AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: nanaspecialyo
打印 上一主題 下一主題

懇請官方正視這問題   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
37 點
2003skyline 發表於 2014-4-2 16:15
奇怪數值 係邊個人出現? 令外 e家根本就係五知道 係bug 定係點 同上 1個75lv戰裝+10-.-要m2防的確好易 禁 ...

咁你又話人地改你圖 而家又話bug-.-
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
465 點
魘羲o 發表於 2014-4-2 17:38
咁你又話人地改你圖 而家又話bug-.-

因為2者都會有可能=.=點知邊樣-.-?
改圖/場景BUG 就好似你上上有花曬個MON D野變色 一樣道理-.- 有時你點住引職 都有會有呢D 例如佢岩岩引完型.打人果時 個照 都係黑色 一樣道理

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
37 點
2003skyline 發表於 2014-4-2 17:41
因為2者都會有可能=.=點知邊樣-.-?
改圖/場景BUG 就好似你上上有花曬個MON D野變色 一樣道理-.- 有時你點 ...

麻煩大佬睇返自己講過d咩。。
joker, 2003sky 同你都有講過好明顯係貓尾d人改圖
而家又加多個藉口話有bug? 又話點知邊樣-.-?
前後矛盾wo=.=
真係越黎越多解釋~_~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
465 點
魘羲o 發表於 2014-4-2 18:06
麻煩大佬睇返自己講過d咩。。
joker, 2003sky 同你都有講過好明顯係貓尾d人改圖
而家又加多個藉口話有bu ...

因為以前 dj 姐係香港第2個ser 都有呢d 情況 so 5知係邊樣-.-2都都有可能:) 你都可以番gc 果個.dj。。找一找post~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
70 點
首先好多謝你地貓咪的尾巴係百忙之中都浪費你地保貴嘅時間將d圖photoshop出黎。講明先我只係p會入面一個小小會員,我講嘅野當然代表唔到p會;但你講到咁難聽我都冇理由仲係度食花生唔出聲。

想問你玩左呢隻game有幾耐?係咪清楚哂每隻職嘅天賦配搭同裝備成長? 知唔知一隻80戰嘅職攻擊同防禦可以去到咩程度? P會好多都係舊server夢之樂章嘅時候已經有玩,技術同裝備配搭當然係比你地好,你地達唔到或者唔夠打都係正常。依加係唔係你唔夠打就=外掛?? 相信係隔離個post你都明白到比人屈嘅滋味係點,希望你都能夠明白到己所不欲,勿施於人。

樹大招風呢個道理其實我都好明白,好多人都睇P會唔順眼。光明磊落呢四個字你識講我地都識,有圖你就post,唔好話咩太多相唔post出黎。(當然係要原圖啦,唔係比你地改過果d。)
有時無知唔係罪,蠢先係。小妹妹,講到依度我送你四個字,謹言慎行。
與小葉出聲,不如你叫佢本人自己企出黎仲好,唔好係度將d說話傳黎傳去。

另外版主加斯洛唔知你依加仲有冇玩,但相信80戰你都玩過。誰是誰非你自行判斷,希望你之前敵會嘅身份唔會影響到你今次嘅處理。

是非自有公論,公道自在人心。P會嘅人從來都係真金不怕洪爐火。咁得閒係度話人外掛不如返去研究下天賦同提升裝備啦,唔好係度做鍵盤戰士,網絡英雄。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
37 點
半夜落街買點 發表於 2014-4-2 18:50
首先好多謝你地貓咪的尾巴係百忙之中都浪費你地保貴嘅時間將d圖photoshop出黎。講明先我只係p會入面一個小 ...

首先好多謝你幫p會講出更多既藉口。講明先我只係一個好普通既玩家亦都唔係貓尾既人,我講嘅野當然代表唔到貓尾;但你地p會近日既行為搞到影響到我呢d普通既玩家 我都冇理由仲係度食花生。

我當然知有成長裝備。 但又想問下你,你地p會一時話有bug一時話人地改圖屈你地,而家又話成長裝備。 琴日仲話因為某某人樣衰所以無這些bug。 究竟係改圖/bug/定成長裝備?  

正如我之前所講貓尾比人屠慣, 又唔見佢地話其他人。 同埋,以我所知唔淨只貓尾話你地外掛,t會同其他玩過80戰既玩家都有講過。我都有玩過80戰我都見過貓尾所講既奇怪數值。 但我無影到相無證據所以我都唔想多講。 點解咁多人講過?p會既小會員有無考慮過?難道佢地都睇你唔順眼?夾埋屈你地?難道陰謀論-0-?

而我又不覺得p會樹大。。 講樹大我本人覺得屠龍多人過你地。 僅代表個人意見。姐係貓尾改圖『如果係真既話』就話人陰險?咁你地某某會員改圖就叫光明磊落?

我都相信版主加斯洛會識分別是非,邊個講野前後矛盾。 而家外掛會好難捉因為佢地應該有所防備。

句網路英雄就留返比你地啦。你地3日唔埋就開喇叭寸人。我呢d普通玩家淨係想安安靜靜玩game。祝你地繼續做gf最強公會!

主打遊戲
精靈樂章
EXP
685 點

容我亂入一句吧?(我不會等你們答)

兩邊人我也不會幫
1. 這可以是改圖 不過沒有證據100%證明這是改圖 也不能100%證明不是改圖 。
2. 如果這不是改圖;有外掛的話,讓GM查 就OK了。

盡管你們再說多少反駁多少起訴  也只沒有任何證據的留言.
對事實的真相以及真正官方的行動 也沒有任何改動。

除非,能叫出被懷疑有外掛的人交出 角色的所有數值,然後再作計數就能分清誰對誰錯。

主打遊戲
精靈樂章
EXP
888 點
魘羲o 發表於 2014-4-2 16:11
我想講 我係親眼睇到有呢d奇怪數值。。
只不過我反應慢 影唔到相。 我知口講無憑-.-
但又係你地話自己有bu ...

