AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4134|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

官方人員請看: 鍊金物品<精靈王的製作祝福>極為汜濫   [複製鏈接]

EXP
101 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

樓主

先利申: 我自己鍊左5精王, 4精王都有一些.

是次的鍊金更新,將<精靈王的製作祝福>放在鍊金的中間, 令中的機率大大提高, 現在<精靈王的製作祝福>極為汜濫,
我不是眼紅人,只是大家覺得任何人(包括:我)只要比得起小小錢, 就可以100%合到黃武沒有問題嗎?
你們會想像到全身黃武是新手的基本裝備, 沒有問題嗎?
以我所知, 沒有一個國家的代理會把<精靈王的製作祝福>放在高機率區,
想知道你們有沒有先資詢過台灣<傳奇>開發的意見?
如果大家見到處都要黃武, 刷副本仲有意義嗎?

大家討論一下, 應不應該把<精靈王的製作祝福>放回最右面?

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
101 點

見証著精4由6w金跌到宜家得2w
鍊金的影響太大了吧

QAQ得意仔  邊只6w呀,本黎18w架  發表於 2013-6-26 15:33:00

EXP
101 點

真係好易WO..唔知Y我公會有D人200粒中左3個精5, 一堆精4..有D就18粒出1精5..
我就玩左200粒出1個精5, 當然仲有其他...
甘仲唔易?= =

EXP
101 點

SINGe 發表於 2013-6-19 13:16
其實我覺得中系好好 好過自己曬錢好
你所講咩令價錢降低
個個有黃武

E前精4..都要抽到死先有..宜家400點AT LEAST抽到1個..
BUT ANYWAY, 應該都走左班唔玩HKD的人...
我自己就係上班人族, 朝6晚6-,-
E前我都會用D時間刷下副...
宜家..唔洗啦...我用DD錢就可以合哂D 75黃...
SO EASY~.~