AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abg4b10
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@(己check到#188) [複製鏈接]

EXP
903 點
樓主
新年啦.....
有假放...仲唔洗溫書!!!
上次X"mas假狂溫書....都係抄哂.....
新年要狂玩xdd
已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 6 原創內容

總評分: EXP + 6   查看全部評分

高達迷.......嘻嘻嘻嘻!!!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
903 點
一放完假就家長日.....
好驚驚呀......
哩次考得好差...
呀媽一定打我呀:bigcry:
abg4b10 + 5 有咩唔駛驚,啊爸係大廳ma^^

總評分: EXP + 5   查看全部評分

EXP
903 點
上左大陆...要打简体
果度好正...
可以玩爆竹!!!
又可以上agames呃o下post:em800_137:
abg4b10 + 4 小心燒中自己=0=

總評分: EXP + 4   查看全部評分

EXP
903 點
原帖由 QQ123 於 2009-1-27 01:57 發表

咁你咪玩得好開心.......:em800_08:

ok啦
版主加分:em800_137: