AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1764|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

求解答~ [複製鏈接]

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
18 點
樓主
我斷斷續續玩呢隻game都玩左好耐..
其實我一直都唔識賺錢
見到金銀d野賣親都幾百m-幾億..
升lv都係靠好心人帶
勁寵都無多隻..
求各位大佬解答
其實新手係咪一定要買錢先玩到落去?

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1318 點
開5隻掛機人仔,專掘金剛沙,利潤都唔少
再開多隻闇師,升到有闇儀,入族幫人闇儀之餘
又可以有免費比人帶升,又可以識到朋友,又可以打到下錢
到有返咁上下錢就買套平平地既體裝就可以轉生

一係就升到71LV入次元做樹木
一係就做工技,伐木,掘石,磨石,治金,130LV之後都有唔錯既利潤

買錢就仲快,如果你唔係貪勁,買100$童錢,夠你玩成年都得
再搞多隻秒到水木既戰商都夠晒有餘

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
184 點
同問,我想問下如果剩係掛原材料工技,應該掛咩好?
我係幸商

EXP
1318 點
以下只係個人意見:
如果只掛原材料,掛伐木同掘石比較好
但係我都係建議除左伐木同掘石之外,掛多個治金同磨石比較好

伐木掛到去140LV,只要搵到人同你收已經搵到錢,因為做武器需求木量比較多,而且做武器既人比較多
當然其他工技140LV既產物都有可能有人收,但係長遠計我認為伐木比較好

掘石就仲簡單 掘石除左掘到石之外仲可以掘到原石
掘出黎既石可以治金,治到去130LV就可以賣比人賣錢
掘出黎既原石就可以磨錢,唔想自己磨可以賣比人

2樓都提過下,掘金剛沙賣比人都係新手一條唔錯既財路

幸商要睇下高唔高幸[1000基幸]
高幸既幸商可以自己做迷裝武器,可以精裝賣出去
如果幸運比較低既,都可以自己做迷裝賣出去
都係一條唔錯既財路