AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abg4b10
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@(己check到#188) [複製鏈接]

EXP
2132 點
樓主
兔兔姐姐訓交吧><"

唔訓教會有黑眼圈><"
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
2132 點
嘿嘿

我每天都會打999 (在街外的電話亭)

跟住就CUT線了XD

好玩!

已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 1 原創內容

總評分: EXP + 1   查看全部評分

EXP
2132 點
我好唔開心..點解唔開心就去我post睇..

EXP
2132 點
我今日比同學"飛like"  1:摸我下面   2.  係咪擦我隻腰~~佢傻嫁~"~ :em800_113:  我好慘囉~~仲要男仔呀!_!  :em800_89: 又話我基\3/  :em800_105: :em800_105: 聽日佢就知死=v=///// :em800_52: :em800_18:   我會搞到佢失魂\3/:em800_66: 直到佢同我講sorry~~仲要喊住講!3!:em800_105: :em800_105: :em800_47: :em800_47: :em800_47:
已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 7 感謝分享._.&quot;

總評分: EXP + 7   查看全部評分

EXP
2132 點
公喜公喜:em800_137: :em800_02:   希望你地有情人鍾成倦熟

EXP
2132 點
原帖由 水之青龍 於 2009-6-19 21:20 發表
6月16日:停課期間(我係小5),好悶=(  不過我收到老師sd比我個SMS,佢話我常識90分,我開心到呢.....
6月19日:我買晒低能全集啦!

我推介比大家,好好睇的!
...

咁借黎睇下啦,寄比我啦xddd (講笑-___________________------