AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1929|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

差不多10日都入5到次(免費ser)? [複製鏈接]

EXP
318 點
樓主

以前最少都入到1隻,好彩D二或三隻都入到,而家自從有人秒到大元後,外掛集團差不多壟斷入次,我差不多成個禮拜都入5到,橫掂你地都鼓勵大家要用掛,不如索性官方公開入次外掛畀其他手動玩家,我相信一定大受歡迎,....................呢點我相信你地一定做得到,而且可帶起買包動力,5該用腦袋諗諗,5好用屁股.....................................
remark:GM你肯蒲頭答下問題嗎?其實有無解決辦法呢?你5出來見人點討論,真係要做無影俠都無你符,...............................
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4408 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章

真係好火
班友開加速整到lag爆
等人手果d入唔到

主打遊戲
童話(月費版)
EXP
425 點
算啦入到去都冇人收..唔係白金獸神根本無隊,無頂企=.=

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
30 點
so sad打唔過

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4408 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章

家下想儲下功勳都唔得><