AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4376|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

新手的苦況   [複製鏈接]

EXP
18 點
樓主
大家好,我係一個十年前玩過童話既玩家,十年前我十五歲,一直玩到我十八歲

今天我二十五歲,事隔十年,我玩過好多ONLINE,但每隻都玩唔長,唔超過兩個月,但諗返起童話,一隻陪我超過三年既遊戲,
最後上網見到佢出返收費服,但再搵下見到免費服,
咁我當然玩免費服啦,不過一入到GAME就發現問題,我一開始升到20LV,一個人都見唔到,又冇人同我傾過計,自己玩,好似單機GAME咁,
一個人又難升又悶....而我入去金銀城商場睇,E物價我跟本冇可能問到...因為個個都110LV嘛..又買唔到野,又升唔到LV,又冇人同我傾計..咁唯有放棄

之後我去七仔買左隻收費板..因為佢一定要比左錢先可以玩-.-"如果唔係申請左ACC都係入唔到伺服><"
入左去情況就係...金銀城連人都冇...問有冇家族收人,...叫左半小時,,,冇人理我...
而且新手少之有少...兩個SER分別在於...一個多人D...物價高到過份.
一個完全冇人..,,
但一樣都係冇新手玩的份...好失望...好想玩返卻玩唔到落去....

erilove  要搵錢唔難~ 掛金沙 賣比玩家已經搵唔小 得閒仲可以去汁下垃圾賣比物流~ 搵到第1桶金就搵人帶升 之後入次元搵錢 雙經實有人會帶  發表於 2013-7-25 02:34:40
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
18 點
唔知大家以前有冇見過我

我以前叫....閃殺...天涯明月刀...星零落....吹水....

EXP
18 點
兩個SER其實一樣...比左錢仲要冇人玩,咁點會吸引人喎...
免費SER D人太高LV..物價高,想搵人組隊組唔到...
叫人帶又要錢..鬼有丫?
咁即係冇新手加入啦..
舊既唔玩咪一樣越黎越少人...
童話咁樣搞好快冇人玩LU