AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 20777|回復: 171
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@(己check到#188) [複製鏈接]

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

樓主
@~你的私家BLOG~@
你的私家BLOG是供應給你抒發心情的帖子,大家遇到甚麼開心事/傷心事/尷尬事等等,都可以在這裡和大家分享,收到或買了甚麼禮物,見到趣聞或遇到奇人奇事,都可以講出來和大家分享,就當這個是你的私家BLOG吧! 只要文章有誠意,就可以獲得加分1-10分不等,視乎文章的精彩度,請大家踴躍發表喇。

溫馨提示:回帖者嚴密取笑別人,勿幸災樂禍,嚴禁妒忌,嚴禁人身攻擊等

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
636 點
我e+好開心呀 我柑日同我中e的人一起食野呀 我真係好開心呀
已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 3 恭喜,祝有情人終情眷屬

總評分: EXP + 3   查看全部評分

EXP
2767 點
在昨天上語文堂的時候,當大家都沉醉在一片歡樂的氣氛時,一聲悽慘的叫聲在班上傳出,全班一聽到有慘叫聲,全班先是細語一會,繼而轉為一片死寂,有一位女同學叫了一聲之後全身痙攣,看著她不斷的抖動,我心中傳出一陣寒意,之後有數個同學分別去找老師,扶著那位同學,但是我發現了一件事,那位同學看似是羊癎症,可是既然沒有人想到要拿東西放左她口中,以防她不小心咬著舌頭,不久後,我們全班同學都被老師叫了出課室,過了一會兒,全班就被叫回課室,那同學已經被送了入院,現在那位同學已經好了很多,因為發生了這件事,所以我覺得我的應急的知識還要再加強,因為下一次不知道在什麼地方又發生類似事件,很可能到時候一條人命就握在我手中了。

abg4b10 + 10 你似作文多d,哈哈

總評分: EXP + 10   查看全部評分

一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻
我依然在享受一個人的快樂。

EXP
636 點
金日係我生日但我都唔係好開心但我都唔知自己點解唔開心呀
abg4b10 + 1 生日快樂,開心d^.^

總評分: EXP + 1   查看全部評分

EXP
2767 點
吾g abg發吾發現到我打錯左一個字呢???:em800_35: :em800_35:
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回復 5樓 的帖子

發現5到你打錯左一個字=3=

EXP
2767 點
係個既字,我應該打竟字,好彩係你+分之前冇比你發現到:em800_35:
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
唉- -
整番好部機冇幾耐
聽日又要番學
又冇得玩多一晚通頂
唔通
政府係都要逼人番學?

從前有一部岩岩整番好既機係我面前
我冇得好好咁玩通頂
如果可以唔洗番學
我將會玩到部機殘為止........

以上句子只屬即興,如有雷同實屬巧合
abg4b10 + 8 精彩文章

總評分: EXP + 8   查看全部評分

囧頭

EXP
2767 點
吾逼何來人才?冇人才何來社會既發展??冇社會既發展何來現在我們既福利??
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點
改下台詞姐~你所講既野我點會唔知呀- -
囧頭

EXP
636 點
我e+15碎呀 我真係唔知開心好呀定傷心好 我又小1年生活呀
abg4b10 + 2 原創內容

總評分: EXP + 2   查看全部評分

EXP
2767 點
me too呀,仲要n多功課要交,n多測驗,星期二要測生,物,英3科呀:em800_27:
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻

七級帝王會員

``留學兔

EXP
4904 點
私家blog :P

今日的生活過得極度充實但非常無聊。 :L

早上寫了一份關於十九世紀末及二十世紀初至二次大戰前美國改革的比較論文..
然後去了超市買了一塊牛扒獎勵自己, 跟日常用品..
煮了一份普普通通的牛扒午餐+晚餐... (四時多吃的..;P )
又再做另一份關於佛學對文化影響的短評報告...
之後溫習... 再溫習...
期間反覆聽著一隻舊的英文歌, the Beatles的Hey Jude,
我可憐跟無聊的生活啊.... :Q

希望星期三過後生活沒這樣無聊好了..
很久沒奮鬥=P
abg4b10 + 10 買了一塊牛扒獎勵自己- -無言

EXP
2767 點
你都好咩wo,一日寫2份論文:em800_11:
一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點
今日去到KINGS...
一開信長....
即刻畀人叫我入...
我做合軍...
用淺井...我地果邊仲有風魔,上衫,真田,慶次
對面有信長,森仔,加仔,丹羽,同立花...
我同風魔中路...
見到森仔同立花....
我果陣岩岩六級....
森仔好少血,我一刀,細波,雷卷,大波...
森仔就係咁與世長辭....
立花大電...好鬼勁...
風魔過黎洗衣機....
我衝上去爆烈同手女...
立花又死埋...
係尼個時候...
信長在唔知邊度吉地,砰蕉,閃戒雷卷,再一個大技....
我就886了...
事先聲名未玩過信長會唔知我講緊咩...
abg4b10 + 7 冇評語,因為冇玩信長,所以5知你講乜 ...

總評分: EXP + 7   查看全部評分

七級帝王會員

``留學兔

EXP
4904 點
原帖由 武鬥之神 於 2008-10-27 18:56 發表
你都好咩wo,一日寫2份論文:em800_11:

因有有點兒懶散...
所以突然一堆報告啊什麼什麼的都趕在星期二前交...
還附加一堆測驗啊考試, 害我變成國寶級別的兔兔了... T.T

五級富豪會員

藍藍路!

EXP
1349 點

回復 15樓 的帖子

呵- -
咁都得- -
見到信長+中左雷卷係人都走- -
囧頭

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點

回復 17樓 的帖子

吉地呀...
點走喎==

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點
唉...今日勁黑仔...
入到傾傾...(傾傾=kings)
我今日做值日
咁遲左黎都好正常...
班死仔唔等我就自己開場玩...
我到左我叫佢地重開佢地話唔得...
我心諗:平時我等你半粒,家陣等我十分鍾都唔得
之後我租左機,無理由唔玩浪費d鍾數...
咁我咪玩cso啦...玩玩下部機又輕機...
重開再玩都係輕...
我就轉機啦...
點知連轉兩部都係輕機...
班友仔完左場...
咁我無理由自己一個憨居居(不是粗口)咁坐響度...
咪一直走lor...
咁我打算返屋企玩曙光開心返....
玩左一陣都無咩野...
無啦啦又狂斷線....
入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入.....................................
真係超黑仔........
abg4b10 + 10 原創內容

EXP
2767 點
今日朝早,我一起身就已經8點7分la,我8點10分就要番到學校,結果我用左吾洗30秒就著好晒3褲,之後我就狂跑,跑下跑下,連之前腳痛都吾覺,痛楚慢慢消失,一番到學校,我就要測語文,不過我反而覺得好開心,因為今個星期要測科既大測,而語文係最後一科,我當然十分開心,之後既堂好多都係自修,悶悶地咁過左一日......
abg4b10 + 6 原創內容

總評分: EXP + 6   查看全部評分

一個人
在獨木橋上行走
即使橋下是死亡
閉上眼
張開雙臂
迎接一切
這一刻