AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: pgchicken
打印 上一主題 下一主題

[官方] 寵物技能異常修正維護公告(修正方法調整)   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

昏昏 發表於 2013-2-21 23:39
寵物主動技能放出黎得3格 出唔到第4招幾時會修正

下週三,呢個一時半刻修正不能
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

yomas 發表於 2013-2-21 19:57
SD左信果D幾時先派返轉生水? 20號維護之前用果D

處理中,由於受影響人數眾多,所以俾唔到時間你…

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

jasoncheung523 發表於 2013-2-21 19:13
我之前有事果d 寵 已經整返好...thx gm們

不過整返好既果d寵再轉生既話會唔會再次出現同樣問題? ...

唔會

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

tszfung0730 發表於 2013-2-21 18:43
同埋我想問 紫寵 轉生 獲得新技能 新技能係指4,5技 還是1,2,3技都會變

4,5技

EXP
1100 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

gm 我想問如果我隻寵 琴日 緊急維護後 冇回朔 宜家都冇 係未要sd email?

其實隻寵係冇變過d技,但係要等cd-.-

另外有隻寵0星 顯示左轉生,日後升寵/做其他野 會唔會有影響

.....

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

tszfung0730 發表於 2013-2-22 14:34
gm 我想問如果我隻寵 琴日 緊急維護後 冇回朔 宜家都冇 係未要sd email?

其實隻寵係冇變過d技,但係要等cd- ...

技能有問題先會修正,無果d係唔會郁佢,所以你個個案係唔關事

EXP
1100 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 在線勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章

OK Thank you

EXP
531 點
Gm我隻寵轉生之後金左 緊急維護之後冇五技
我星期三已經sd email等到今日都仲係話處理中
加經就完了 你仲未搞掂 想我點升番70?