AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 神域使者
打印 上一主題 下一主題

[官方] 《幻想神域》啟源聖域新挑戰! 裝備星等進化精益求精!   [複製鏈接]

主打遊戲
精靈樂章
EXP
51 點
樓上講既係有道理既
但係目前所見
副本難度愈黎愈高 > 出新裝速度
玩家組隊自然會要求隊友要有一定裝備標準先會願意加
甘 說好的休閒向呢?低%金裝升番市價 甘平民又點玩得起呢.
雖然當你齊左之後放出去會賣到價錢更好
但當你需要去買一套自用既時候就....
另外
假如沖左件3星-5星60橙武/70綠
第時出左75綠/70橙武
而又無得裝備星級轉移-> eg. 60橙武3-5星 轉落去新70橙武3-5星
就會做成不便 就算好似強化轉移甘 會有機率扣星數 都可接受吧?
已有 1 人評分金幣 收起 理由
司馬信 + 10 很有心思

總評分: 金幣 + 10   查看全部評分

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
807 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
wakatsuki 發表於 2014-5-14 10:44
樓上講既係有道理既
但係目前所見
副本難度愈黎愈高 > 出新裝速度

玩家組隊要求有一定裝備標準 > 都唔係第一日出現既事,照咁講連強化+20都會造成哩個問題

低%金裝升番市價 甘平民又點玩得起呢 > 如果你追求高星、金裝,你既心態已經唔平民了

而裝備星級轉移我係支持應該要有的,睇番遊戲商既做法強化轉移劵都唔係第一日就開始有,哩方面反而有待觀望
已有 1 人評分金幣 收起 理由
司馬信 + 10 很有心思

總評分: 金幣 + 10   查看全部評分

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
205 點
星等升級= =治標唔治本,一日唔出70武,俾你5星都無乜分別,66副隻女王都可以搞到成隻火影忍者加古惑仔咁,又影分身,又吹雞,又bodyguy,仲識放毒,又扣你防,你用20武打佢又有如r痕,我玩輸出系列無所謂啊,但係玩輔助既朋友真係,唉,唔係唔搞到唔加20裝就打唔到副本下哇