AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

★《精靈樂章》意見、BUG 集中回報帖 (官方團隊定期瀏覽)   [複製鏈接]

主打遊戲
精靈樂章
EXP
3049 點

友誼之星勳章 在線勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章

beatrizz 發表於 2013-6-7 02:14
日任抽到果個豪華企鵝果凍兔, 1般鍊到果d騎同面具 可5可以教放入收藏到..

個豪華企鵝果凍兔係唔係永久嫁?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
7119 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

希. 發表於 2013-6-5 15:52
我好唔_明囉;點解低LV冇會副打?
點解冇低LV戰鬥座騎?
點解D活動比高LV玩低LV就冇職業唔平行連活動都唔平行; ...

我諗低lv唔比挽部分活動  係防止不法分子去刷活動物品獎勵  你知低lv又易升  個人睇法姐  當討論下

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
7119 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

希. 發表於 2013-6-5 15:52
我好唔_明囉;點解低LV冇會副打?
點解冇低LV戰鬥座騎?
點解D活動比高LV玩低LV就冇職業唔平行連活動都唔平行; ...

最尾果點幾人性化   但係覺得會被採納既可能性教低

希.  多謝:)  發表於 2013-6-7 15:54:36

主打遊戲
幻想神域
EXP
208 點

儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 在線勳章

凌雙兒 發表於 2013-6-7 14:01
個豪華企鵝果凍兔係唔係永久嫁?

我有隻係....但係另1隻AC抽極都抽5到...放到係收藏既話我就5洗日日打日任=/=

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
7119 點

希望強化方面多元化少少   例如強化既時候有個小遊戲彈出黎  按得分程度加成強化成功機率   
係咁咁同一粒制睇住佢係咁FAIL真係好心痛  

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
3034 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章

吾知點解覺得D字體好難睇=.=

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
437 點
其實我有個建議~

官方可唔可以出下d 王~

例如打死可以跌時裝/kuso/特別小小既野??3~6個鐘更新一次

咁樣先多d人打交/搶王~   日日都打副~真係好悶

依家d王得a攻防...真係冇咩用...

咁樣d人先多d野做...如果成日都係副本真係好悶...

會打下交..搶下王咁~官方賺$都多d啦..岩唔岩先?

johnny456  A good idea 6|10  發表於 2013-8-18 21:27:24
已有 1 人評分EXP 收起 理由
果凍小靈 + 10 讚一個!

總評分: EXP + 10   查看全部評分

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4074 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

真係稍微捉一捉掛怪外掛吧, 尤其是留意地獄使, 我見掛怪的黎黎去去都會係個幾個Position,
如果我無睇錯, 佢地用地獄使打怪然後又吸血
我唔明既係點解我同佢地企既位置一樣但我tab唔到怪, 佢地又會tab到
最後就係留意純英文數字帳號

我對玩分身無咩問題但掛怪就唔得
就算唔理佢地掛黎做咩, 佢地企哂係到搶怪阻住哂解任, 去唔同分流都見到班人企係同一個位- -"

johnny456  Excellent if u can have more detail information that makes it a best 7.5/10  發表於 2013-8-18 21:28:19

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4074 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

好, 另外其實我發現有個小BUG, 唔知有冇人講過, 但你修唔修正都無咩所謂
係小島用地圖行過去屋與屋之間會卡在那裡
我卡過但重入小島就沒事~~

johnny456  That's 【詞語過濾】s I don't agree to improve that's NOT IMPORTANT 2/10  發表於 2013-8-18 21:29:36

主打遊戲
精靈樂章
EXP
6372 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

抽野有重複...

EXP
728 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章

活動係會重複抽中的...只要你有人品

johnny456  關人品叉事0.5/10  發表於 2013-8-18 21:30:11
QAQ得意仔  我想不是人品的問題吧...  發表於 2013-6-16 18:57:52

主打遊戲
精靈樂章
EXP
2194 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 在線勳章 藍寶石勳章

希. 發表於 2013-6-7 02:50
強烈要求講出點解副本只可以打十場
希望官方講出合理原因

D LV 都好易升姐.....十場唔過份

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
7119 點

每日活動有一堆多經任係到   而果堆任有贏戰場 參與戰場  殺怪 完成副本強化裝備等等既多經任  而呢d多經既任往往會令大部分卡等既玩家相當困擾   希望官方對此稍作修改   例如完成某每日活動後需經玩家确認接收經驗值才加到玩家的bar上

另外一個對此意見既解決方法係經驗bar滿後會自動升級呢一個機制改為玩家手動決定經驗bar滿後的升等時機   而那堆經驗可以作消費商品或按比例轉移到專精bar既方面上 令多掉的經驗不可惜

johnny456  Excellent but I want a 2000words more detailed information to get a full mark 8.3/10  發表於 2013-8-18 21:30:51

主打遊戲
精靈樂章
EXP
1537 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

boboboy789 發表於 2013-6-9 00:18
D LV 都好易升姐.....十場唔過份

我主要唔係要經;我主要係錢

主打遊戲
星界神話
EXP
2553 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

夢的理由 發表於 2013-6-7 14:09
我諗低lv唔比挽部分活動  係防止不法分子去刷活動物品獎勵  你知低lv又易升  個人睇法姐  當討論下 ...

我都有同感
因為D人為獎勵會開分身

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
7119 點

希. 發表於 2013-6-9 04:06
我主要唔係要經;我主要係錢

刷錢最易  帶古城  刷料  異回 異查 都幾好搵  當然法職就唔得  其他職開隻地使放門口  打手沖入去片王

主打遊戲
星界神話
EXP
2553 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 儲蓄勳章 在線勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

夢的理由 發表於 2013-6-9 11:00
刷錢最易  帶古城  刷料  異回 異查 都幾好搵  當然法職就唔得  其他職開隻地使放門口  打手沖入去片王 ...

d人話隻game偏心係物職度
所以法師就.......

johnny456  Please give detail description don't say without provin it sorry 4/10  發表於 2013-8-18 21:31:36

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
7119 點

hehehahaya 發表於 2013-6-9 16:13
d人話隻game偏心係物職度
所以法師就.......

法師其實唔錯  單刷洗怪都好快  而且元素招脫險  同地使招吸血都係好有用  

johnny456  A good explanation of what the upper floor has said 7/10  發表於 2013-8-18 21:32:10

主打遊戲
精靈樂章
EXP
1537 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

夢的理由 發表於 2013-6-9 11:00
刷錢最易  帶古城  刷料  異回 異查 都幾好搵  當然法職就唔得  其他職開隻地使放門口  打手沖入去片王 ...

我51lv;
你帶我打副本好唔好?
長期打怪打到好悶;ser3又比人殺;
你黎打救我也

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
7119 點

希. 發表於 2013-6-11 10:49
我51lv;
你帶我打副本好唔好?
長期打怪打到好悶;ser3又比人殺;

之前練新人果陣都有叫頻帶副唔收錢  呢排唔練新人就冇乜心情帶   或姐等我個ffd去到咁上下要帶就會再叫頻帶人  e加去食任品升幾抵挽  你得閒去留意下拍賣會