AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abg4b10
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@(己check到#188) [複製鏈接]

主打遊戲
曙光
EXP
247 點
今日我要去合唱團practise畢業典禮表現 冇左我的電腦和體育課...
第一個小息比人搞到冇野食
份突擊測驗(我地叫佢做小挑戰)比人撕破左 比人罵...
最後份回條 比人踩到十分髒...:Q
已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 3 感謝分享!

總評分: EXP + 3   查看全部評分

曙光隊將軍小達
lv常升
o夢緣o紙搖
lv:都係常升
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
1562 點
唉!!...
今日好慘,
都未試過平時唔係測驗週的日子,
但係仲忙過測驗週....

不過,
的班fd好錫我,
逗得我好開心..
abg4b10 + 2 感謝分享!

總評分: EXP + 2   查看全部評分

EXP
575 點
我前晚病左,之後食左D藥就訓
不過我咳得太勁. . .停唔到,矢晒控咁咳
咁就訓唔到啦-口-"
我把心一橫唔訓. . .(打機)
之後我望出街,好靜-_-. . .好輸服
所以呢仲感覺搞到我要寫低係BLOG到
比大家睇下-口-(病死. . . .咳咳咳)
abg4b10 + 4 感謝分享!

總評分: EXP + 4   查看全部評分

EXP
2649 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

今日算是很不開心的一天吧,
我怎不明白為什麼校長為左要唔想同我中文MISS續約,
而去搵D無謂既[證據]去冤枉我MISS,
今日竟然仲搵上門,
係到狂問問題,
考試範圍根本係去到單元十,
佢就問我地學到去單元十一同十二未,
如果未教到就可能唔識做考試份卷喎-.-
根本就乘機搵籍口趕走人~_~,
自問MISS對我地班好好,
我地答既所有野都係為左保護MISS,
但我知道就算講咩都留唔住佢架啦-.-
我睇得出MISS係好緊張我地班~_~
知道佢地上黎收FILE, 阻礙左我地溫書,
不過算啦, 佢始終都一定要離開架啦~_~
唯有祝佢以後工作都愉快吧!
abg4b10 + 8 感謝分享!

總評分: EXP + 8   查看全部評分

六級天王會員

天下無難事,只怕有心人 ...

EXP
2877 點
5知英考試幾多分,真係有d驚!:em800_89:

EXP
19 點
今日同心上人一起考中文小組討論 , 好開心啊
abg4b10 + 1 感謝分享!

總評分: EXP + 1   查看全部評分

EXP
2649 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

HA.. 今日派哂d卷a__a~
我既心願終於可以達成嚕,
就係避過最後1次既會考a_a
重讀f4 XD
so happy~

EXP
2153 點
6月16日:停課期間(我係小5),好悶=(  不過我收到老師sd比我個SMS,佢話我常識90分,我開心到呢.....
6月19日:我買晒低能全集啦!

我推介比大家,好好睇的!

abg4b10 + 3 值得推薦

EXP
986 點
今日返埋最後既1日= =
朝早我好早就返到學校
上堂果陣...(其實係比我地自修)
派左Exam mark
我好低分>_<
好彩我冇唔合格(其實唔合格既話,我會走去自殺= =)

由於我唔記得帶牌黎玩
所以就buy 左Suki既書睇@@'

依家上緊電腦堂
又係比我地自由上網^_^

一陣放學,,
我又要去上Red cross 果d急救course
唔想去(但係要考試嫁...)

7月10日又要返去學校攞果張好x既成績表

EXP
322 點
我好開心但我都唔知自己點解開心呀

EXP
192 點
前幾日放工既時候,鎖匙被偷了:'(
他不是普通的鎖匙,他內含很多有意義同重要既野,仲陪左我好多年
竟然世風日下都會有人偷野,唔好以為只係鎖匙.....其實有好多貴重野的
俾人偷野都唔係第一次了.........
出世到依家都冇唔見過野
一個月內唔見左3樣野,3樣野都係我記得放係邊 回頭就不見了,速度太快了吧.....
可疑既人都太多,.........唉
希望大家有重要財物記得更身.....唔係到時就後悔~:'(
abg4b10 + 3 感謝分享!

EXP
2132 點
原帖由 水之青龍 於 2009-6-19 21:20 發表
6月16日:停課期間(我係小5),好悶=(  不過我收到老師sd比我個SMS,佢話我常識90分,我開心到呢.....
6月19日:我買晒低能全集啦!

我推介比大家,好好睇的!
...

咁借黎睇下啦,寄比我啦xddd (講笑-___________________------

主打遊戲
曙光
EXP
247 點
本來今日好開心 有得買點 我用88hkd 買左350點(我呀媽獎勵我有中文91分)
點知 我買野果陣 買一個當二個 冇左2百幾點>_<

曙光隊將軍小達
lv常升
o夢緣o紙搖
lv:都係常升

EXP
2153 點
7月14:呢排要諗周刊點做好,不過我準備左下期咖啦~希望大家可以欣賞我既成果啦~

六級天王會員

EXP
2877 點
好野呀!!我終於得常所願啦!!我入到左個間中學,係我的第一志願!

六級天王會員

EXP
2877 點
終於由小學升中學啦!真係好開心呀!不過同小學D同學分開!唉!:Q

EXP
939 點
e排日日都補課
好辛苦呀:Q 仲要日日對住個cck
真係勁想走佬:D
又成日失眠
平時唔會訓既bio堂都差d訓著
好彩隔離果個成日叫我唔好訓:lol
不過係同佢玩:P :P
上堂hea下打下nds玩下啤牌
都冇聽書:D :D 聽日有test 本睇都冇睇過

另外好開心既就係兔兔終於番左黎:lol
唔洗再比人xy:P :P
開心

今日就係29號啦
個我們的回憶比賽就黎出結果喇
希望我係頭8名啦:P :P 有獎:lol
abg4b10 + 5 感謝分享!

總評分: EXP + 5   查看全部評分

我只是個"十靚歲"的"小朋友"

六級天王會員

EXP
2877 點
中學過兩日就放榜喇,雖然5關我事,但係我家姐係其中一個,我都有小小擔心佢,如果佢會考5合格,甘就繼續上學西廚個個課程!我就5駛會考,因為三三四新學制,總算好彩:victory: !
係到祝家姐會考合格:)

EXP
939 點
聽日動漫節
人生第1次出cos
緊張+開心呀XDDDD
雖然仲有野未整好a_a
不過今晚會趕埋佢:D :D

今日收到風話學校唔收英文lv2or下
死得啦我-v-升唔到中6啦實
(其實我今年升中5XDDDDD

我只是個"十靚歲"的"小朋友"

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

特別活動-適合夢想世界玩家
即日起至20日,凡在 @~你的私家BLOG~@ 發帖,字數不少於50字的頭3名者,均可獲得A-mail發售的3樣啇品之一,至於獲得那一樣就隨機抽,獎品統一在21/22日,利用PM發送序號。

P.S:必須加上此句"P.S我是夢想世界玩家"