AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: tomtong12
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 本人推動所有玩家停止消費。直到有滿意調整   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
622 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

唔買點直到有調整55.v.
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
750 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章

用得多錢唔代表1定會中 你唔好彩就係唔好彩
有人會1抽就中想要ge野 有人會抽極都中唔到自己想要ge
咁又怪得邊個 只能怪自己運氣唔夠 你抽得箱就預左博運氣
而有人比得起幾千蚊黎抽箱 咩都抽唔中又真係慘左d

我就有個建議:既然有人比得起錢玩 點都應該有番d回報 gm1係就整番個好似晴空咁ge野
                      抽夠幾多個箱都唔中 下1個必中1樣哥d  咁樣應該容易說服人d

EXP
80 點
百家樂連開20口(裝) 下一鋪都開(閒)啦下話???
有咁吾好彩既咩?? 大佬 如果:隻game俾多200個盒我都吾中咁點先??
證明我真系好黑仔呀?? 吾系咁講嫁~ 我依家系200口(裝) 都吾開1鋪(閒)喎~
您教我條數應該點計??????  拿! 我去買多2000蚊  都吾中系吾系您俾番我?? 您敢應頭!我敢去買點抽!

EXP
80 點
yoona115 發表於 2012-9-15 16:57
用得多錢唔代表1定會中 你唔好彩就係唔好彩
有人會1抽就中想要ge野 有人會抽極都中唔到自己想要ge
咁又怪得 ...

有咁吾好彩既咩?? 大佬 如果:隻game俾多200個盒我都吾中咁點先??
證明我真系好黑仔呀?? 吾系咁講嫁~ 我依家系200口(裝) 都吾開1鋪(閒)喎~
您教我條數應該點計??????  拿! 我去買多2000蚊  都吾中系吾系您俾番我?? 您敢應頭!我敢去買點抽!

EXP
750 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章

tomtong12 發表於 2012-9-15 23:28
有咁吾好彩既咩?? 大佬 如果:隻game俾多200個盒我都吾中咁 ...

你比得錢落去抽野就預左博 你都係想博下好運抽藍時
真係抽唔到咁怪得邊個 預左博就會有風險 賭場個個去賭 個個買得多就實中咁邊度黎ge病態賭徒
邊度黎ge輸埋頭家 你真係話連開20 下次都唔中呢個
所以我咪建議gm好似晴空咁整番個抽夠幾多箱下個必中綠時之類ge

EXP
385 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章

我直頭GAME都唔【詞語過濾】玩
直至官方肯做野

EXP
1759 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 麻雀勳章 吹水勳章 紅寶石勳章

一直都無入點玩

EXP
80 點
yoona115 發表於 2012-9-16 13:28
你比得錢落去抽野就預左博 你都係想博下好運抽藍時
真係抽唔到咁怪得邊個 預左博就會有風險 賭場個個去賭 ...

你仲未有正式答過我問題 連開20口(裝)之後您夠吾夠擔講都系開(裝)?
如果您開到笫21口(裝) 我貼反錢俾你玩就係咁簡單 you know?
係話病態賭徒ok 佢地唔嬴過又點會去賭呀??
你咁講姐系暗串我?

EXP
80 點
呢1個po 係俾d有同感既人入泥講野 唔係俾您串泥串去"
如果你無同感thx你去笫2個po到~ thx x2

EXP
179 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

tomtong12 發表於 2012-9-16 21:33
你仲未有正式答過我問題 連開20口(裝)之後您夠吾夠擔講都系開(裝)?
如果您開到笫21口(裝) 我貼反錢俾你玩 ...

百家樂好似只有裝閒同和3個可能,但係抽野有多幾個可能,應該係好似買波膽咁,而且抽到好野就仲難中,好似買5:0,5:1果D咁

不過,我都想同代理商講....X你個街,咁X難中,食水咁X深,叫你阿媽買啦,X家剷

EXP
1382 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章

不如買箱立即有回贈, 買五送一, 買十送二..

EXP
581 點

麻雀勳章 友誼之星勳章

同買六合彩道理一樣 期期買同一組NO. 買足一世都未必有得你中頭獎
但人地可能行過入去買10蚊就中左頭獎 成日都聽到「運氣話黎就黎」
唔通你又去嘈馬會咩 不如你抽盒之前搵D碌油葉洗下手先啦

EXP
952 點
(⊙⊙⊙) 發表於 2012-9-17 09:55
同買六合彩道理一樣 期期買同一組NO. 買足一世都未必有得你中頭獎
但人地可能行過入去買10蚊就中左頭獎 成 ...

咁又唔係咁講喎....你行過馬會買條六合彩, 你唔會一次過買幾十條掛, 除非你係d賭徒啦...
但你在game入邊你會一次過買10幾廿個黎開, 計起上黎每次用的錢都多過你去買條10蚊的六合彩啦
而且六合彩你買愈多種的配合no, 中的機會就愈大, 但在game入邊無論你買幾多中的機率都一樣的

EXP
2188 點

遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章

moonhkcw 發表於 2012-9-17 10:45
咁又唔係咁講喎....你行過馬會買條六合彩, 你唔會一次過買幾十條掛, 除非你係d賭徒啦...
但你在game入邊 ...

同六合彩唔同...
六合彩中既係天文數字
而藍裝只係想有件得賞所願

EXP
2188 點

遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章

有人出門 踢野生小狗.搶小朋友棒棒糖.恐嚇路過的貓.做了各種惹人怒的事.
所以人品差 抽親都垃圾

有人出門餵野狗吃東西.幫小朋友搶回棒棒糖.扶老太太過馬路.見義勇為.
人品好 1盒1藍時

EXP
14 點
本人買左18張 600點(即10800點(2610HKD))黎抽野,就抽到無雙暗夜甲同暗夜頭+1隻90%麒麟同幾件6裝,我想講,呢隻GAME係要睇時間,隻GAME多人個時,你可以試下抽,又或者跟人抽,即係一有人抽到你就開始抽,最好十個十個盒咁抽,唔好一次過抽哂,十個抽唔到就唔好再抽,等下仲有冇人抽到,你先再抽.不過都係個句~"睇運"(70%運氣)呢個方法唔係"一定"會抽到.希望你會抽到

EXP
80 點
haydenting 發表於 2012-9-17 16:25
有人出門 踢野生小狗.搶小朋友棒棒糖.恐嚇路過的貓.做了各種惹人怒的事.
所以人品差 抽親都垃圾

咁請問你係前者/後者?
如果你係後者`THX你.我俾夠5千你抽, 抽到10件以上我俾多2千你袋OK?
但,如果你係前者講野就小心D ~~~

EXP
67 點
從來味買過點~~

EXP
3624 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 友誼之星勳章

抽到20000點咁顛已經唔係為抽到好野了,
係為左開果下快感了...

EXP
237 點
連係度傾計既人都變少啦,今天得4post