AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1180|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[其他] 比官方既建議!!! [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
240 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章

樓主

建議
1.新增每次退出公會既時候要等40分鐘要入得其他公會。依家D人根本自出自入咁樣

2.新增公會倉應該加各職位既倉庫 例如職位2既倉庫 要職位高級過2既職位先用到 低級過2職位既就用唔到
同埋會長唔應該有權可以整到得會長先用到 依家搞到D會長可以用哂一個倉庫

3.新增一個公會日誌 每次有人係公會倉拎野/有人退公會/有人加入公會/A拉B入公會 都顯示 依家人地自出自入 係公會倉庫偷野又得

4.新增一個三服對戰  有1戰同2戰區  每星期日8點-9點半 可以進行大戰 再整多個聲望系統 每殺一個人增加1聲望  1萬聲望可以佔駐地 駐地可以起野 可以起 建築,塔防守,仲可以起石 要爆哂D起既野先爆到駐地 塔等等既野既,佔駐地只可以副會長加會長佔 1萬聲望+4級公會可以有5%傷害+血量披風時裝買 限時2日 5級有10%披風 6級15%披風 因為依家缺少PVP系統 加上公會戰勁人走埋一堆必定2,3,個獨大其他公會唔洗打,到最後勁人留低返,有依個對戰就唔會有呢d問題 除非你入左獨大公會 否則冇得打仲唔刪game?
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
84 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
點解係40分鐘-.-?我覺得耐D 好D

EXP
732 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

最緊要真係要有日誌-.-
自出自入呢下又係過份

申請完公會點解唔洗會長/高層批准就可以入黎呢= =?