AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神域使者
打印 上一主題 下一主題

[官方] 《幻想神域》「雪姬」現身!「神域點數」兌換稀有物品!   [複製鏈接]

EXP
4532 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

點數:
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=24451&snA=46102&tnum=9
台官更新:
http://ff.x-legend.com.tw/01news/news_01.php#/nd/1392/4

出個神域點數就黎調降副本雷王掉落率.
而雷副係當中最難既一個副本.

即係,高LV既要打餐死.(能夠一班人打雷副)
低LV既要做到死.(無乜人組去打雷副)

我就係啲又無運,又低LV,既人.
異界打極唔出可以賣既野,都唔明啲成日賣圖既人係咪官方要員.
最近先知台灣啲綠奧係有好多外掛,日日去打咁出黎賣的.
香港開始比以前多咗小量綠奧賣,唔知係咪外掛啦!

低LV要賺錢,唯有買點,賣高防/高武(抽獎連有咁易中?)
以前都仲話有招待可以做.
自己用限定,人地用點品.

但當我賺點錢去浪費時,又會比某啲人用一句"幣商平咗,金唔值錢,要貴番"...

D你咩,依家啲圖最低值200金,但又難打到喊,又要開始人人有,賣唔出.
有啲人一味以為仲有市,keep係到唔放;太低價賣比NPC都唔賣比人.
(腦生草思維,圖賣比人,你咪可以賣核心囉!OX!)
不過總有啲良心商人,平賣既.

你出個DKP系統,我希望唔會有咁結果:
"因為呢個系統,要佢有用處,所以我就要調降掉寶率,
等你地打多啲,難出少少,等你地多啲用時間打唔到之餘,
又可以確保有運既人有得賺,你又可以打餐死先有1個"

打足我成個月異界,單人,天空塔,乜寶都無.
雷副組唔到人,打又打咗成鐘得個吉.

黑心商人想賺到盡.
買點賺錢都唔想做了.
DKP系統唔計分身,又要打成百場先得1,晒氣.

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

拜託今個星期出時裝配方吧

總有一些人在等緊..

主打遊戲
幻想神域
EXP
1138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章

仲有1日...
如果投入了就應該去盡佢!!

九級天神會員

http://agames.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
164982 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 趣圖分享勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章

circle328jp 發表於 2013-12-17 06:22
仲有1日...

【以下內容為廠商提供資料原文,「神域點數」預計為 12/23 的更新內容】

累積神域點數兌換寶物,頂級裝備靠努力換取

在擊敗各地圖的精英、副本 BOSS、源神和釣起魚王之後便能夠獲得「神域點數」,累積到一定的數量便可在冒險百科中交換金色裝備、橘色奧義、手染時裝等稀有的珍貴道具,希望能讓啟源使者們在蒐集各項頂級裝備時不再只看運氣,也能夠以努力經營的方式來獲得嚮往的稀有材料及裝備。

配合冒險百科的詳細紀錄可以讓蒐集寶物更方便。

稀有時裝和金色武器可靠努力累積神域點數獲得。

只要努力蒐集,利維坦的蒼海戰弓也能夠順利入手。

靠努力換取的紫色武器,讓PVP更加如虎添翼。

除了珍貴的金色武器之外,也能換得手染時裝

主打遊戲
幻想神域
EXP
1138 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章

OH~原來23號...不過d點數設定咁高...我諗都要儲返一頭半個月嚕
如果投入了就應該去盡佢!!