AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
45 點
小屋塊留言板更新左之後就留唔到言~唔知系我問題定係點la
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
87 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

今日2016-11-26日星期六,伺服器出左問題啦。許多玩家不能換分流。一換即彈出、卡角色或者不能登入遊戲,還有就算登入都異常lag以及會斷線。
雖然今日系假日,都知道你地官方放假,但都希望見到的論壇管理員快D通知公司叫人來搞搞佢。唔好損害玩家權益和浪費玩家的寶貴時間。謝謝!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10879 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

KusoAmi 發表於 2016-11-26 10:11
今日2016-11-26日星期六,伺服器出左問題啦。許多玩家不能換分流。一換即彈出、卡角色或者不能登入遊戲,還 ...

肯定沒人會理你 我每次回報BUG神域使者都無視我

EXP
87 點
樓上我知道的 不過既然有問題  我當然要回報下

EXP
87 點

本人只想提出一個請求,就是刪除角色後,想要用回該ID需要很長的時間,希望官方能將期限縮短。

主打遊戲
幻想神域
EXP
4438 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 在線勳章

出左手機版就完全放生PC版 手機版更新就十幾廿萬樣野 仲出埋RE:0合作時裝 PC版淨係識拎舊野出黎賣 個個禮拜係到扮修BUG N耐都吾出新副新活動 手機版就識平衡職業 出新野 PC版就吾做 明明隻GAME可以做得好好 與其你依家咁放生吾出新野落PC版 淨係識理手機版 不如汁左PC版佢 全力理手機版啦 吾該

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
277 點

12層書副希望可以更加容易分得出雷龍現在是正/負
有一半時間都睇唔到
電球顏色接近  字又細粒

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

出處是火焰源神飾品包 但預覽沒有該飾品

該源神已推出兩個月

神域使者  不好意思,今天的維護已經處理。  發表於 2017-1-18 11:47:21

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

七級帝王會員

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

七級帝王會員

EXP
4427 點

第4章既金寵幾時有得放收藏
塞到個倉爆左 冇錢買包包

神域使者  可以幫忙提供完成物品名稱嗎?感謝!  發表於 2017-1-25 12:05:53

Just M...

七級帝王會員

EXP
4427 點

咪編年史第4章既進化金寵
去編年npc抽配方果個包睇 有得進果d應該係齊到
太忙冇時間上game

神域使者  明日(2/8)修正,感謝!  發表於 2017-2-7 11:00:45

Just M...

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

雙瀑這個任務理應關了好久, 不過NPC還在而且能接任, 但無法取得任務物品

所以是關了還是開放但BUFF了??
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章

金品質的亞米輝月騎無法放進特殊倉庫,求修

神域使者  明日(2/8)修正。  發表於 2017-2-7 11:00:27
神域使者  這個已回報,感謝  發表於 2017-2-3 10:54:15

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

米米 發表於 2017-1-29 15:02
雙瀑這個任務理應關了好久, 不過NPC還在而且能接任, 但無法取得任務物品

所以是關了還是開放但BUFF了??

不好意思,其實我想看那個地圖的名稱同坐標,但圖片剛好沒有拍下那個位置,可以提供一下嗎?

主打遊戲
幻想神域
EXP
804 點

神域使者 發表於 2017-2-3 10:53
不好意思,其實我想看那個地圖的名稱同坐標,但圖片剛好沒有拍下那個位置,可以提供一下嗎? ...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

神域使者  這個明日修正,會移除這個不應存在的NPC  發表於 2017-2-7 11:00:13
神域使者  感謝!  發表於 2017-2-3 16:33:03

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
18 點

打開後全部字得返少少有 帳號密碼位打唔出字

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

十字架阿藍 發表於 2017-2-16 13:18
打開後全部字得返少少有 帳號密碼位打唔出字

呢個問題可以試下完整檢查再登入試試嗎?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
18 點
神域使者 發表於 2017-2-16 14:41
呢個問題可以試下完整檢查再登入試試嗎?

試左 都係咁 亦試過重裝

但我唔清楚遊戲入面字體係乜

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

十字架阿藍 發表於 2017-2-16 15:01
試左 都係咁 亦試過重裝

但我唔清楚遊戲入面字體係乜

如果重裝都係咁,應該係電腦可能有點問題導致了
我用了數台電腦查看,已經是不同的OS了,都沒有這一個的問題

如有其他電腦可以使用,建議先用別的電腦登入試試

七級帝王會員

EXP
4427 點

會唔會係你電腦冇GAME果隻字型
不過隻GAME已經包埋字型...係FILE入面SEARCH「TTF」就搵到

B7係華康粗體黑(P)
R8係華康中特圓體(P)
C8係華康儷金黑(P)

Just M...

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