AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1595|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[心得] 聲望任務小貼士 [複製鏈接]

EXP
341 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主

聲望任務睇番你地都係跟番個門口出去~
其實有個方法可以出番條村

就係用"啟源傳送術"!!!
原來呢招技係完全吾起眼.
什至我地係完全吾知佢飛去邊
大家都有個咁ge困惑
有時副本出黎行到一半指一指果去睇到佢話飛去重生點
心諗姐係飛番村啦~!一用果陣飛番去副本門口重新行過:ro10:
但係用用下.我留意到一樣野.
我係邊到出現在此地圖...佢就飛番去邊(當然副本吾係拉下)
即:我岩岩係副本出黎.一用就飛番去副本門口
我岩岩係傳送陣飛埋黎.我就飛番傳送陣

重點來了.迷之聲:其實以下才是主題吧....((拖走
咁我用傳送陣飛去高地.然後入去聲望任務版
做完個任.就可以用招傳送術飛番去高地傳送陣
然後再做第二個

大家將呢個方法傳開去啦:)比D有需要GE人
吾洗多謝我

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
297 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
交任係聲副到交..點解你會出左去先交??定係一樣可以係出面交?

warco  sorry@@打多左  發表於 2013-8-28 21:36:41

EXP
32 點
秒殺你 發表於 2013-8-28 21:32
交任係聲副到交..點解你會出左去先交??定係一樣可以係出面交?

佢唔係咁既意思啊
佢係講 係聲副交左任後可以使用啟源傳送術飛返你接任個"任務板"到

EXP
341 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

name2546 發表於 2013-8-28 21:37
佢唔係咁既意思啊
佢係講 係聲副交左任後可以使用啟源傳送術飛返你接任個"任務板"到 ...

篇文我改左丫.本身我尾三行果名係咁架
"然後交任再做第二個"

然而.你傳送係吾會送番去個任務板的
係睇你係邊個位置出現係果個地圖而定.
姐係你岩岩副本一出黎就入去做聲望任...
當你用傳送術出黎之後...就會係副本門口
所以我係有講.係用傳送陣去某張地圖再做聲望任
然後傳送術一用果陣.就會飛番出黎個傳送陣到.
咁樣做任就會快D