AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4072|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[心得] 岩岩玩完,有d野想分享下   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1704 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

樓主
其實我對樓主你個跑奶奶icon好有興趣
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1704 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
sny556 發表於 2013-8-7 23:17
o0o 你有玩咩?
不過我5係常玩ge人

有就有 不過壇多
BTW其實我覺得介面上面樣樣野都好阻位

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1704 點

sny556 發表於 2013-8-7 23:25
我見le排冇咩野玩先down番跑落黎玩下,不過都少左好多人同多外掛
我頭先有3個隊友,3個隊友個頭像加埋對 ...

呢樣又真係事實黎嘅
我想小地圖有得縮細少少 入面好友個個可以落番下面 總之入面d其他圖示唔好咁大...
不過我覺得就唔少GAME個隊友個行都霸左好多位 所以我成日禁ALT+H咩介面都睇唔到咩對話咩都睇唔到就算

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1704 點

sny556 發表於 2013-8-7 23:31
原來有得整走晒DO介面架 0.0

咩都冇哂 得番個場景咁
技能條表都睇唔到 你要記得咩技咩位

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1704 點

sny556 發表於 2013-8-7 23:38
之前做開EC,都冇留意有D咁ge野-v-
我技能得1-6 ~.~

總之禁完個介面會變成咁
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamai ... 558_312679603_n.jpg