AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: pgchicken
打印 上一主題 下一主題

[官方] 新增一轉技能、三轉技能戰場禁用、技能調整意見收集區   [複製鏈接]

EXP
527 點
提淽 發表於 2012-12-31 18:49
你當然著晒^_^ 因為你系強力反對出+15其中個丫麻,對不對?

你明白我系反對鳳狙下修就好拉.港版 ...

不對 果陣我一個post都冇出過

冇錯 港j係廢啲 但係都唔好唔記得其他職都係廢啲
台j勁啲=其他職都勁啲
港j廢=其他職都廢啲

+15=褔利?

唔係話台灣人有錢啲
係話台灣人相對花費較多
上多啲巴哈就知

追黎做咩?
tw同hk一齊玩?

GAME就系甘嫁拉.實有窮人都有有錢佬.
差距小啲咪開心啲
係度要搞到距離咁大做咩?
唔好忘記呢個game唔係淨係for窮人
都要理下佢地感受

你有冇認真睇我個回post@@
我咪話之前個post有90%人反對
我幾時有話"全世界人反對"@@?

建議黎姐@@

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

eternalized 發表於 2012-12-31 19:08
不對 果陣我一個post都冇出過

冇錯 港j係廢啲 但係都唔好唔記得其他職都係廢啲

你又知系90%甘多?你唔比系70%?

姐系我想講.你講既數據系唔準嫁囉.

唔好善自,自己比個確實數據我OK?

唔好甘自以為事,唔該=]

+15唔系福利系乜野啊下?點解台灣會出+15先,你明唔明個因由?

定系我同你既理解角度唔同?

就算你冇出過POST都好.1有消息話台灣戈邊出左+15,你內心點諗你自己知.

宜家仲要覆我話我愈講愈離譜?你冇野下話?

我離唔離譜論到你去批評?

借問聲,系咪我系論壇打乜都要得你批准呢下?

如果你唔系我邊位,就唔該你自重! 唔好立亂批評人地既野,呢D叫冇禮貌^^

你覆我唔系罪過.我當你多管閒事,講真,我打出黎FOR官方知.我唔需要你既評論.以及注意下你既言詞,人總會有個容忍限度,合作小小,唔該~_~'

請尊重人地以及官方所開既貼子,唔好因為你個人問題而令到我同你將呢到變成罵戰區OK?

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

GM請你要識得取捨
唔好同我講話要放棄咩唔公平
呢個世界冇公平囉
亦唔會有兩全其美既方法

若果唔下修既話
一定好快冇人玩
下修左都重有大部份唔係/係鳳狙既玩家係度
走既只係小量既鳳狙

你話我自私點都好
想比某幾隻狙讚2讚/想隻GAME快D汁粒
你自己揀

EXP
527 點
提淽 發表於 2012-12-31 19:18
你又知系90%甘多?你唔比系70%?

姐系我想講.你講既數據系唔準嫁囉.

http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=83154
定係要打埋89.xx?

如果係福利冇可能咁多人反對
我同你理解角度太唔同

我咪話我反對- -
你仲問做咩- -

大家都係agames user
呢個係論壇
你打得野預左有人覆你嫁啦- -

你唔好成日人生攻擊好冇?- -
又話人冇禮貌又咩

「以及注意下你既言詞,人總會有個容忍 限度,合作小小,唔該~_~'」
我邊度唔禮貌?@@

同埋我冇諗過當呢度係罵戰區
有咩想鬧pm鬧- -
唔好又出紅字又剩

take it easy~.~

四級霸王會員

浪人莎翁

EXP
823 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 用戶勳章

我覺得鳳j下修又幾好嘅...不過好似又多左啲=.=不如學0cd復甦術咁將鳳炮改做10-20s cd埋算囉~
同咪我覺得1轉真係要+多啲技點...無理由1-50lv升1lv有1技點,51-60有升1lv有2技點,61-70lv無技點架ma...=.=
61-70lv唔比1轉技點我都算...呢家有新技都唔+1轉技點真係唔得囉...會影響我地研究左好耐嘅點法架ma...

GM你就努力同營運啲人傾下啦...有啲野唔係1定跟實台灣先好嘅...HK嘅晴空要有HK嘅風格架ma...多啲吸收HK玩家嘅意見la~
+油!搞好啲隻Game@@我撐你地~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

eternalized 發表於 2012-12-31 19:57
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=83154
定係要打埋89.xx?

你反唔反對關我乜事?唔需要同我講嫁WO

我都唔需要你因為睇到我講戈句,而理你有乜感受嫁WO

姐系甘我打戈句野你覺得有問題,就代表可以隨便話人?

你家陣已經冇家教拉.仲死雞撐飯蓋?

你話我講野'愈黎愈離譜'呢句是什麼?

我1開始連你系乜水都唔知.如果唔系見到你覆我戈句話我'愈講愈離譜'

我會叫你自重?邊個人生攻擊先啊,用你個腦諗下先再講野拉

你份人家教何在?CANT NOT SEE SOR

我客客氣氣叫你注意下你既言詞,你宜家仲厚皮面到問番我你話過我D乜?你都幾好笑~_~'

EXP
1415 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

同埋唔該GM唔好再dump咁耐
搞慢曬啲進度
依家既港版晴空冇能耐等咁耐

唔該快快話比人知下唔下修

EXP
320 點
哩到唔係只討論
新增一轉技能、三轉技能戰場禁用、技能調整意見炸咩
講講下變要求+15

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

姐系甘提出自己既意見是不是罪過呢?

呢個標題有講明到唔比提+15?你都幾好笑.

+15對鳳狙黎講有關聯就值得拎出黎講嫁拉

EXP
320 點
離題姐

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

爬晒文先拉.唔好講廢話

EXP
320 點
睇topic 做人

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

你是咪那裡有點問題=.=?
鳳狙職唔關3轉技能事咩下?
如果出+15,就算下修鳳J.旦點都有幫助喇下話?
咩叫遊戲公平?定你唔明公平點解

EXP
320 點
咁要求出+15
好似唔關topic所講
新增一轉技能、三轉技能戰場禁用、技能調整意見 事

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

pgchicken 發表於 2012-12-31 13:31
有睇到,關於佢地講既聯署第三、四點我地會好好評估

T.T 狙洗唔洗改到咁...... 好傷呀 玩耐左有感情的 真係要改招技??? 天道睇得出改勁左小小既 招大技終於修改了^^ 狙招技真的要改??? 咁樣 我要諗下轉唔轉番玩天道好

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

對牛彈琴講多晒氣

EXP
949 點

其實狙真係改得太離譜啦 -90%mp? 什麼? 唔好說戰場 連打副本都不能了 可唔可以新增多幾招勁既技呀 隻職冇左果招 真係唔知可以點做啦T.T 有冇人比d攻略我? mp藥都浪費了不小 出d大技 比下隻職帶下人升都好呀

EXP
949 點

ericwong1997 發表於 2012-12-31 18:39
贊同~~出加15既我地d平民點算?重有得挽?我加8已經夠難啦~重好加15?傻左牙出加15塔皇咪重硬?鳳狙咪打人重 ...

咁我想問下你 狙改左招技 玩狙既平民點算? 重有得玩? 隻職d大技又唔係勁 我升到上60已經夠難啦 重好改技? 傻左牙? 改招技  狙咪打人仲小d? 咁我玩狙重有咩特色? 姐係___ game la?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2725 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 瑪瑙石勳章

靈仙杯具:o)

EXP
949 點

咁玩狙仲有咩意思喎 打副都唔得啦 隻職本身又唔硬 普通怪都唔知頂唔頂到......