姐係想話你知  
好多原因 令到咁

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
37 點
joker-kit 發表於 2014-4-2 20:57
姐係想話你知  
好多原因 令到咁

大佬。。 你地口口聲聲話貓尾改圖-.- 而家又多左幾個原因? 姐係咁如果係有好多原因點解你地話 好明顯貓尾改圖? 又話佢地屈你? 有d邏輯好wo-.-

主打遊戲
精靈樂章
EXP
824 點
jackiey 發表於 2014-4-2 20:51

兩邊人我也不會幫

恩  我也是這麼跟其他人說的
資料的獲得要斟酌
也不一定是誰對誰錯

但是對於我自己 我確定我根本沒開過

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
70 點
nanaspecialyo 發表於 2014-4-2 21:11
恩  我也是這麼跟其他人說的
資料的獲得要斟酌
也不一定是誰對誰錯

你咁講其實你心入面已經認定左d人開外掛,咁武斷講黎都哂氣

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
70 點
魘羲o 發表於 2014-4-2 20:28
首先好多謝你幫p會講出更多既藉口。講明先我只係一個好普通既玩家亦都唔係貓尾既人,我講嘅野當然代表唔 ...

呢d唔係藉口,其實你有冇諗過有d野唔止得一個可能性呢? :(

如果整個外掛揚到個個都話見到,個個都影到會唔會傻的嗎左d呢?一個咁大嘅會係咪真係有需要為左係戰場殺人而咁做呢?   

重點我只係想講唔好將未知咩事嘅野都打為外掛姐, 咁樣係會對真係冇用外掛嘅人造成不必要嘅困擾之餘而又顯得自己衝動武斷,有乜謂呢。

p.s. 你講野又幾有point,不過我望返,同我篇野咁似嘅? 笑左

現階段再講都係口同鼻拗,希望呢d咁幼稚嘅抹黑好快會係GM嘅驗證左之後消失 :o)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
67 點
難道親手截下的圖片都不能成為證據? 你們口口聲聲的在世頻說的"拿證據來檢舉我"
現在找到證據 然後你們一而再再而三的找藉口是怎樣
是不是想要表示 "雖然我用外掛 但只要我人夠多, 和夠無賴的話 一切證據都變得沒用處"
官方表示會檢驗所有有關的圖片 有被改過 或是沒被改過 等檢驗完就知道了
人多沒用   沒做過的事情也不用害怕

主打遊戲
精靈樂章
EXP
798 點
jackiey 發表於 2014-4-2 20:51

兩邊人我也不會幫

我都覺得係咁.
雖然呢個版好耐都無咁熱鬧XD
作為一個局外人,
都唔明你地嘈咁多做咩.
官方都話跟進,
即刻就有一班人跑出黎話.可能有XXX原因,XXX原因令到D數值點點點,咪當眾人皆醉你獨醒啦好嗎-_-
鬼唔知會有好多原因令數值唔同咩-_-
而另一班人又出黎反駁.
局外人睇落就覺得洗唔洗咁大反應?咁只會無私顯見私
唔係多幾個人提出可能既原因,官方就信.
人地懷疑你地既.咁你地咪等官方比番個清白你.
唔洗即刻起曬槓咁=.=
而貓咪的尾巴,又唔洗咁激動.開幾個POST黎講.
係定唔係~佢地會查

非兩會既人,只係想少D喇叭嘈.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
67 點
fion0603 發表於 2014-4-3 19:32
我都覺得係咁.
雖然呢個版好耐都無咁熱鬧XD
作為一個局外人,

大反應? 如果一個遊戲失去平衡
一方面 用外掛的去用外掛
另一方面一群玩家每天努力 升裝備升等級和專精
是不是會太過不公平? 花的時間和金錢都是白花?

主打遊戲
精靈樂章
EXP
824 點
tungtung1 發表於 2014-4-3 19:25
難道親手截下的圖片都不能成為證據? 你們口口聲聲的在世頻說的"拿證據來檢舉我"
現在找到證據 然後你們一而 ...

你說出了我心裡的話>"<

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
70 點
係呢班人開成幾個post咁樣指哂公會同名話外掛,好難唔出黎回應掛? 仲要實牙實齒講到真係外掛咁,好笑。

睇黎一日gm唔講野佢地都會窮追猛打。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
70 點
其實我地都唔係好多人回左post,仲要勁多人都唔係幫我地,硬係唔知點解d人成日都話我地好多人。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
37 點
半夜落街買點 發表於 2014-4-3 19:11
呢d唔係藉口,其實你有冇諗過有d野唔止得一個可能性呢? :(

如果整個外掛揚到個個都話見到,個個都影到會 ...

你望真d啦-.- 你戈篇同我篇格式一樣炸:)
我都係回應返你所講既野
如果似既話你就唔洗講咁多野駁返我啦:)
你地而家話好多可能性 之前又口口聲聲話人地改圖-.-前後矛盾wo-_-~
我真係唔覺得你地會好大-.-  得罪了。 但再大再細既會都會有d無賴或者無品既玩家~ 呢個世界好大難道沒有罪犯??~~~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
70 點
改圖都係其中一種可能性姐。
公會大唔大都好,比人post圖果d人我都係識嘅,好肯定地佢地對外掛冇興趣-.-
隻game走咁多人,公會大極有限la :)