AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abg4b10
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@(己check到#188) [複製鏈接]

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點
=0=
我今日又係kings...
今日玩信長...
终於知道咩係高手==
今日我同fd玩信長...
無啦啦有兩個人問:你地係唔係玩信長?
我話係
佢地兩個話受埋佢地==
仲話兩個打我地三個==
最火ge係...
仲話用織田軍:@ (我班不明文規定用織田軍係明讓人)
我用合軍都好勁下...
我兩個fd都算勁...
咁咪開場lor..
我用最上(連技達人)fd一個淺井(屈英)一個上衫(三秒俠)
佢地用織長同明智...
初初都無咩野,食兵食到大家10級左右...
織長無啦啦衝左過黎==
我心諗:見到最上仲衝過黎送死?!
我果陣一個人係森林食cp...
我用定箭毒箭,諗住雷卷+大技送佢一程之時==
明智無啦行左出黎大石細石血羽雷卷==
我果陣打算用閃戒著草...
織長醒左...吉地...
我就係咁死左==
上衫想幫我報仇==
走入森林無啦啦唔知點解又死鬼左
淺井知到對手唔小野==
打算入溫泉...等埋我地一齊打佢地...
織長又無啦啦斷佢後路...
淺井九成認為可以搞店佢==
一刀細波,細波都未出完...
織長閃戒走人==
淺井on8+1地追佢...
(新手都知明智九時埋伏嫁啦...)
內容唔多講...
最後大本都比人折埋==
慘呀:Q
已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 10 原創內容

總評分: EXP + 10   查看全部評分

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

七級帝王會員

``留學兔

EXP
4904 點

嘻嘻, 我又來支持您啊... :P

今日天氣是整個星期最暖的一天,
有華氏六十度...
有太陽.. 令人非常有衝動滾出草地曬太陽。

奈何今日還隨太陽附送強風一陣陣,
強風程度有如香港的八號風球... 源源不絕的將我吹成瘋婆子一個.. :L

打消我曬太陽的念頭同時走路要走快兩步... ;P

下午時有選擇性的課堂上,
開課十星期我只上過一次...
今日再去上, ... 一個可容納二十多人的課堂成為一對一教學課..
畢竟懶惰學生太多... =)

課後去了subway買了份餐點, 成為我全日的唯一一餐,
因為已經五時多...
駕車回家後本想倒頭大睡...
但到現在還捨不得去睡... :(
abg4b10 + 10 多謝支持-33-

神出鬼沒 x 偶爾潛水 =P

EXP
2132 點
兔兔姐姐訓交吧><"

唔訓教會有黑眼圈><"

EXP
2132 點
嘿嘿

我每天都會打999 (在街外的電話亭)

跟住就CUT線了XD

好玩!

abg4b10 + 1 原創內容

總評分: EXP + 1   查看全部評分

EXP
27 點
尋晚好開心:lol 可以去滅罪睇自己班fd兼師兄出show之於~
又可以睇明星:lol :hug: 不過唔洗羨慕既~下年我地都有show出~
不過最開心都唔係呢樣~朝早打左比我鐘意既女仔~佢無聽
但夜晚10點幾個陣佢打返比我~同我講d野~係無同人講過既秘密
佢話剩係講比我一個聽(雖然我唔知係咪)但我已經開心到死:lol
abg4b10 + 3 精彩文章

總評分: EXP + 3   查看全部評分

五級富豪會員

浪子回頭

EXP
1939 點
琴日好開心呀~
開聖誕party
仲有收到好多禮物
之後我地食到超飽
就是獎門人果個game
close the door please~
我就玩估果個
我就估到11個
最搞笑係估我個女友名
我估到爆頭先諗到
最後我地組win左我拎到隻手錶
好令呀^^防水+夜光既手錶
最後我地就講
下年見!
abg4b10 + 8 Merry Christmas

