AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1664|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

精靈一向早易後難再易 [複製鏈接]

EXP
914 點

試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 在線勳章

樓主
我冇講錯~~以下係證據
大家都有咁既經歷,自己60級啦,但隻精靈技能等級重係4X-5X訓緊,令你牙癢癢的時候,你有否記起
當你13級左右既時候,隻精靈已經全部20?似乎得果陣時,你可以CALL佢出黎執野
不過,精靈呢樣野係冇再易架啦
兒家講人物
開頭好易升呢?一日都40級(有人帶),要不就3日40級(冇人帶)
後黎,3日都唔知升到一級未(指7X、8X級)
但係,再易唔係指升級易返,係指你打野已經好勁(7x、8X既怪都有翻咁上下架~~),甚至可以單刷同級副本、異副
雖然一直都係咁諗,但今日打佢出黎係因為我開左個新帳,兒家22Lv
但係已經夠15Lv公會王隻抽
(另一經驗,31級夠25級希斯坦打)
不由得感慨萬千
係貝加爾果隻公會王呀,5隻40級都未必夠打!(我果時係幾個4x、5x組隊,終於夠佢打,想單打佢真係要好高級但係打佢已經冇用
我打死公會王果張相係png,上傳5到俾大家睇~

johnny456  Good 7/10  發表於 2013-8-21 22:26:38
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
精靈樂章
EXP
927 點
我40lv時一槍差唔多打死15lv的公會王= =
其實我都有個疑惑,點解古木隻希斯坦3X可以單打而且我係一滴血都無扣過(無錯居然會全miss= =)但貝加爾隻野5X,6X都係會死= =
我估可能係因為希斯坦係小奈本書慨任,即係全世界都要做,所以先廢過貝高果隻咁多
而15lv果隻因為低lv過希斯坦,無理由會勁過佢= =,咁所以一同廢左
所以先無真正慨公會王慨實力(叫得做公會王起碼成團高10至20lv打得死先叫正常= =,可以咁易被你秒又點叫公會王,佢做隻公會王出來的目的就係想你成團人合作先打得死)
至於你問我點解小奈本書唔索性直接用15lv公會王做任務,令25lv隻希斯坦可以似番隻公會王我就唔太清楚,我估可能係驚15lv要打公會王玩家會難d form到一team人(初期慨目標相信係以升lv為住吧,而且在大家都未完全熟悉個遊戲其他玩家慨時候的確比較難組團)

EXP
1025 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

其實係呢隻遊戲冇職業平衡

EXP
914 點

試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 在線勳章

WTTW 發表於 2013-7-25 18:28
其實係呢隻遊戲冇職業平衡

初期和中期就可以互相制衡少少,到後期真係神裝定高下

EXP
914 點

wwwrsss 發表於 2013-7-25 11:53
我40lv時一槍差唔多打死15lv的公會王= =
其實我都有個疑惑,點解古木隻希斯坦3X可以單打而且我係一滴血都無 ...

係夢之都係一樣咁水皮,但夢之佢冇小奈呢本書~~
變化太大

EXP
811 點

遊戲狂熱勳章 在線勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章

EXP
2477 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

............

EXP
914 點

joyce199971 發表於 2013-7-26 20:48

淨表示回復會扣分同經架

主打遊戲
精靈樂章
EXP
2162 點
遊戲平衡正常的事

EXP
2005 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我80LV 隻精仲係 60LV囉

主打遊戲
精靈樂章
EXP
234 點
隻精要慢慢練架 比D心機啦~