AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2828|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[心得] 坑爹的神域點數~~~~~努力一定有回報? [複製鏈接]

EXP
15 點
樓主
大家都知道神域點數出係幫D打唔到副本入面D裝既人,呢個系統令我對呢隻GAME有返好大希望
但係神點越草越多,反而用唔著
出呢個系統我馬上好努力咁刷副,每日刷1萬或以上神點先滿足
我有玩3隻角色,EC(20萬神點),劍盾(15萬神點),太刀(10萬神點)
咁多神點,好多朋友都問我點解唔用左去?我都係答我草緊風龍套飾品
我每日用3隻AC打齊風龍,先得1粒徽記,換1個要5萬1神點同20個徽記
咁樣同要我刷到佢直接趺有咩分別?(((前提到依家我都未趺過1次1飾品
呢個都算,諗住佢出新坦上身同坦飾品,但你唔比我換,要打天塔同打世王
飾品,巴風個套裝同新天塔個套飾品又炒到幾千金
世王又亂時間,開箱又開唔到,要神點黎做乜??
已經諗唔到努力會有D乜野回報

要求神點上限更多!!!!!!最少40萬!!!!!!
要求唔再要任何徽記,寧願要多D神點去換!!!!!

人品太低抱怨文
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
4533 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
我之前每日打足3場,1場平均1個章,無用其他野.(係尾王先高尋,但次次死...)
你都好架啦...3個AC打風龍,我得1個咋.
不過我就己經換咗風速飾.
60個章換.....

換完又覺得,無防,無閃,得速,放雪櫃唔用= =

65金防上裝又係....

件件都唔加爆擊既...
有時又唔加防閃...
加防閃個BUFF又唔靚...

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

加章換真係好難..有時成場都唔跌一個..結果都係要靠人品...

最好可以用神域點換埋章..咁你差幾個就換幾個囉...不論人品都可以換到...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
299 點
其實章真係唔難掉, 打100場左右已經拎到4X章 (冇開尋寶)
至少唔會打到死都拎唔到件裝...
但係神點真係嚴重不足 希望有神點3倍活動 橙奧義個D又要用神點換
同埋上限得20萬有點少..

EXP
2159 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

徽記呢個問題我都抱怨過 但係官方話會研究下出徽記個機率先囉 我又唔明啦 有幾多機率有咩用呢 比夠你50%跌好未?? 冇人品咪又係1樣唔出 晒鬼氣啦 有神域點但係又換唔到 最後都係要睇運 咁我都唔知出神域點黎做乜

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5029 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

先謝謝你們對神域點數的意見,我們官方會反映有關問題至原廠。
已有 1 人評分金幣 收起 理由
司馬信 + 10 讚一個!

總評分: 金幣 + 10   查看全部評分

EXP
354 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

食世王出既白符打啦

主打遊戲
幻想神域
EXP
42 點
其實,好多人話章好難跌....但我執到好多,好而我打得好少神域點就真=  =.....太弱,冇人同我一齊打,都係單刷單人多,所以神域分數勁少

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
299 點
yilamchung 發表於 2014-2-26 12:22
其實,好多人話章好難跌....但我執到好多,好而我打得好少神域點就真=  =.....太弱,冇人同我一齊打,都係單刷 ...

神點真係好少,唔夠用
由其而家部份橙奧義出處只有用神點換, 以前異界會掉橙防禦突破同埋組織破壞
而家改左淨係神點換到..橙霸體舞風訣個D又淨係可以神點換, 成7萬點一張
換完都換唔到其他野