AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: poisonboy
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 玩免費ser真係好崩潰   [複製鏈接]

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1674 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

樓主
唔洗付出努力例如練技lv,就可以做到輕鬆秒高lv地方例如鬼殿

點解唔洗付出努力
就算用HKD玩 都好哂時間去升寵 升人
我以前都覺得精算姐..有錢好快升到啦
當我自己由1升到180精算個陣 我無勁火智 問FD借左隻千力寵 都要升半日
你呢篇簡直係廢話黎 唔肯付出努力就想同依家既人一樣咁勁?
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1674 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

poisonboy1 發表於 2013-7-23 20:13
第2果個係有效?如果去到中秋果陣係咪真係賺到錢架?

只要有活動..
玩家對該活動物料有需求
就一定賺到錢 0成本高收入

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1674 點

我自暗+白金起水木帶升個陣成日都有3個企位
經常都有70lv2千血人入黎 我仲開埋光c加血廢事佢地死...
【詞語過濾】個d真係個別事件黎 唔係人人都會【詞語過濾】的