AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abg4b10
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@(己check到#188) [複製鏈接]

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 車B 於 2009-3-31 21:19 發表
用d殺虫水殺死佢地;P ;P ;P
我想問電話卡個服務停左  係唔係冇錢

用殺虫水殺虫會死埋蟹

應該係...但你有冇交電話費..?
如冇交,就一定係,如有交就去門市問啦-0-
心......好甜

相7....很甜很溫暖
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
163 點
剛剛開始玩萬王之王3~~
覺得等級好易升~~
揀左法師.. 唔知有無揀錯...
所以心情又開心又緊張....

P.S. game內見到我多d照顧下我 @@  id:藍書生/光界
已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 2 加油喔

總評分: EXP + 2   查看全部評分

EXP
579 點

回覆 120樓 blueken1215 的帖子

法師冇乜用.
到40級你會咁覺得.
去萬王3區睇下.

EXP
986 點
今日Geography test
溫過書,,
覺得份卷都幾easy
but...其他同學又話勁難= ="
得我地班係唔知Geography test係響reading  Period 測
依家全班都覺得係Geography subject leader有心唔話比我地知- -

派左中文test
好hurt....(好低分)
Miss Chan 仲要話我地班進步左好多
咁係唔係全班都進左步
得我退左步呀...Y^Y

PE堂玩糖黐豆
個個都喪跑&大叫...
結果...我同好多人都扭親
真係樂極生悲啦...><
abg4b10 + 7 感謝分享^^

總評分: EXP + 7   查看全部評分

EXP
1071 點
今日有條木咀爆佐傑隻ec =口="
諗住問我借ac=.=比佐隻吉ac佢..
唔洗5秒=口=比佢換佐pw
神手黎= =可憐的=-=唔記得影相
乂鋒少乂<~被爆了...
之前借佐隻炎魔王,幽瓜b比傑
幽瓜B,炎魔王<~呢條數我1定同傑佢計\口/!!!!
abg4b10 + 4 衷心感謝

總評分: EXP + 4   查看全部評分

EXP
1129 點

回覆 119樓 lamxdxd 的帖子

有交啊@v@  都係冇
‡‡‡誰能料想的到___+原來 友情逝去__跟失戀一樣的痛‡‡‡

〝☆…傷口該怎麼復原??〃*--
       .°*。愛上別人從來都是幼稚.°*。
     *` 愈是真摰的愛ˇ°愈是沒有理由°*..■
      ||◤°在旁人眼中愈是幼稚||!"**

EXP
986 點
今日...呀GEM響學校既Talent Show度表演
自我介紹果陣仲話:我係6S既鄧詩穎
但係...佢淨係唱左2首歌就走左><
(其中1首係Where did you go)
好多人都跟著佢唱
不過...佢唱得都幾好聽=)   

終於放假啦~~
老師們比左好多好多功課Y^Y
我真係好慘呀
abg4b10 + 5 感謝分享!

總評分: EXP + 5   查看全部評分

EXP
986 點
尋晚我細佬叫我既屋企人幫手寫升中選校初稿,
寫果陣......呀媽就係咁響度鬧細佬成績差,唔知同佢揀咩中學好- -
結果鬧到細佬喊= ='
家姐今朝叫我幫細佬寫果張初稿...
但係連我都唔知我應該幫佢揀咩好...
唉,希望細佬升到一間好d既中學
同埋唔好比人蝦= =

今日因為要開社採排
so,我可以出去食lunch  X]
但係遲左返到學校
比人記左名-0-
好快就開社啦(4月30日Y^Y)
要吹果2首歌我已經吹到勁熟
淨係驚我會緊張到唔記得左要吹咩...
abg4b10 + 9 感謝分享^^

總評分: EXP + 9   查看全部評分

EXP
114 點

前日改agame pw 本來要改ams既pw
  點知睇錯改左game pw
之後唔記得左:'(
abg4b10 + 1 感謝分享!

總評分: EXP + 1   查看全部評分

EXP
1746 點
唉~
E排好多測驗 QUIZ = =好多野做=.="
超忙囉   功課又多=.=":
><"數學我超差牙/口\""
我都補救緊= =希望考試果陣 可以拎到好成積啦= =

=口=唉唷 近日H1N1==
學校唔比開冷氣牙\口/過份!!!!
超不爽!!!!
熱到死死下
好麻煩的

EXP
1746 點
今日- -"""
聽到好多爛GAG@@
哈哈 綜人堂勁搞笑!!!!
MISS話 討論一下 點樣向政府發表意見?好處?壞處?(要寫出黑板)
之後勁好笑
之後我地組↓

1.絕食          好處:減肥          壞處<-冇營養
2.<~~唔記得左
3.公開論壇          (E個笑死)     好處:訓練口才==因為多野講= =V    壞處:會聲沙 要買喉糖  冇$==
4.寄信比政府   好處:有籍口開電腦                         壞處:冇$交電費