總評分: EXP + 8   查看全部評分

我番來曙光啦=]
叫做 小璃舞 Siu維
舊FD加番我好友呀!!!!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
6485 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章

今日好凍,人人都穿厚厚的外套,像一羣冰島人,我本不想外出,但也要無奈地去街市幫家人買菜  突然出現左個著背心的男人,在寒冷的冬天裏  竟有這麼樣的人  真係佩服佩服~:L
abg4b10 + 3 原創內容

總評分: EXP + 3   查看全部評分

EXP
168 點
我希望個論壇可以人流多d

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

聽日就係被炒第3日了,亦係定生死既一日,心情十分緊張,超級擔心做唔到的說
希望可以做得返,雖然版主唔易做,但至少可以令我有返d責任感,心情唔會太差...如果永久罷職的話我也算了...就留給一個比我更好,更活躍的人去做吧...
abg4b10 + 4 原創內容

總評分: EXP + 4   查看全部評分

心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
579 點
前排英文presentation 7個人一組
我D隊友幾NICE
依家做完了
我要繼續同佢地做朋友 @@...
不過又唔知講咩好-,-".....
abg4b10 + 8 原創內容

EXP
903 點
新年啦.....
有假放...仲唔洗溫書!!!
上次X"mas假狂溫書....都係抄哂.....
新年要狂玩xdd
abg4b10 + 6 原創內容

總評分: EXP + 6   查看全部評分

高達迷.......嘻嘻嘻嘻!!!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
6485 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章

新年流流
俾左好多功課
成3分project :em800_89:
想休息都幾難
煩煩煩!!:em800_101:
abg4b10 + 4 原創內容

EXP
579 點
前排生活好DRY...次次放學之後都唔知去邊好
今日幾好, 同朋友去左打邊爐.
而且講一D朋友既感情事.
有個朋友比佢伴侶食住.
我聽落就唔明點解一定要食人.
男女之間係唔係一定要食住對方.
定係尼個係人類既本性.
我自己就真係唔鐘意咁樣.
聽到佢咁都覺得佢過得唔開心, 唉~~~

要尊重對方
abg4b10 + 8 原創內容

五級富豪會員

浪子回頭

EXP
1939 點
今日玩電腦
成日斷線都冇得玩
就玩agames
玩到e家...39lv la~
諗住今日升到40lv富x級
自己和自己講「加油呀!」
abg4b10 + 8 加油!

我番來曙光啦=]
叫做 小璃舞 Siu維
舊FD加番我好友呀!!!!

EXP
579 點
好驚下學期既來臨呀, 因為有2科我最弱既數學
而且下學期的科目的很重要>.<"
升不上去怎辦~~~
對不起爸爸媽媽@_@..
真的升不上去的時候再算吧!!!
>O<....
我要升到上去啊.
abg4b10 + 10 加油

EXP
903 點
一放完假就家長日.....
好驚驚呀......
哩次考得好差...
呀媽一定打我呀:bigcry:
abg4b10 + 5 有咩唔駛驚,啊爸係大廳ma^^

總評分: EXP + 5   查看全部評分

EXP
263 點
救命呀:em800_101:
今年考得好差:em800_82:
科科都零蛋:em800_11:
abg4b10 + 4 加油喇=0=&quot;

EXP
986 點
雖然我已經考完試好耐
但係2月既家長日
我都係好驚
下學期我要努力追返d成績Y^Y
abg4b10 + 5 多謝分享!

總評分: EXP + 5   查看全部評分

EXP
903 點
上左大陆...要打简体
果度好正...
可以玩爆竹!!!
又可以上agames呃o下post:em800_137:
abg4b10 + 4 小心燒中自己=0=

EXP
263 點
原帖由 叫咩好呢? 於 2009-1-26 21:07 發表
上左大陆...要打简体
果度好正...
可以玩爆竹!!!
又可以上agames呃o下post:em800_137:

咁你咪玩得好開心.......:em800_08: