AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: yugo38
打印 上一主題 下一主題

欠公平-神巫 [複製鏈接]

EXP
232 點
你咁直接 我都直接d囉
我挑釁你先? 我一回文你就即炮我
仲有你自己個post含糊不清 標題錯誤引導~ (標題係文章中心意思呀哥哥 學好中文先啦)
ok我都算 本來我都唔想再回 你跟著又好似黃毓民咁鬧人 咩串77 又收檔

2日升50LV 有難度? 你有冇玩過冇裂縫 冇1-59LV經驗下調 冇推薦活動o既時代?
唔夠俾夠1個月你 有心玩都60啦 你冇心玩咪唔好玩囉

初頭又話神巫欠公平 御靈能消冰盾, 之後又話"本人看不到這招意義有多大,反正消不到,我也不覺得會輸給神巫"~ 想點呀e家?
罵香港代理?人地香港代理好差? 受制於台灣渣
你呢個post都唔知想講乜 一時一樣 想罵乜野呀?

最多咪變罵戰文 叫版主入黎關post囉
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
150 點
你把口臭就臭啦,睇翻你6樓第1次覆POST啦。叫版主關POST?驚人睇到你口臭呀?

仲話系我挑釁你先??你當的玩家傻架??

EXP
150 點
成個POST我都無話要求的乜,我只系想講代理一個問題:宜家乜都可以同玩家及原廠討論,更加可以唔跟台灣,向原廠申請更改設定,反而之前乜都唔洗討論,話改就改!!!但系你一來就系度串(唔該大家睇下6樓),咪當你好勁先得架!

EXP
232 點
yugo38 發表於 2012-2-24 18:09
你把口臭就臭啦,睇翻你6樓第1次覆POST啦。叫版主關POST?驚人睇到你口臭呀?

仲話系我挑釁你先??你當的 ...

你自己理解錯誤 你當個個人都係你肚入面條蟲?
正如你個post咁含糊不清 又期待人地明白你全部? 廢話

御靈夠可以滅御靈火盾啦
唔好講到神巫泄晒
(呢個係事實 御靈一樣會俾人滅火盾 有串? 再者神巫一樣可以玩死近戰)

冇得滅火盾仲慘呀~ 御靈更強勢
(冇得滅火盾 全部職都地食佢d反彈 事實 有串?)

神巫修火 最多送個滅冰盾俾你好冇
(講下笑唔得?神巫的確係專精火 屬性相剋消冰盾好合理 ~ 你咁勁不如你發表你o既偉論可以點解決神巫問題好?)

咁慘自己練隻御靈囉 星期六日爆seed都升到50lv啦
(一開始唔知你係御靈 之後你自己都認你係御靈 點解咁在意我呢句說話? 再者e家升lv好困難?)

關post係廢事俾你再呃post落去 呢d都係討論區一貫做法
好囉 唔好關~ 慢慢

EXP
958 點
其實呢~ 神巫 御靈我都有玩 ~

以同等裝備既話 ~ 單 p 單 ~ 神巫可以話輸左 90% 了

雖然小第未變身 13xxx 攻 ~ 但要秒殺 11000 hp御靈亦十分困難~ (輸多贏少)

不過 5p5 就唔係甘講~ 講合作~講團結~講分工~

即使對面2個御靈都好~只要小心望住對面~走位~偷襲~ 要贏都唔困難 ~

直接d甘講~只要比我有機會埋到佢身~我就好大機會贏

EXP
343 點
唔怪得神巫架WO
你都諗下神巫係有幾慘
爆盾唔計法傷
烈炎標記得6秒
技能(火技)無控場能力.....<-------
至於御0勁唔勁就不予置評.....

EXP
36 點

講真 執著神巫冇得消火盾跟本冇咩用 有咩意思? 其餘職業o既問題都係一樣
你玩得神巫就遇左
如果係改消冰盾之前已經轉左神巫 咁就無計~(但到e家仍然有玩o既應該都係骨灰級玩家 認為御靈勁,重練一隻御靈跟本唔難)
如果係改消冰盾之後先轉神巫,然後又話好弱勢,唔公平~ (sorry,只能怪你轉職前冇做功課, 同投資股票一樣,泄左錢冇得嘈)

就算自己有一隻神巫覺得好廢 唔夠御靈好用,但難保之後神巫會改勁 冇人知的 到時可能又到御靈嘈~
好似今次御靈改復活30秒 巴哈果邊又一堆人嘈

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
10493 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章

如果呢個世界公平係存在既話就好啦

EXP
365 點
我想講既係  我用絕影 都未出聲   神巫仲有咩好講!!!!  
你地有反傷 又遠攻   咁我地D絕影LA?   我都未出聲= =  
講唔公平整弱埋神巫LO~~   再唔係加強絕影   咁就公平LO

EXP
958 點
KOE 發表於 2012-2-25 17:20
我想講既係  我用絕影 都未出聲   神巫仲有咩好講!!!!  
你地有反傷 又遠攻   咁我地D絕影LA?   我都未出聲 ...

