AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方團隊定期瀏覽)    關閉 [複製鏈接]

EXP
36 點
樓主
玩左一排
試完個強化系統
發現當強化一件武器係要好多錢
會唔會有一個移強化既系統呢?
可以由一件裝既強化度轉去另一件裝度

waiwai1203  like +1  發表於 2013-8-21 11:24:52
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
36 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
第2生命 發表於 2013-8-9 21:21
唔收得貴點回收GAME 錢-.-
唔咁做物價會升得好快

一件裝既強化度有成20
一張高級強化係25同15
1LV既強化度有100
今日玩完 玩左150張左右先強到一把20
150X25 要3750點
另外 普通強化既 失敗左只係+1點
咁樣黎講 你要一把 +20 最小都要千幾張
講真 冇 移強化 你點消?
真係只有有錢人玩曬嫁

freedompking  其實人品都係個問題,我用ge物品係你ge約一半,就已經強到把20武  發表於 2013-8-10 02:30:50
第2生命  從來HKD戰士就係屈機既代名詞 你唔係今日先知掛  發表於 2013-8-10 01:22:21

EXP
36 點
點解閃既上限只係得95%-,- 本來閃對住D有命中石既人已經係冇曬還擊之力.閃再限制95%會唔會姐係叫雙刀呢個職講88 -,-

EXP
36 點

大哥大 你覺得閃佢95%就真係95%? 唔好傻啦 如果係既 已經玩曬 佢寫係寫95% 但係真係閃既%係底到MO朋友,雙刀本身底防底防 講真 你試下用多控場技既職去打雙刀 雙刀MISS既%係底到傻,雙刀打盾 MO咩還擊之力, 因為攻底 打唔入 打火炮 控技多 又898, 如果D雙手杖上左命中石 3下技898隻雙刀 咁叫傻咩? 你以為95%就真係當係95%?

EXP
36 點
TBGD 發表於 2013-9-1 12:10
95%啦喎
你仲想點

大哥大 你覺得閃佢95%就真係95%? 唔好傻啦 如果係既 已經玩曬 佢寫係寫95% 但係真係閃既%係底到MO朋友,雙刀本身底防底防 講真 你試下用多控場技既職去打雙刀 雙刀MISS既%係底到傻,雙刀打盾 MO咩還擊之力, 因為攻底 打唔入 打火炮 控技多 又898, 如果D雙手杖上左命中石 3下技898隻雙刀 咁叫傻咩? 你以為95%就真係當係95%?

EXP
36 點
TBGD 發表於 2013-9-2 11:29
你自己去巴哈爬下文啦
閃95%係PVP到真係有用

講真 你抵消係MO問題呀 好正常有呀 但係WO 你限制左閃既上限 咁算點? 講真 雙刀既攻又底 血又底 防又底 真係只係睇爆同埋閃 控技可以講係冇咩 一係你副職係劍盾 先多一招暈 整武+命左15% 石有成7個~8個位 又上曬粒 姐係又多21~24%命中 再加上一D職既冒險之路 又有加命中既
咁加加埋埋 最小都有差不多 40~50左右既命中 命中當20左右打95%閃 基本上都係下下中 咁相對黎講 對於只係睇閃做人但又底防 底血 底攻打住D高防 如劍盾 火炮 命中石雙手斧/杖 真係一下秒嫁WO 我想提出既只係唔好只限制佢既閃上限 我冇講過唔可以抵消。