哈哈 之後MISS問 會簡邊個去發表意見
我地簡其他^^""
->>>>> 每分鐘打比政府一次

點解@@?
就係要=.=『發表意見』+『訓練政府耐性』
笑到我死囉 XDDD
abg4b10 + 6 值得推薦

總評分: EXP + 6   查看全部評分

EXP
1746 點
= ="今日番學勁熱囉= =熱到爆炸=/=
哈哈 我唔識點講好
但係好開心
今日我食完lunch= =""""""
我先醒起英文堂 要帶一本故仔書((((英文老師....唔帶要抄書))驚驚=口=!!!!
之後我即刻飛去問人借啦~~~~
個個都話冇= =""""
正當我準備死埋一條心等抄書= =""
我上番自己班房==
有條友同我講話= =""
喂xxx今日miss冇番wo~係米好開心尼= =
我=口=....枉我借左感耐書 ==原黎佢冇番牙><好衰牙!!!!:em800_111:
今日比較好事的事 就只有e個 ==
牙@@仲有一件事
英文堂有代課老師黎
miss交低左野我地做 要作文= =
題目係 A ___________dog<-____________<自己填adj
之後我寫寫下 問個代課老師
乖既英文係咩= ="

你地知唔知佢答咩= ="
唔曳米乖囉 即係unnaughty= =
我笑死
之後我問佢  感係米寫unnaughty先
之後佢話 你寫gd dog啦 通常都係寫gddog既
之後我問個代課老師""你乖唔乖""= =之後我身邊d同學係到笑= =
abg4b10 + 8 感謝分享!

總評分: EXP + 8   查看全部評分

EXP
575 點
gd dog照字面解係"好狗"
咁姐係話人好9咁解;P

EXP
1746 點
今日唔洗番學- -""""
我今朝一早就落左去同牙媽食早餐= =比牙媽鬧 我遲到= ="""
佢食完我先落到去=.=haha
抵鬧的=.=""

一間幫牙麻麻抹野 洗野 切野 煮野@w@
因為牙麻太辛苦了
我想要輕下佢=.=""
但係牙媽成日呷醋=.="
我成日做磨心...
不過我唔會理^^
正所謂『人生有幾多個十年,最緊要開心牙ma』
所以我當牙媽d說話耳邊風= =
左耳入 右耳出 唔會擺係心到@w@
我會開心一點 嘿嘿
我對佢地2個都感好><”
希望牙媽唔好再呷醋啦
abg4b10 + 6 感謝分享!

總評分: EXP + 6   查看全部評分

EXP
1746 點
喔~~~其實我想打番5月10日既blog
不過由於太忙既關係-v-"
夜左小小打
我牙媽都好開心^^
今日下就 我同牙哥去請牙媽食飯^^
每人100蚊@oo@"""
牙媽佢好開心的xd
之後出左牙婆到
佢地打麻雀= =
我地玩nds/訓教((有一點兒悶吧))
._.vvv
到夜晚了!!!!!!!!!!!!
wowowo
我奇待以久既晚餐即將來臨!!!!
wo~~~~~
食左好多野
魚蝦蟹鮑魚扇貝  等等等等等好多『食送』
~~~超好味囉
最好味 係個令蟹!!!!
=口=勁多膏@@
肥死我啦>...<"!!!!
但係正到爆炸
d膏炒到爆曬出黎 好味到爆炸牙!!!!!!!!!!
>v<”念在佢一片孝心==原諒佢啦@@
好好飲
abg4b10 + 10 篇野一個字:正

總評分: EXP + 10   查看全部評分

EXP
1746 點
今日= =""!!!!
我覺得...不太開心= =
唉~~~第三堂 英文堂 慘劇 居然做我最憎既listening= =講真 小弟英文唔錯
不過= =listening比較差..../口\
唉=- =做左一堂 又要上鬼佬堂= =唉唷 熱死我啦
又唔開得冷氣 又要好忟!!!!
熱熱熱+listening vs me =me輸左= =
之後我捱住..
捱到第2個小息= =上曬英文堂了
之後我醒起 今日冇帶錢. . ."""
但係要買餐具= =好彩我有fd借比我姐(百達通負錢 唔記得帶錢入,失魂魚~~..~~)
_____________________lunch a時段過後
~~~~~到b時段啦^^
唉 我冇野做 功課又do曬/口\
悶+熱=想死=--=
之後我無聊到去行樓梯 又上又落= =點知番到課室 仲熱wo~
之後上電腦堂 ==
半班人係一個細房到= =開住感多部電腦
又要聽牙sir講 又要整網頁= =
做到我又忟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
之後第9節= =!!!牙sir又拉左我個組去整powerpoint 聽日要匯報....
唉~~~~我今日好忟架啦
聽日頭個2堂又係英文堂= =之後音樂 冇人同我一組 要自己一組 唱歌牙><
好擔心
之後第9節又要上台匯報/.\好驚~~~
唉丫!!!!!
願主祝福我!!!!
(p.s!我之前仲有d blog未比分))

abg4b10 + 7 感謝分享!^^ 有1分係睇漏左你之前ga blog^^ ...

