AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1729|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 只能說不知所謂 [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點
樓主
AC都申吾到重可以做乜?
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
查實,咁多日做準備,點解要等到今日先黎開帳號激活呢?
由於太多人同時登入,官網同帳號系統都超負荷,技術人員已經緊急處理中,請再等一等。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點
其實我已經激活左,又吾知點解開吾到,只好再申

主打遊戲
幻想神域
EXP
20 點
大覺屋師真 發表於 2013-8-14 13:23
查實,咁多日做準備,點解要等到今日先黎開帳號激活呢?
由於太多人同時登入,官網同帳號系統都超負荷,技 ...

查實,你地咁多日做準備,點解會預知唔到公測當日會有咁多人開帳號激活呢?

我唔認為將責任推俾玩家係一件好事 而家都知道好多人會因為呢個原因而唔玩呢隻game
你可能認為多一個玩家唔多 小一個玩家唔小 但我好肯定會因為你既態度叫身邊既人唔會玩你地公司既遊戲

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

tienwong19 發表於 2013-8-14 13:31
查實,你地咁多日做準備,點解會預知唔到公測當日會有咁多人開帳號激活呢?

我唔認為將責任推俾玩家係一件 ...

嗯,我地唔會將責任推俾玩家,技術人員亦盡力正在改善系統。我想講既係,我地一早預見今日會有好多玩家,所以咁多日以黎一直不遺餘力咁叫人預先登記、下載、更新等等... 咁大家係都要等到今日一齊迫,我地冇辦法控制到,所以並唔係我地冇預見到,對於主題呢個「不知所謂」有點兒睇唔過眼。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
20 點
不知所謂 係指吾知有咩可以做?明?一開SER就搞成咁,琴日可以申AC 笑?

EXP
380 點
唉 會員登入果到仲話維護中....等左成2粒鐘啦

EXP
1181 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章

查實咩叫"咁多日做準備,點解要等到今日先黎開帳號激活呢?"
奇怪點解GM問得出呢個問題? 
喂我打機咋,我除左裝game同買點重要做咩準備呀?
點解你地一早預見今日會有好多玩家你地又唔識一早升級個系統呀?
d技術人員日日返工等放工唔洗做野?而家先黎處理重要處理咁耐?