AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2690|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

[貼圖] 俾人屈   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

樓主
我明明賣左時水俾一個叫GW既人
佢話我賣秘水俾佢

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
1547 點

儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 藍寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

SEEEEEEE
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
幻想神域
EXP
32 點
哇粉系丸 你好L叻呀 你做乜拉落左少少cap既?

主打遊戲
聖境傳說
EXP
71 點
開完廢帖未呀雜種

主打遊戲
幻想神域
EXP
1131 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

你只大高丸.又向度玩捉圖.你悶五悶D啊.五知以為你等住250金開飯啊.你自己講左得1只時水.轉頭又話中有.跟住又寄支洗石水比人.洗石水當時裝水用賣比人.你依下擺明系博大霧啦.中要話人地屈你.講出去你自己都五好意思講落去啦.定你只眼生左向個屎忽度.洗石水當時水賣.你訓醒未啊?CAP圖又CAP D 晤CAP D 怕比人識穿你屈人既招數啊雜種狗.屈人就用下個腦啦.證據晤夠就唔好學人屈人啦.講出黎給人笑你咋.真系話你on 9 又怕你嬲.自己【詞語過濾】下【詞語過濾】下甘又五知.下下有咩就擺上黎A GAMES講 你除左依招中有無第2招啊 網絡狗雄.你做人做到甘.你不如穩個洞埋左自己啦.好過向度獻醜啦!

主打遊戲
幻想神域
EXP
1131 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

喂 雜種網絡狗熊.我好期待你屈人的回覆. 你五系唸住又黑左我地個名啊 當望五到人地點數你的事跡啊.甘你就五好上依度開PO啦.無野穩你黎搞就系你雜種網絡狗熊粉紅丸既絕招啊.笑大人既口咩!

主打遊戲
幻想神域
EXP
7163 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章

喂,做乜要拉落少少先cap啊? 有野唔比得人睇啊? 係度屈人屈你A_A賣完一枝洗時水之後話仲有,跟住比左枝洗石水昆人A_A

主打遊戲
幻想神域
EXP
3589 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

收信匣 拉落左既?可唔可以cap埋上面寄左d咩

主打遊戲
幻想神域
EXP
32 點
有圖有真相 受害者仲要比人屈番轉頭
粉系丸 你做乜L野唔出聲
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
幻想神域
EXP
7163 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章

粉系丸你去邊啊,屈完人唔見左啦???

主打遊戲
幻想神域
EXP
7163 點

傻仔係中圈扮掛機, 又有郁, 又唔應人機
屈完人唔見左,  計劃緊點樣屈多轉啊?!

主打遊戲
幻想神域
EXP
32 點
粉系丸成日係中圈嫁 一比人插又扮掛機 都唔應人既

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

由頭睇到尾....只能說.....

樹多必有枯枝,人多必有白痴。

樹若無皮,必死無疑;人不要臉,天下無敵。
已有 1 人評分金幣 收起 理由
司馬信 + 10 深感認同

總評分: 金幣 + 10   查看全部評分