AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 之殺神
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 唔該大家 入黎幫手 評下理   [複製鏈接]

EXP
3385 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
講真一樣啦,你講完佢一輪之後走左無搶米得,洗唔洗post上agames到講?係我都唔据翻黎搶啦!只可以同你講一句抵你死!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
3385 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

之殺神 發表於 2013-8-28 02:24
我係廢事縱容啲搶場狗,佢搶得個場就預左比人小,佢睇完個po,中意番黎搶又點? 佢冇品在先,撩人者賤, ...

你唔好打橫黎講,又要叫人評理,又要批評評理既人,你到底想點?我邊隻字有提自己縱容搶場狗先?唔好作得就作好喎!我只係講事實姐!

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-28 02:43
耶子,講真,我又打個比如,好似你好多game物品放甘,係攤放咪得,洗五洗開post上agame到講? 有人買就買 ...

你係講定唱大家心知肚明啦,我都係個句,你講完佢一輪之後佢無搶米算囉,洗唔洗post上agames到講?

EXP
3385 點

春水 發表於 2013-8-28 14:54
比人搶場個個又唔係你、人地受害者、想開post發表下唔得?

好心同佢講聲,我問佢洗唔洗post上黎姐,如果佢話要都吹佢唔脹啦,邊忽講唔比佢發表?

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-28 12:36
你冇打出黎話從容佢地,但你立場好明顯係甘,精明的人咪知。
另外我叫人評下理,但我冇講 唔可以辯駁番人 ...

我有話過佢搶場係岩?我立場係叫你話完佢米算,唔需要做到依步姐,好似係你諗多左,唔好懶醒諗錯格黎!

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-28 12:50
我係唱佢,曙光多得佢呢啲玩家,咪愈搞愈差。
另外 唔係個個人都當你甘大方,中意吞聲忍氣,又或者事情發 ...

我邊忽話唔比post?問下就叫唔比post?你個人都幾好笑!

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-28 23:41
但你一開始,冇講過搶場岩五岩,你只係單方面睇。
咩叫評理,你只係睇一方面五夠
第一:你可以提意我冇必 ...

你講D野想笑死人咩?唔洗人講都知搶場係唔岩啦,洗唔洗特登講出黎,你無point都唔洗捉人字失嫁,咁我米要好長盡講埋點解搶場係唔岩?你都傻傻地既,我好明白你低lv既感受,真可憐比人搶:)

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-29 12:02
你一開始,的態度跟本就只係覺得我五岩,你自己有冇偏見,係人都知,你著重偏幫啲搶場狗喇好明顯。  ...

你唔好咁主觀啦,客觀D睇啦,一直話我幫搶場狗,唔好引人笑啦,我只係議事論事姐,我點幫搶場狗講說話呀?

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-29 12:05
甘大個point都睇五出?笑緊你自私,乜都單方面諗,只係識係搶場狗角度黎睇呢件事    ...

又屈人單方面?你米又係系自己立場諗,你根本無睇清楚人講乜,仲屈人只係識系搶場狗角度諗,你都戇直直既!

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-29 16:22
你冇幫佢講說話,但你好多句係維護佢。 呢點已經睇得出你中意幫啲搶場狗喇! ...

我又維護佢?你睇清楚先啦,你識唔識字嫁?

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-29 16:31
你明顯係單方面睇喇,你有邊一句係我立場諗? 受害者角度諗過未丫。kai 子甘,肓目甘幫啲狗西。
  甘你自 ...

我中立嫁播,我無幫過佢講說話囉,唔好唔夠人講就話人亂吠啦,你咁無品抵你比人搶場,你咁固執,我點講你都話我幫搶場狗嫁啦,根本上係你有你講,人地岩聽就聽,唔岩聽就亂屈人幫搶場狗,同你講咁多都晒氣!我講野你鐘意聽就聽,唔鐘意聽就算,千祈唔好屈人幫搶場狗!

EXP
3385 點

之殺神 發表於 2013-8-29 17:47
冇屈過你,你自己明顯做左比人睇偏幫邊一邊喇,大家有目共睹。 你有話過搶場狗一句?搶完人場抱住串串共 ...

你只係覺得自己岩晒係唔會聽人講乜,一句講晒抵你比人搶場!