EXP
1746 點
嘿嘿 今日終於開得番冷氣啦= =
我覺得其實只係D老師都頂唔住XDDDD
=V=""講番今日先
好野牙 音樂堂唔洗考唱歌住 下堂先考 冇感驚
但係今日考吹笛= =
我自己吹吹得好好 冇錯的
但係2個人一齊吹 我格黎條友又吹到甩甩卡卡(不過我都唔可以完全怪佢既)
= =最後 我個組係全班最低/口\!!!!
唉/........\
今日第9節@@
我成功上台大膽講野 XDDDDD
我要表現到一D都唔緊張><"
最後成功
我心入面諗住
既然上得黎 就要盡力講!!!!!大膽D啦><"""!!!!
尚算成功吧^V^
放左學放屋企
之後我去買左朱古力珍珠 去獎勵自己 XDDDDDD
好正牙>V<"買左杯香芋珍珠比麻麻飲
好好飲喔
最衰冇帶夠$$
買唔到芒果珍珠比牙哥飲/...\
當我番到屋企
我見到好大堆薯片 龍蝦片 大量零食=口=!!!!
原黎係叔叔買的~~~~
好味好味 我同牙哥食左包龍蝦片XDDDD
好~今日冇咩特別事= =
/.\好眼訓 想訓了/.\
abg4b10 + 8 感謝分享^^

EXP
986 點
今日,,我終於都唔洗7點半返學步操啦X]
今朝返到課室果陣
見到我張枱度有d 朱古力 - -
明明 話係Miss Chiu比我地0.0(我地pass 左步操試)
跟著...Daisy話比佢睇下(佢係搶黎睇)
我想講呢朱古力有咩好睇呀...
最後...佢食哂我d朱古力
佢同我講果陣仲要笑住咁講囉= =(我都唔知有咩好笑)
不問自取,,視為賊也
如果佢真係想食...咪同我講囉...我一定比佢
呢d事件已經唔只一次
佢咁做只係會令我覺得佢人格有問題
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
學校今日&聽日都有書展
我用哂d書券黎買校園愛情小說(d書券係要做reading journal先有得攞)
呀媽唔比我睇呢d書
所以我就將d書收埋哂響locker(我咁都唸到- -)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Music堂果陣...我地要樂器考試
我係吹Flute既
由於我超級緊張
所以吹得好差Y^Y
見到好多人既考試都考得好好
好想喊
聽日IS Test
please god bless me that I can have good result for it.

EXP
1746 點
=口=!!樓上果位超慘
有古古力食= =又比人偷左._."""
你果fd感衰架@w@
唱歌又低/.\唉~~~~~~~

EXP
1746 點
haha= ="
e排因大量既功課關係= ="
我冇咩點上黎打blog~~~~
唔緊要*w*我e家打番先xddddd
唉...今日考實驗試............."
完蛋了~~~~~~~~~~~
=口=一開波 考駁電...."之後寫番個安培計讀數出黎
我做岩左
...第2個就=口=大獲啦!!!!!!!!!!!~~~~
我居然冇睇張紙...我+左d水落個量筒到...
其實係要+稀流酸牙=口!!!!!!
oh~格黎個d人講話
唔係+水牙 +個支野牙(指住支稀流酸)
=口=之後我即刻倒曬佢./\.""
再黎過!!!!之後我做完度pH值...溫度之後
就開始煲野..用本生燈牙!!!!我明明用左黃色火先
再轉藍色火
但係我轉左藍色火= =
我格黎組d人又話
未轉曬藍色牙 e家仲有小小黃色牙
之後我再轉一轉個氣洞=口=
可惡..個火熄埋/.\"""!
唉~~~好彩我拿拿林做番好姐....""
oh my god~希望大家唔好好似我感白痴><!!!!
============================================

哈哈 之後英文堂勁搞笑!!!!
個miss見我地成日上佢堂= =都唔出聲
之後miss拎包綿花糖出黎
之後全班起哄= =
haha有個女同學勁得意= =v
平時佢唔答問題的
佢居然主動舉手=口=!!!!!
._."之後本黎我想答
好可惜比人搶左= =
之後冇曬啦 ==
全班又死氣沉沉的樣子==
個miss亦好無奈~~~~
haha全班上英文堂都訓教教豬的~因為太悶啦~~
好=v=今日打住感多先
祝大家有個美好既星期6~~~~
abg4b10 + 8 感謝分享!