AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abg4b10
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@(己check到#188) [複製鏈接]

EXP
903 點
原帖由 QQ123 於 2009-1-27 01:57 發表

咁你咪玩得好開心.......:em800_08:

ok啦
版主加分:em800_137:
高達迷.......嘻嘻嘻嘻!!!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
725 點
時間一日一日,過去令我地係好朋友變化........................................絕交信:::::::::::::::

好朋友!我們本來係好好的朋友~相處得好好,我e經認定你係我最好的朋友!連中學都好想同你一起上...但係問題就係道發生~係某一日早上,你比人chose左為good-lookingboy!我好道紀你呀!@@我自己都唔知係咩感覺黎!你又係道認叻~又拿拿地!你e經唔係我e前認識的sam@@你可能會話都唔係~我不知不覺就討厭左你~你條副好(送)!(謝)左,你好樣衰呀!我就好針對你,又唔抵得你咁叻!咪同你嘈英文dmarks囉,話你同我一樣,你係班長都咁屎假!!但係你又唔服wo!又話乜又話密!之後咪唔睬你囉!又想得女仔歡心,又唔認=]我咪又憎多你多d= =我e經諗左好耐假啦!如果係咁落去我地好難相處到...有時憎完你之後,又會不知覺咁正常同番你傾計,我地真係好朋友黎假!但係我接受唔到自己點解咁憎你同道紀你囉!then 我地都係唔好做朋友一d時間,令我自己唔會憎你同道紀你!我諗我下次同番你做朋友個時係會係我開口仙~因為我真係好想同你做朋友假...下次I hope we can do best friend next time! 我令你咁傷心同傷害左你....我好sorry! 最後,我發現完來王楚琪同kate so 完來好憎你... 可能真係好傷你...不過唔緊要啦=]我知你唔會介意!咁我就說出來@@kateso:我好憎sam呀!係道e為自己好c文!又唔知自己樣衰,外貌就好c文,奇實耐女就客死人!咁王楚琪個d….我都唔想說!我唔想話比你知因為咁樣我會feel到自己好衰呀…I hope 你可以好比心機睇/可以感動到你!但係我無一個朋友會正正經經咁睇人d信e感動,可能你只係笑住咁睇,當無到…是但囉…咁樣..我真係好比心機wirte呢封信hope你可以正經去睇….我會同番你做朋友…但可能我地都係只係可以相處得好小時間~中學就要各自飛~orz我唔想咁呀!!!!!我想哭!!!!..... 你係我永遠的朋友
已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 10 多謝分享!

總評分: EXP + 10   查看全部評分

五級富豪會員

♥Super Junior♥

EXP
1551 點
我想同呀媽講SORRY><
媽媽有病  我仲成日打機 成日激佢
佢叫我比心機讀書  我上年同前年竟然做左D令佢咁失望既事
攪到而家 每個月都要見警C
你咁努力返工搵我 比哂我地3姐弟 讀書 學琴 玩
媽我應成你  我將來一定會 報答你
abg4b10 + 10 考順d就得嫁啦~_~

`Super Junior♥利特;希澈;韓庚;藝聲;強仁;神童;晟敏;銀赫;東海;始源;基范;勵旭;圭賢♥

EXP
2153 點
今日我係學校有1個人話:{曙光5好玩!你按怪物1下電腦係統就幫你打怪}
我話:{金你想點牙!按1下打1次牙!金米中麻煩!}就走左.......我好火!我心諗:[論壇e家冰個係最人氣呀!曙光!...........}但係跟著上番班房.......................................(私事,5講)

abg4b10 + 5 多謝分享!

總評分: EXP + 5   查看全部評分

EXP
2132 點
我好唔開心..點解唔開心就去我post睇..

EXP
579 點
家姐說馬年犯太歲. 運氣有d阻滯
話帶住有老鼠既野對我運氣有幫助.
唷呵呵呵!!!! 帶住米奇老鼠先 XDD, 未行動呀~
打算買米奇老鼠鎖匙扣 或姐放細細既老鼠野響銀包 xdd
abg4b10 + 5 你可以叫會員micky977比你帶^^

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
360 點

瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章

希望家長日 唔好死得好難睇.......
希望牙sir會比個面我.... 唔好係我家媽面前講下多壞話.....
F.3 第1次考試 真係考好得差.....
abg4b10 + 5 加油!

EXP
986 點
今日,,我o既班主任叫左5位同學出去談話
好似話要佢地寫一d改善成績o既方法= =
仲要響家長日讀比父母聽...
驚驚,好彩我無中招...

