AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 之殺神
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 唔該大家 入黎幫手 評下理   [複製鏈接]

EXP
3385 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

之殺神 發表於 2013-8-28 02:24
我係廢事縱容啲搶場狗,佢搶得個場就預左比人小,佢睇完個po,中意番黎搶又點? 佢冇品在先,撩人者賤, ...

你唔好打橫黎講,又要叫人評理,又要批評評理既人,你到底想點?我邊隻字有提自己縱容搶場狗先?唔好作得就作好喎!我只係講事實姐!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
3385 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

之殺神 發表於 2013-8-28 02:43
耶子,講真,我又打個比如,好似你好多game物品放甘,係攤放咪得,洗五洗開post上agame到講? 有人買就買 ...

你係講定唱大家心知肚明啦,我都係個句,你講完佢一輪之後佢無搶米算囉,洗唔洗post上agames到講?

EXP
597 點
黑暗契約者 發表於 2013-8-28 12:13
你唔好打橫黎講,又要叫人評理,又要批評評理既人,你到底想點?我邊隻字有提自己縱容搶場狗先?唔好作得 ...

你冇打出黎話從容佢地,但你立場好明顯係甘,精明的人咪知。
另外我叫人評下理,但我冇講 唔可以辯駁番人,我有權為自己辯護,因為錯先果個唔係我,你睇清成件事未,後生仔。

EXP
597 點
黑暗契約者 發表於 2013-8-28 12:17
你係講定唱大家心知肚明啦,我都係個句,你講完佢一輪之後佢無搶米算囉,洗唔洗post上agames到講? ...

我係唱佢,曙光多得佢呢啲玩家,咪愈搞愈差。
另外 唔係個個人都當你甘大方,中意吞聲忍氣,又或者事情發生係你身上就五會甘口響。
我打出黎係唱佢同警惕下啲人,唔好做搶場狗。
agame係咩?係討論區牙,就係可以用黎討論下嫁啦,其功能先係交易區果啲,個point係我都冇貼錯區,你有咩權想我唔po上黎?

EXP
1148 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

比人搶場個個又唔係你、人地受害者、想開post發表下唔得?

EXP
597 點
今日條友賤到自己黎搶場,點知自己一隻唔夠搶==仲叫fd開幾隻100弓黎搶,笑左,真係近珠者赤,近墨者黑。 一句講哂,吸經仔=kururu123=魔乂仙     冇品玩家A.A

EXP
1148 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

之殺神 發表於 2013-8-28 19:22
今日條友賤到自己黎搶場,點知自己一隻唔夠搶==仲叫fd開幾隻100弓黎搶,笑左,真係近珠者赤,近墨者黑。 一 ...

咪比矩搶、有本事搶哂你ac d場、1隻ac打一度

EXP
597 點
廢事喇,同啲狗 西玩,拖慢自己up lv. haha

EXP
2621 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

幫你推下post

吸經仔=kururu123=魔乂仙     仲有其他ac味數完 響我個名都響齊d la 757d

六級天王會員

擺脫命運的束縛,不要讓命運控制你了的人生

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

我路過,無意見

EXP
1148 點

細細粒 發表於 2013-8-28 20:51
我路過,無意見

那、都話人妖黎

六級天王會員

擺脫命運的束縛,不要讓命運控制你了的人生

主打遊戲
曙光
EXP
2162 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

春水 發表於 2013-8-28 21:47
那、都話人妖黎

!路過。。。。

EXP
3385 點

春水 發表於 2013-8-28 14:54
比人搶場個個又唔係你、人地受害者、想開post發表下唔得?

好心同佢講聲,我問佢洗唔洗post上黎姐,如果佢話要都吹佢唔脹啦,邊忽講唔比佢發表?

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-28 12:36
你冇打出黎話從容佢地,但你立場好明顯係甘,精明的人咪知。
另外我叫人評下理,但我冇講 唔可以辯駁番人 ...

我有話過佢搶場係岩?我立場係叫你話完佢米算,唔需要做到依步姐,好似係你諗多左,唔好懶醒諗錯格黎!

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-28 12:50
我係唱佢,曙光多得佢呢啲玩家,咪愈搞愈差。
另外 唔係個個人都當你甘大方,中意吞聲忍氣,又或者事情發 ...

我邊忽話唔比post?問下就叫唔比post?你個人都幾好笑!

EXP
2621 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

唉見你個post而+咁多人,  幫你推下,   俾你個 "三級英雄會員" 留下言,升下lv la

EXP
597 點
黑暗契約者 發表於 2013-8-28 23:16
我有話過佢搶場係岩?我立場係叫你話完佢米算,唔需要做到依步姐,好似係你諗多左,唔好懶醒諗錯格黎! ...

但你一開始,冇講過搶場岩五岩,你只係單方面睇。
咩叫評理,你只係睇一方面五夠
第一:你可以提意我冇必要開po
第二:但你冇評過搶場呢點岩五岩。
睇野用兩方面喇,五該你

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-28 23:41
但你一開始,冇講過搶場岩五岩,你只係單方面睇。
咩叫評理,你只係睇一方面五夠
第一:你可以提意我冇必 ...

你講D野想笑死人咩?唔洗人講都知搶場係唔岩啦,洗唔洗特登講出黎,你無point都唔洗捉人字失嫁,咁我米要好長盡講埋點解搶場係唔岩?你都傻傻地既,我好明白你低lv既感受,真可憐比人搶:)

EXP
597 點
黑暗契約者 發表於 2013-8-29 10:35
你講D野想笑死人咩?唔洗人講都知搶場係唔岩啦,洗唔洗特登講出黎,你無point都唔洗捉人字失嫁,咁我米要 ...

你一開始,的態度跟本就只係覺得我五岩,你自己有冇偏見,係人都知,你著重偏幫啲搶場狗喇好明顯。

EXP
597 點
甘大個point都睇五出?笑緊你自私,乜都單方面諗,只係識係搶場狗角度黎睇呢件事