AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: poisonboy
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 玩免費ser真係好崩潰   [複製鏈接]

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
3404 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 吹水勳章

樓主
我就係重玩既舊玩家,講真e家唔放hkd落去都好難有勁裝
同埋都唔知點先識到朋友組團升lv
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
3404 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 吹水勳章

哈哈~我03年開始玩,08年一次壞電腦就無再玩(加上a-level)果陣升lv升技真係無e家咁容易,e家只要肯使錢(hkd)一定有勁裝,只需要自己肯花時間升技但以前有錢都無用,根本無人做到,其實樓主知唔知我地呢班開荒牛負出左好多時間同心機落個角色到架,今日我雖然可以秒鬼3,但我唔係靠咩勁裝,係靠我6年黎升既技,依家我重玩我仲要升寵升技,因為我想秒冰原,.......樓主記住喇,想勁係要負出架,
p.s  我最近升左個暗c,依家又要重新屈技(其實暗c初期條路都幾難行)

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
3404 點

poisonboy 發表於 2013-7-23 14:38
75lv61技暗使要秒沙中,連體都唔可以加,再配70lv以上暗智,仲要上幾件係收費ser黎講算幾勁既+7智敏裝... ...

你既意思係...........咩?

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
3404 點

魏王曹操 發表於 2013-7-23 17:24
你玩任何GAME都係呢個情況,比真錢玩既人一定比冇沒有付出真錢玩既人強
但係唔會強太多,最少唔會話完全失去 ...

我有個fd玩足9年,佢真係無用hkd玩,真係好勁,佢用既咪就係時間囉

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
3404 點

poisonboy 發表於 2013-7-23 20:38
隨便係金大打一句,又唔係要求,係請求,而且客客氣氣,點解要【詞語過濾】人?如果有一個好有禮貌既人請 ...

呢個人【詞語過濾】只係個別事件,我都試詔過係金大有人招帶升,我問佢怕唔怕死(佢1LV)佢話佢岩岩轉生有2千升血,咁我咁岩上鬼3升寵,SO.....帶埋佢升,其實只要升果陣按得快同唔好咁多野講,我都唔介意帶升

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
3404 點

歐陽小王 發表於 2013-7-24 13:13
我自暗+白金起水木帶升個陣成日都有3個企位
經常都有70lv2千血人入黎 我仲開埋光c加血廢事佢地死...
【詞 ...