AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
184 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章

樓主
11月13號更新完之後, 每個地圖同副本內都一樣, 個人物走了但佢隻源神就留左係個地圖位置唔旭, 就算關了玩家人物佢隻源神都係道, 攪到好似好多人係道好LAG.............
唔該攪好個BUG, 唔係LAG到玩唔倒

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

神域使者  可以提供有關地點的名稱及坐標嗎?  發表於 2013-11-15 16:03:35
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
184 點

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
sl12 發表於 2013-11-14 19:50
昨天晚上等到12點,跟朋友一起進水龍副本,打完後用啟源傳送術傳回日輪鎮
看到小鎮門口車水馬龍,無數疑似 ...

我都想話官方打擊外掛真係做得比較差, 話絕不手軟打擊外掛到而家都係日日夜夜見倒D外掛成TEAM人感去打晒D怪, 不停感出現, 真心玩家點樣去舉報, D外掛都係沒完沒了感出現, 遲D仲話有新職業弓箭出, 到時D怪比D外掛感樣打晒法, 就算點樣改版出多D怪都無用, 真心想升既玩家見倒D外掛係道都無心機玩落去...
仲有[製作團隊想對玩家說的話 (11/14)] 一點都無提到處理外掛既問題, 內容講到點樣有心去攪好個GAME都無用...另人失望

神域使者  外掛打擊行動官方不會鬆懈,如玩家看到疑似外掛角色,可向我們的客服人員作出舉報,我們會盡快處理。  發表於 2013-11-15 16:05:11

主打遊戲
幻想神域
EXP
184 點

venusmax 發表於 2013-11-15 10:32
11月13號更新完之後, 每個地圖同副本內都一樣, 個人物走了但佢隻源神就留左係個地圖位置唔旭, 就算關了玩家 ...

神域使者  可以提供有關地點的名稱及坐標嗎?  [color=#333333 !important]發表於 [color=#333333 !important]昨天 16:03 <---------------------------- 奇蹟礦山 614 207
[color=rgb(51, 51, 51) !important]

[color=rgb(51, 51, 51) !important]

[color=#333333 !important]另外我想話, 唔係得依一個地方係感樣, 無論任何地方 聖城 扳月 日輪 魚港 森林 沼澤 高地 草原 忘林 星地 咩坐標 咩副本  都一樣有依個問題!

神域使者  有關問題已經確定並會盡快修正!  發表於 2013-11-19 13:04:35
神域使者  謝謝幫忙,我們會跟進有關地點的異常問題!  發表於 2013-11-19 09:37:38
已有 1 人評分金幣 收起 理由
神域使者 + 5

總評分: 金幣 + 5   查看全部評分

主打遊戲
幻想神域
EXP
184 點

關於打擊外掛, 我每日都在舉報, 不過發現而家D外掛係有自動回答外掛徵測既系統!!
我點了一隻外掛, 發現佢個BUFF係不停感彈出回覆正確外掛徵測個LOGO!!
感覺舉報都係廢..........
唔怪之得個GAME係永久都禁多外掛!! 不如貴公司自己開個內掛個個都掛晒機啦..............

神域使者  外掛既問題我地會一直強力打擊,如玩家發現疑似外掛使用者,可直接向我們的客服進行舉報。  發表於 2013-11-25 15:19:56