AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 絕對幸福
打印 上一主題 下一主題

御靈好唔好   [複製鏈接]

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

其實要打得又補得- -靈仙同御靈都得- -
只不過係1套治療金裝熟練升智運術爆加多枝雙手杖咁解- -
不過要打, 就算係副本單刷pvp團p, 都會係御靈方便d- -
靈仙係有得暈人, 但而家有熟練- -通街上抗- -
御靈就算打人唔入, 起碼都有個火盾, 都有個再生專精可以解自己暈
論副本,單刷等, 有復活, 有再生, 還有再生專精比怪暈可以自解(多數)
很多事都可以很方便- -
就算純補, 只要活血0cd(就算上抗石, 熟練升好就可以, +10裝)和純補靈仙差不了多少
頂多200左右既補血差距, 用再生及活血每秒118補上就是了
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
19 點
御靈比神巫好好多...玩落會發現單人副本好好刷...又可以保護隻寵..破盾+HP點一下就好強...爆到,我5知點解會一下滿HP(台版..
我玩左御靈之後會一d都5想玩神巫
雖然攻差好多...但攻速會快好多...定身,緩速+點1下冰盾,你會好愛御靈
XD

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2725 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

Yuki乂糖糖XD 發表於 2012-7-31 21:49
玩雷靈仙又手得又補得 不過好似有d唔上唔落嘅感覺(?
我個人就認為御靈真係幾好 又唔洗好似靈仙咁用小補一 ...

有雨呢樣野;)

四級霸王會員

。✪‿✪。

主打遊戲
晴空物語
EXP
865 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章

食粒強腎通咩都勁,叻哥個隻