠打怪。而係靠比hkd.咁玩黎有咩意義?
但我支持用武鬥幣換。至少起碼有付出
到。而唔係一味用hkddddd.同時亦可以吸引已接近沒落

dizidizi511  支持!!  發表於 2012-9-21 05:43:41

EXP
186 點

出wp好過出exp喇.70金ge wp要升成33m先係1lv..係60金ge4倍幾~
升完70如果有裂實勁多人罷住裂升wp.如果係咁不如正出wp唔好出exp喇同埋.建議出不可交易..唔係d有$人挽晒又會炒得好高~
咁呢隻game就真係好唔平均了

dizidizi511  出WP !!  發表於 2012-9-21 05:44:12

EXP
1967 點

DENNIS 發表於 2012-9-20 18:17
我都係返工。時間亦唔多。但我唔讚成用點換exp/wp.玩online game升lv唔係靠打怪。而係靠比hkd.咁玩黎有咩意 ...

電話上agame留言有d問題。

繼續。同時亦可以吸引人玩已接近沒落既pvp.一舉兩得。

EXP
1967 點

siu961030 發表於 2012-9-20 18:19
出wp好過出exp喇.70金ge wp要升成33m先係1lv..係60金ge4倍幾~
升完70如果有裂實勁多人罷住裂升wp.如果係咁 ...

讚成。始終wp難升好多。日任/推任都唔加exp..