AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: tszfung0730
打印 上一主題 下一主題

查詢 及 強烈抗議[GM唔回我囉]   [複製鏈接]

EXP
1967 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

GM都唔知 SOR
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1100 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

GM 星期5話覆我嫁!!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

向原廠確認後,第三第四名是依照預賽的排名,高排名的得第三

至於你提及的無排名,請問詳情係?

EXP
846 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章

pgchicken 發表於 2012-7-31 15:50

至於你提及的無排名,請問詳情係? ...

但實情唔係咁

EXP
1100 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

pgchicken 發表於 2012-7-31 15:50

至於你提及的無排名,請問詳情係? ...

gm,咁我講左我問排名計法果度先 我20/7果日 入左4強落敗 但我既預賽排名係第3 點解會冇箱-.-

-----------------------------分隔線-----------------------------
我提及的無排名已經發生出個幾月嫁喇

我亦都有起e度(當時你都有覆我),email, 電話(提及過)

我話我隻角色打武道會後,排行榜冇排名,拎第1冇buff,只有箱

其後我每個星期都打(雖然入唔到頭3),但都冇一次有過排名

你地話 同原廠果面講左,但到宜家都未整好,未有任何答覆

請你幫我跟進你個問題

EXP
1100 點

推上去

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

tszfung0730 發表於 2012-7-31 23:28
gm,咁我講左我問排名計法果度先 我20/7果日 入左4強落敗 但我既預賽排名係第3 點解會冇箱-.-

----------- ...

buff問題將於下次維護修正,至於點解無排名,似乎仲未查到...:(
3、4強問題我地會再跟進,多謝提供資料!

EXP
1100 點

唔該你先

仲係無排名

其實第3,4名 我都去睇過 同d玩家起上面 講既排法一樣

左方計第3 右方計第4-.- , btw thank you

EXP
1100 點

希望你快d幫我查出黎吧 我唔想次次打都冇~

同埋佢起排行榜右上 都寫:你並未排名於排行榜上