AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: edmund2009
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 鳳狙已下修   [複製鏈接]

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-28 23:27
希望某d人未玩過鳳狙個職就唔好講到隻職可以好_屈咁 隻職都要用錢玩 你們真係覺得1蚊都唔洗入就可以秒一個 ...

你唔好貪心d +5秒+10  問題在於其他職+10都秒唔到+10
利申:有鳳狙 絕影  塔王  雲狩 靈仙ac
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

yynojj 發表於 2012-12-28 23:27
其他職 禁左大技點秒
另外 你甘講 靈仙炮 都帶到升啦
掛y字帶升 有市場先得架 ...

鳳狙連y位都打唔到啊

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-28 23:31
鳳狙連y位都打唔到啊

大技

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-28 23:33
大技

我想講大技都唔會打到y位囉 你見過鳳狙帶人升未? 唔組人帶/升喎

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

其實我只係覺得戰場係需要改(即係好似0CD救人變30秒救人),但如果戰場外改埋真係唔洗再玩鳳狙

鳳狙係打王得力助手
宜家改到咁難用(低攻唔緊要,係好鬼難用)
我不如變返用屏息儲3次唔好?(又係一樣勁多MP 同3秒冇得用水)~冇得救

之前有人都話香港係得+10,而台灣係+15
呢個已經係冇得比。

宜家改低攻不突止,仲要改埋使用習慣。
不如改埋個習慣唔打機好冇?

認真講,鳳狙改低攻係唔大問題,主要係連使用習慣都改真係太那個。

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-28 23:35
我想講大技都唔會打到y位囉 你見過鳳狙帶人升未? 唔組人帶/升喎

無人帶 因為無市場  其他職除左塔王  個個職都無咩市場嫁啦

EXP
331 點
龍雍 發表於 2012-12-28 23:36
其實我只係覺得戰場係需要改(即係好似0CD救人變30秒救人),但如果戰場外改埋真係唔洗再玩鳳狙

鳳狙係打王得 ...

甘戰場外 叫官方唔好改lo  你睇下鳳狙玩家制唔制

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-28 23:37
無人帶 因為無市場  其他職除左塔王  個個職都無咩市場嫁啦

你講哂啦咁- - 我感覺就好似比人昆咁囉 改個職d技 開頭就唔好出個廣告引我玩鳳狙啦 我覺得鳳狙同其他職一樣 有好有壞架啦 咩冇市場? 森守帶可以仲快過塔 你話塔帶到人 咁樣講咁點解要改e隻職先? 又唔改其他?  why要針對e個職?

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

講開+5秒+10,如果隻鳳係紫武全金裝全熟練全開洞又全460攻時既話,我又覺得冇咩問題
如果係一般橙武副本裝冇開洞冇攻時未熟練而秒到全+10既話,咁就好大問題

另外有人話鳳J帶裂...我諗森裂都帶到既,不過我就唔信帶到炎裂

EXP
949 點

改左既話一定會引起好多罵戰 我唔想一on晴空就見到有人嘈 依家格幾日就有人嘈 我已經睇夠 唔想再見到 要改就改 我唔理咁多 隻game又唔係我 我冇權叫佢唔好改 只係討論姐

EXP
331 點
大把職都帶唔到升嫁啦  唔好見其他職以e個作為原因 叫官方改強d 秒殺技

EXP
331 點
呀FunG 發表於 2012-12-28 23:43
講開+5秒+10,如果隻鳳係紫武全金裝全熟練全開洞又全460攻時既話,我又覺得冇咩問題
如果係一般橙武副本裝冇 ...

問題在於 其他職已經到最強 都秒唔到全抗滿 而鳳狙就秒到(塔王除外)

EXP
949 點

得 我唔夠你講 唔想再討論 ok? 隻隻職都有好同壞架啦 你咁樣講既話 搵第2個人同你討論落去啦 我冇咁多精神同你討論依d野

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-28 23:51
得 我唔夠你講 唔想再討論 ok? 隻隻職都有好同壞架啦 你咁樣講既話 搵第2個人同你討論落去啦 我冇咁多精神 ...

鳳狙得帶唔到升 同招秒殺技ge範圍無其他職
招大技咁大  仲有咩缺點

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-28 23:35

根本鳳J系無大技去刷裂=.=

M7攻鳳J同M4攻雲手.我都寧願簡雲手去刷裂.

因為雲手系裂縫黎計..1定系雲手勁D LOL

佢唯一既重心都系重炮到.

重炮本身系單體技..1招重炮可以最多射到幾多?有玩既實知嫁.

改到甘鳳J仲有乜野好處?

唯一有用既用處就要比今次不公平既制度抹殺左?

十萬個唔認同下修鳳J技能

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-28 23:53
鳳狙得帶唔到升 同招秒殺技ge範圍無其他職
招大技咁大  仲有咩缺點

咁我夠可以講 金裝防既問題 塔d防多過佢勁多 算啦 真係唔想再討論落去...... 要改就改 我阻止唔到 反正我冇權叫佢唔好改 真係唔明隻職有幾屈 下下秒人 講到唔洗錢都可以秒到人咁 勁!

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

提淽 發表於 2012-12-28 23:56

重炮本身系單體技

乜唔係指定4(或5)尺咩= =?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-28 23:56
咁我夠可以講 金裝防既問題 塔d防多過佢勁多 算啦 真係唔想再討論落去...... 要改就改 我阻止唔到 反正我 ...

證明D人諗野唔經大腦. 宜家鳳J金裝幾難收..佢地又知唔知啊?

就系因為本身鳳J勁.個個打到鳳J金裝已經推高晒普通金裝價既幾倍!

冇努力過又點會有成果先?唔洗比錢去收金裝嫁咩?講到好似有得汁甘!

錢都系其次.收齊一套金裝要幾耐時間?冇人知=]

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-28 23:56

甘你會簡鳳狙1.7m攻 定雲狩2m攻打戰場?

EXP
331 點
提淽 發表於 2012-12-28 23:59
證明D人諗野唔經大腦. 宜家鳳J金裝幾難收..佢地又知唔知啊?

就系因為本身鳳J勁.個個打到鳳J金裝已經推高 ...

多人玩咪難收  點解多人玩 因為鳳狙係所有職業裏面係強勢 個個想秒人 咪多人玩lo