AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

EXP
46 點
樓主

本人是雙槍玩家:
第1: <全身+20 75% 17000防 點解可以比人秒>防禦有問題,咁唔洗加20啦 還掂都係比人秒 咁軟弱。
第2:雙劍/拳/劍盾 可以頂防頂閃? 唔計傷害 玩速都打人咁痛
第3:坦 17000防 同雙槍 17000防 差咁遠 唔用技能效果
第4:你地有無認真考慮過玩家既心態,一次又一次 唔改 問題咁大 玩落去無意思。
第5:雙槍玩閃95% 無力 防又無 無dot技 咁對我地雙槍玩家唔公平?
第6: 防%-閃% 玩邊樣都唔得 係唔係有問題? 閃同防 是但一樣頂晒 同樣 軟弱 有咩用

神域使者  武器平衡方面,台灣原廠收到不少玩家的聲音,也很重視有關問題,未來的更新會進行有關優化的,謝謝玩家的意見。  發表於 2013-11-15 16:01:42
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
46 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
雙槍防禦問題好大 75%比人秒 加晒全20有咩用?
其他頂防頂閃 唔計算傷害幾高,有落dot 玩晒?
坦17000防75% 同雙槍17000防 75% 差咁遠? 無技能效果情況下
問題一直咁落去又唔改制一下 玩落去無意思! 汁得啦
諗住防唔得 轉閃玩 又係咁! 95% 無晒力 一樣比人秒