AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 203474|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
26 點
樓主
上次更新完之後
我發現信箱系統係出現問題
人地寄左千2金俾我 我過左3日無拎理應回番俾佢 但係系統無退信俾番寄信人
我本身e為佢呃我
我自已開分身試sd俾自已3日唔拎又係唔退番俾我分身.但係收信人又無封信.咁姐係想點gm
更新前我試過sd野俾人無拎係會退信的。

我ser:黑騎士
如要角色資料可以另外sd信俾我.我有sd過email去客服度但無回覆
已有 1 人評分金幣 收起 理由
加斯洛 + 2 謝謝分享

總評分: 金幣 + 2   查看全部評分

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
26 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
我想問下裝備
我裝左+15命既主武同+15命既副武
點解show出黎得15命?係bug定點?
我除左副武出黎又係15命
除左主武出黎又係15命
點解+埋唔係30??

主打遊戲
幻想神域
EXP
26 點
隻game外掛同bug已經夠多嫁啦
仲要成日斷線彈game 想點呀
次次都話捉外掛 個幾件捉極都仲係到 買過點就唔捉佢?
我玩私服game都無你個爛服斷得咁勁揪呀 淨係識出新時裝呃錢 系統又唔加強

主打遊戲
幻想神域
EXP
26 點
-建議-
改左掉落時裝隨機能力唔係問題
問題出係而家d時裝賣唔到npc
橙字就話可能有人買姐 綠字鬼(由其係解任拎到個d)有人會要咩又唔俾賣店
而家唔係打到寶.係打到垃圾
希望改番可以賣店 謝-

已有 1 人評分金幣 收起 理由
加斯洛 + 2 感謝玩家的建議~

總評分: 金幣 + 2   查看全部評分