AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abg4b10
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@(己check到#188) [複製鏈接]

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點
樓主
今日去到KINGS...
一開信長....
即刻畀人叫我入...
我做合軍...
用淺井...我地果邊仲有風魔,上衫,真田,慶次
對面有信長,森仔,加仔,丹羽,同立花...
我同風魔中路...
見到森仔同立花....
我果陣岩岩六級....
森仔好少血,我一刀,細波,雷卷,大波...
森仔就係咁與世長辭....
立花大電...好鬼勁...
風魔過黎洗衣機....
我衝上去爆烈同手女...
立花又死埋...
係尼個時候...
信長在唔知邊度吉地,砰蕉,閃戒雷卷,再一個大技....
我就886了...
事先聲名未玩過信長會唔知我講緊咩...
已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 7 冇評語,因為冇玩信長,所以5知你講乜 ...

總評分: EXP + 7   查看全部評分

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點

回復 17樓 的帖子

吉地呀...
點走喎==

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點
唉...今日勁黑仔...
入到傾傾...(傾傾=kings)
我今日做值日
咁遲左黎都好正常...
班死仔唔等我就自己開場玩...
我到左我叫佢地重開佢地話唔得...
我心諗:平時我等你半粒,家陣等我十分鍾都唔得
之後我租左機,無理由唔玩浪費d鍾數...
咁我咪玩cso啦...玩玩下部機又輕機...
重開再玩都係輕...
我就轉機啦...
點知連轉兩部都係輕機...
班友仔完左場...
咁我無理由自己一個憨居居(不是粗口)咁坐響度...
咪一直走lor...
咁我打算返屋企玩曙光開心返....
玩左一陣都無咩野...
無啦啦又狂斷線....
入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入,入完又斷,斷完又入.....................................
真係超黑仔........
abg4b10 + 10 原創內容

總評分: EXP + 10   查看全部評分

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點
=0=
我今日又係kings...
今日玩信長...
终於知道咩係高手==
今日我同fd玩信長...
無啦啦有兩個人問:你地係唔係玩信長?
我話係
佢地兩個話受埋佢地==
仲話兩個打我地三個==
最火ge係...
仲話用織田軍:@ (我班不明文規定用織田軍係明讓人)
我用合軍都好勁下...
我兩個fd都算勁...
咁咪開場lor..
我用最上(連技達人)fd一個淺井(屈英)一個上衫(三秒俠)
佢地用織長同明智...
初初都無咩野,食兵食到大家10級左右...
織長無啦啦衝左過黎==
我心諗:見到最上仲衝過黎送死?!
我果陣一個人係森林食cp...
我用定箭毒箭,諗住雷卷+大技送佢一程之時==
明智無啦行左出黎大石細石血羽雷卷==
我果陣打算用閃戒著草...
織長醒左...吉地...
我就係咁死左==
上衫想幫我報仇==
走入森林無啦啦唔知點解又死鬼左
淺井知到對手唔小野==
打算入溫泉...等埋我地一齊打佢地...
織長又無啦啦斷佢後路...
淺井九成認為可以搞店佢==
一刀細波,細波都未出完...
織長閃戒走人==
淺井on8+1地追佢...
(新手都知明智九時埋伏嫁啦...)
內容唔多講...
最後大本都比人折埋==
慘呀:Q
abg4b10 + 10 原創內容

總評分: EXP + 10   查看全部評分

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點
過往的友誼已經不存在
以往的論壇找不到感覺