AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: abg4b10
打印 上一主題 下一主題

@~你的私家BLOG~@(己check到#188) [複製鏈接]

EXP
579 點
樓主
前排英文presentation 7個人一組
我D隊友幾NICE
依家做完了
我要繼續同佢地做朋友 @@...
不過又唔知講咩好-,-".....
已有 1 人評分EXP 收起 理由
abg4b10 + 8 原創內容

總評分: EXP + 8   查看全部評分

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
579 點
前排生活好DRY...次次放學之後都唔知去邊好
今日幾好, 同朋友去左打邊爐.
而且講一D朋友既感情事.
有個朋友比佢伴侶食住.
我聽落就唔明點解一定要食人.
男女之間係唔係一定要食住對方.
定係尼個係人類既本性.
我自己就真係唔鐘意咁樣.
聽到佢咁都覺得佢過得唔開心, 唉~~~

要尊重對方
abg4b10 + 8 原創內容

總評分: EXP + 8   查看全部評分

EXP
579 點
好驚下學期既來臨呀, 因為有2科我最弱既數學
而且下學期的科目的很重要>.<"
升不上去怎辦~~~
對不起爸爸媽媽@_@..
真的升不上去的時候再算吧!!!
>O<....
我要升到上去啊.
abg4b10 + 10 加油

總評分: EXP + 10   查看全部評分

EXP
579 點
家姐說馬年犯太歲. 運氣有d阻滯
話帶住有老鼠既野對我運氣有幫助.
唷呵呵呵!!!! 帶住米奇老鼠先 XDD, 未行動呀~
打算買米奇老鼠鎖匙扣 或姐放細細既老鼠野響銀包 xdd
abg4b10 + 5 你可以叫會員micky977比你帶^^

總評分: EXP + 5   查看全部評分

EXP
579 點
今日放學之後就好枯燥..
中午都還不錯. 因為冇帶飯盒所以同朋友出去食飯. 去左食炸雞XD 好耐冇食嚕..
= = 第一'淡'咬落去仲有油彈出黎. 彈到幾寸遠-.- HAHA
好在冇射到自己-.-

好枯燥應該係因為做完2個數學測驗..
第一個唔係好掂...有幾題大題做功課果陣都未見過同類型的..
第二個OK..不過唔夠高分..=,=..

搞到自己好枯燥=,='' 尋晚仲訓得4個鐘添...驚嘛..
做完係鬆左..尼樣就真既..
響現實都費事向其他人發'勞騷'...唔好EC, XD
對你都係. 5HO EC.

abg4b10 + 10 感謝分享!

總評分: EXP + 10   查看全部評分

EXP
579 點
最近聽到既故事真係覺得: 唉~~
最近聽到一d人保護自己既事.
在別人面前講唔係事實既野黎保護自己.
我都唔知d人係為左咩.
同埋有咩必要咁樣保護自己.
好多人都係咁..
TOO BAD..
abg4b10 + 6 感謝分享!

總評分: EXP + 6   查看全部評分

EXP
579 點

回覆 120樓 blueken1215 的帖子

法師冇乜用.
到40級你會咁覺得.
去萬王3區睇下.