AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 10356|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[影片] 雙刀+ 劍盾自創PVP連技 新加三刀流/五刀流   [複製鏈接]

EXP
571 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
暗之劍.我上次掛機時見到你無端端密我
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
571 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
asdasdmok 發表於 2013-8-19 23:33
你叫咩名???幾時-,-

我叫逐煙寒.玩雙刀劍盾的.時間吾記得lu wwww

還有打雙刀法書真係冇得打嗎..?
我次次同個fd單挑都死好慘www

EXP
571 點

asdasdmok 發表於 2013-8-20 12:11
你個FD 幾多血先 仲有如果佢係FD 你可以叫佢 除晒D裝 用低LV白主副武 甘樣就公平

打雙刀法書? 甘我只好敎 ...

萬6血到...我就奇怪好似打極都吾扣血

EXP
571 點

asdasdmok 發表於 2013-8-20 12:22
因為佢法書技 加上雙刀技能連擊吸血 法書技有好多招血 甘啦我就CUT圖比你C下個連技係點 ...

拜託了><