家長日又要守崗><
希望派左張成績表後,,呀媽唔好鬧我
abg4b10 + 8 祝你好運

總評分: EXP + 8   查看全部評分

EXP
300 點
今日派左成績表啦...
1開始我覺得我ge平均分1定唔合格!!
+上我上1次都已經係唔合格+啦...
今次我仲覺得自己退步左...唉...
實唔合格啦!!!!T[]T全班30名都唔知有無呀!!!!!!!!!!
心情勁灰...唉...
我地班主任係按名次派發成績表ge...
15名~xxx
......
18名~xxx
19名~XXXX!!!!!!!!!=[]=!!=[]=!!(我個名有4個字)
O曬!!!!!!
我平均分合格呀!!!!!!仲要19名!!!!!!!!!O曬!!!!!!!!
跟住勁happy~~
so~我對自己定左個目標~~就係~~
我下學期1定要溫書XD!!!!!!!!!!!(我唔溫書+~~)
abg4b10 + 10 加油!

我係黃穎~~
       by唔想比人叫做黃穎ge黃穎...= ="

EXP
986 點
尋日,,我o既學校有d衛生署o既人黎...
好驚停課>u<
班主任話隔離班有小型流感爆發-3-
好驚中招呀>o<
abg4b10 + 8 注意健康._.&quot;

總評分: EXP + 8   查看全部評分

EXP
506 點
今日老師講exam 成績,原本以為得40-80名,點知..............
俾我考到全級第5名,原本以為冇望(1D  d  人好勁)
返到屋企,阿媽讚我,而我第一時間同大家分享
喜悅:) :) :) :) :) :)
abg4b10 + 7 加油!

總評分: EXP + 7   查看全部評分

EXP
2132 點
我今日比同學"飛like"  1:摸我下面   2.  係咪擦我隻腰~~佢傻嫁~"~ :em800_113:  我好慘囉~~仲要男仔呀!_!  :em800_89: 又話我基\3/  :em800_105: :em800_105: 聽日佢就知死=v=///// :em800_52: :em800_18:   我會搞到佢失魂\3/:em800_66: 直到佢同我講sorry~~仲要喊住講!3!:em800_105: :em800_105: :em800_47: :em800_47: :em800_47:
abg4b10 + 7 感謝分享._.&quot;

總評分: EXP + 7   查看全部評分

EXP
2132 點
公喜公喜:em800_137: :em800_02:   希望你地有情人鍾成倦熟

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

雙倍積分活動:
又即日起至2月20日,即可獲得2倍積分
E.G:本來加7分,變成14分

EXP
986 點
今日上中文堂果陣
有個同學要去sick room
跟著,老師又去左了解佢發生咩事...
我就同2位同學響度講野(分享一d生活o既不快事)
講我地d屋企人o既壞話-3-
正當...我地講得好開心o既時候
校長無啦啦走入黎
問我地班:老師去左邊?
跟著我地都照直講啦..
好彩...冇比佢發現我地班個個都響度講野&玩
最後,我仲同果2位同學成立左一個'吐說不快盟會'呢~
就咁又過左一堂好無聊o既中文堂= =
abg4b10 + 20 感謝分享! 雙倍積分活動,積分x2 ...

總評分: EXP + 20   查看全部評分

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

雙倍積分活動,活動完畢.

EXP
4644 點

令一活動:
由即日起至23日,所有分享帖均可參加,並於23日至26日投票,頭3名可獲積分,GP獎勵!
第1名:積分30,GP20
第2名:積分25,GP15
第3名:積分20,GP10

EXP
4644 點

回覆 73樓 king003 的帖子

=0="到時你就知^^

EXP
986 點
今日要Red Cross步操
咁我就著左1對既步操鞋返學...(P.S我覺得嗰對步操鞋好核突><)
點知到左lunch time嗰陣
Red Cross  d人又話唔洗步操= =||
早知就唔著步操鞋啦!!!\_/

放學嗰陣....
我既前度隔離位又響度煩著我
話調左位後,,好懷念同我坐既日子...
依+先發現我既好-  -
最後仲話要夜晚打電話同我傾計= =V
唉...佢冇朋友先同我咁講暏...
邊個叫佢成日話自己好靚女喎...
唉,,希望佢快d認識到其他friend啦~~
咁我就可以擺脫佢啦=)
abg4b10 + 10 感謝分享!

EXP
986 點
又一個星期三啦
又係要Red Cross
但係今日好似要考步操試
好驚好驚

同埋,,
今日Hindy要參加鋼琴比賽
祝佢攞冠軍啦(其實唔洗我祝佢都有95%攞到)
咁佢就要請我&其他friend食野
abg4b10 + 9 感謝分享!

總評分: EXP + 9   查看全部評分