老老實實~

絕影 勁過神巫多多聲啦~

一暈 ~ 一驚魂 ~ 神巫已經收冷皮

EXP
365 點
可惜絕影       攻愈高一反咩都死    唔好話咩   暈左你用火盾   你唔出招我都死
同埋你話驚魂   如果我唔暈你   你無可能中驚魂   你遠攻嫁  試過la州神巫咩都唔洗做   企係到我都反得死   問心你 反術符石+25%   加埋火盾70%   加埋隻好寵....反14%   足足109%反

EXP
958 點
KOE 發表於 2012-2-26 21:44
可惜絕影       攻愈高一反咩都死    唔好話咩   暈左你用火盾   你唔出招我都死
同埋你話驚魂   如果我唔 ...

大大咩 ser ??
我自己本身10500HP ~
如果大家 +10計~無可能企定定都輸 ~
只要你有 10000攻~ 2-3下殺到絕對唔係問題~
當你 3000攻一下~ 你第3下殺佢~ 你要會食2下反傷
所以你點都唔會輸~ 除非你hp連 7000都無~ 甘就好難講~

反傷石~反傷寵唔係人人都會用~最小我無用~
秒殺你點都比 反死你有效率吧 ~
我反死你~我都重傷啦~
我玩秒殺~分分鍾可以殺到3個人

道理一樣~ 絕影又快~又識暈~又驚暈~攻又唔低~

最後~絕影是一個忍者一樣既角色~係玩偷襲~玩暗殺 ~

你不是坦克~你擺明直衝埋來~ 殺你是理所當然的吧

EXP
365 點
傷之心   

攻10160

EXP
365 點
血8300

EXP
365 點
防2900   問題係佢企係到我都反死自己

EXP
958 點
佢有無食藥 先 ??

同埋佢幾血幾防 ~

EXP
97 點
badbear 發表於 2012-2-24 14:42
小弟神巫~見到御靈要掉頭走

加1....本人一樣....唉....

EXP
97 點
yugo38 發表於 2012-2-24 16:40
大家都系玩家,以心為心,唔洗下下系度串人地羅,我只系講出我心裡既不快。
『神巫修火 最多送個滅冰盾俾你 ...

無錯......神巫玩家已經只係大家開個貼訢下苦咁樣....都唔望官方會理我地架la
d人重要講埋咁既野...真係激死...雖然依家都無咩人鍾意組神巫玩架la...神巫=秒貨...
叫人轉職....會轉職就無意思la...姐係官方無理過神巫玩家感受
真係想全部神巫都1個個灰心之後唔玩就安落..?.."
唔係神巫玩家成日想要求改勁d.....你估好得閒咩??又唔見其他職會係咁??
唔通神巫玩家特別貪心???細心諗諗..就知答案係神巫玩家真係比官方改得好唔公平...
先會咁多神巫要求官方改下姐.....你估我地好想叫人改勁???

唉....神巫......就快可有可無了...

EXP
18 點
其實如果改神巫用火技打火盾+50%傷 我會感覺幾好
(+50%其實吾多 當你攻擊是y 火盾=14%抗
(打火盾(當佢沒血抗la)就=1.5y X (1 - 0.14)=1.29y
(只是多左30%攻...都有可以反死 咁都算是公平吧

不喜歡也不要扁我><(不要口角之戰~

EXP
515 點
本人玩隻半攻半補御靈, 1黎, 攻高唔夠神巫; 2黎, 神巫下下術爆都10000起跳 (4X LV已經1萬啦)
基本上你PK個補得黎你都比佢秒左, 如果唔滅火盾, 咁御靈咪更加比人迫到埋牆角? 我宜家都玩緊隻50神巫, 我想講, 攻真係高超多囉! 唔好講到自己好蝕桌先得=.=